נעליים לאפרה סקי
-
תגידו, באזה נעליים אתם משתמשים כאשר אתם לא גולשים? קניתם את הנעליים המוזרות שכולם הולבים (moon boots) סתם נעלי התעמלות או אולי נשארים בנעלי הגלישה (אולי רק גולשי הסנובורד)? אני בהתלבטות
-
נעליים לאפרה סקי:Reאתה יכול לנעול כל נעל סגורה שאתה נועל בארץ - נעלי התעמלות (מבחינה פונקציונאלית ולא אסטתית ) זה מצוין אנחנו לא אסקימואים - אפרה סקי זה במקומות סגורים - לכשתכנס למסבאה או פאב אחרי הסקי סביר להניח שיהיה אפילו חם בלהישאר עם מעיל הסקי -
נעליים לאפרה סקי:ReMOON BOOT מצויינות הבעיה שהן תופסות חצי מזוודה. טימברלנד גבוהות עם גרביים טובות עושות את העבודה מצויין וגם נח לטוס איתן. -
נעליים לאפרה סקי:Reצריך שהנעל תהיה אטומה למים, דבר שלא קיים ברב נעלי ההתעמלות (מספיק קצת לשקע בשלג ואז הרגל רטובה).רצוי שהסוליה תהיה מחורצת למנע החלקה על קטעי קרח שיש על המדרכות. לבעלי יש טימברלנד והוא מרוצה, לי מגף מחומר שלא חדיר למים, מרופד מבפנים ועם סולית גומי עבה ומחו -
קבל זוג moonboots מתנה!במידה 45. אני לא צריך. פנה אלי דרך האימיל יוחנן -
לא מחליף את המגף האוסטרלי!blundstone! אין כמוהו: שלג ,גשם חול או לבה רותחת....רק מי שנעל מבין..זרקתי את כל נעלי ההרים[כולל ה''סקרפה'' האיטלקיות מנוחתן עדן..] הנה אתר עם תמונות..ניתן להשיג בארץ -יקרות אבל ישמשו גם ביום יום.
blundstone -
נעלי שלגReאני בעד דעתם של איתן וענת . מון-בוטס (זה נשמע נורא בעברית) פשוט תופסים נפח גדול מהמזוודה הם מאוד יעילים בהליכה על שלג ומחוצה לו אבל כמעט ואין להם שימוש מכוון שבמהלך היום מתבצעת ההליכה עם נעלי הסקי ובערב הולכים עם נעלי היציאה שלכם. בשאר הזמן טימברלנד , נ -
עוד תגובה כזו צארלס....והרסת לי את הסיכוי למסור את ה-moon boots שלי. לא רוצה לזרוק אותן סתם. יוחנן -
עוד תגובה כזו צארלס....:Reאל תדאג, יוחנן. העניין סגור, אני לוקח אותם. מקסימום אני העביר אותם הלאה ...