ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לבעלי הניסיון שביניכם..

פורום מרכז אמריקה
    4
    5
    1226
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורושש
      אורושש נערך לאחרונה על ידי

לא מזמן העלתי כאן פוסט שאני מתכנן טיול של חודש וחצי לגוואטמלה ומקסיקו.

בגדול אני עדיין לא יודע כמה זמן אני רוצה להישאר בגוואטמלה 25, 28 או אפילו 31 יום ולכן אני לא כל כך יודע למתי לסגור טיסה מגוואטמלה למקסיקו וכנ"ל לגבי המלונות במקסיקו.

השאלה שלי האם זה בעייתי לסגור את הטיסה מגוואטמלה למקסיקו תוך כדי הטיול בגוואטמלה והאם זה כדאי לסגור את המלונות במקסיקו תוך כדי הטיול או עצמו או שמומלץ יותר לעשות את זה מראש?

ובכלל...מי שיכול מהניסיון שלו להגיד לי כמה ימים להקדיש לגוואטמלה פחות או יותר אני יודה לו מאוד, בתכנון לטעום כמעט מכל מה שגוואטמלה יכולה להציע, סמוק שמפיי שיעורי סלסה, שיעורי ספרדית, סן פדרו , אנטיגואה, קווצטלננגו , טיקאל ועוד רבים וטובים..

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • .galit.
        .galit. נערך לאחרונה על ידי

לבעלי הניסיון שביניכם..

אם תבנה את המסלול שלך "נכון", יכול להיות שלא תצטרך לטוס מגואטמלה למקסיקו אלא תוכל לחצות את הגבול קרקעית. ככה גם לא תצטרך להגיע לגוטאמלה סיטי וגם לא תקבע את עצמך מראש לתאריך מסוים.

• newandyke
          newandyke נערך לאחרונה על ידי

לבעלי הניסיון שביניכם..

אני עשיתי חודש וחצי בדרום מקסיקו וחודש וחצי בגואטמלה. לא חסר מה לעשות ב-2 הארצות האלה, ושתיהן מדהימות. מקסיקו יותר מערבית. לא צריך לטוס מגואטמלה למקסיקו. עוברים קרקעית.

• אורושש
            אורושש נערך לאחרונה על ידי

לבעלי הניסיון שביניכם..

ותהיה בעיה לדעתכם לסגור מלונות במקסיקו תוך כדי הטיול? או שכדאי להזמין מראש וקצת להגביל את עצמי?

בנוסף, מאיפה כדאי לי יותר לעשות את המעבר היבשתי, מפלורס-פלנקה או מקצאלטננגו לסן כריסטובל? כשאני אומר כדאי אני מתכוון מה מסודר יותר, נוח יותר ובטוח יותר.

יש חברות מסודרות בקצאלטננגו שאפשר להתארגן בהן על שאטל מסודר שיקח אותי לגבול ומישהו יחכה לי בצד השני?

• גדליהו מהגרעין
              גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

לבעלי הניסיון שביניכם..

אפשר לסגור מקומות לינה גם בטיול עצמו וגם ביום ההגעה לישוב, אבל אם אתה מחפש משהו ספציפי ברמה ספציפית ויהיה לך בעיה להתפשר על פחות מהמבוקש או לשלם יותר אם לא יהיה ברמה שרצית.. אז היית מייעץ לך להזמין מוקדם. אם אין לך בעיה- אני מניח שתוכל במרבית או כל המקרים לקבוע לינות כבר שם. (אפשר עוד להרחיב בטיפים בנושא..)

המעבר היבשתי היותר מסודר הוא זה שמקטצלטננגו לסן קריסטובל ויש גם שאטלים מכל צד שעושים את זה ומביאים אותך מיעד אחד לשני כולל מעבר הגבול..

ורק כתוספת לכל מה שנאמר על תוכנית המסלול - סלסה זה לא בדיוק התרבות של גווטמאלה.. אבל הם חזקים בנושא של לימוד ספרדית..

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון