למומחי גרמניה
-
שלום,
אנחנו 3 חברים וותיקים שכבר מאוהבים בגרמניה..
המקומות שכבר ביקרנו בגרמניה: ברלין (8 לילות), פרנקפורט,היידלברג, שטוטגרט ופריבורג.
אנחנו מתכננים במאי לשהות 16 לילות בגרמניה וזקוקים לעצות מומחי גרמניה..
אנחנו נוחתים וממריאים בברלין (טיסות מוזלות) ומעוניינים לשהות בברלין לא יותר מ2 לילות, שאר הטיול "לחרוש" את גרמניה וכמה שיותר -ברכב פרטי.
אנחנו לא מעוניינים לחזור למקומות שכבר ביקרנו (מלבד ברלין).
אבקש המלצות למסלול טיול (אנחנו יודעים שהוא יהיה אגרסיבי) שיכלול את המבורג,קלן, דיסלדורף(אפשרות לגיחה של לילה לאמסטרדם), בון,נורנברג,מינכן,דרזדן.
חשוב לציין שאנחנו צעירים ואין לנו בעיה של נסיעות ארוכות עם לינה של לילה אחד בין לבין..
תודה לעוזרים!
-
למומחי גרמניהלא כתבתם ספציפית מה אתם אוהבים בגרמניה, ומעניין שאתם מתרכזים אך ורק בערים גדולות, ולא אומרים אף מילה על עיירות, טירות, נופים או טבע.
לגבי הערים הגדולות שציינתם, אלה שכבר ביקרתם בהן הן ערים שיש בהן הרבה אוירה. לא כל הערים הן כאלה. למשל, דיסלדורף זכורה לי כהרבה זיהום אויר ותו לא. אז לא כל עיר גדולה באמת שווה ביקור.
ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת כרגע, זה שתקנו את הספר "פספורט לגרמניה" של זאב יפת. הוא מכסה יפה מאוד גם ערים גדולות וגם מסלולי נוף בכל גרמניה, והוא מאוד יתאים לכם.