המלצות למלונות בניו יורק
-
יש לי כמה בקשות
1. לא מצליחה להגיע להמלצות למלון בניו יורק באתר כאן ראיתי רק המלצות למשפחות לכן מבקשת עזרה {יתכן ואני טועה בחיפוש}
2. אנחנו נוסעים באוקטובר נובמבר לארהב מתי להזמין מלון בניו יורק
3. ושוב מבקשת עזרה בהמלצות למלון בניו יורק מלון לא יקר לזוג בלי ילדים
-
מה התקציב? -
מה התקציב?קודם כל תודה
חשבתי למצוא בין 100 $ - 150 $
לא יודעת אם זה הגיוני?
-
מה התקציב?שלום,
אני מציע להכנס לבוקיניג שם תוכלי לקרוא המלצות של מטיילים , לא נראה לי ראלי 100$ 150 אנחנו הזמנו חצי שנה מראש ואז יש סיכוי לקבל מחיר יותר זול , כמובן שההזמנה עם אפשרות ביטול וכן יש אפשרות לעקוב ולשנות את ההזמנה בהתאם להשתנות המחיר ...ויש שינויים , לפני שנה הזמנתי מלון בניו יורק הולדיי אין בצ'לסי ל10 ימים שהתחיל ב3600 $ ובסוף שילמתי 2400$ היינו 4 בחדר . השנה אנחנו במאי זוג הזמנתי בהמפטון מנהטן ל6 לילות והעלות 1400 $ ואני עוקב ובנתיים המחירים רק עולים כך שלפעמים שווה להזמין כמה חודשים מראש ותמיד קיימת אפשרות לבטל אם מוצאים משהו יותר טוב.. בהצלחה דני
-
המלצות למלונות בניו יורקכלל האצבע אומר להזמין מוקדם. בפועל, זה רחוק מלהיות חקוק בסלע - ובמקרים רבים המחירים הטובים ביותר זמינים דווקא בסמוך למועד הצ'ק-אין. למעשה, ישנם אתרים שעושים את הונם ממכירת חדרים רק 48 שעות לפני המועד - במחירים זולים מאוד.
פקטור נוסף שצריך להתחשב בו, ולצערי רבים ממעטים מאוד בערכו, הוא יתרונם הגדול של מבצעי רשתות בתי-המלון. אלו 'נחשפים' רבעונית, אפשר לומר, כך שרק בסוף הקיץ נדע מה יהיו ההצעות האטרקטיביות ביותר לחודשים אוקטובר/נובמבר. זאת כמובן לא המלצה לחכות עם ההזמנות עד לסוף הקיץ - אלא אמירה שבסוף הקיץ אולי ישתלם מאוד לבדוק מחדש את אותן הזמנות.
להייאט, לדוגמה, יש מכירות מסורתיות שמעניקות עד 30% הנחה בצפון אמריקה. למריוט היה מבצע לאחרונה שאפשר להזמין לילות במלון ליד טיים-סקוור ב-70$ ללילה בלבד. סטארווד מקיימים באופן קבוע מבצע לשבועיים קדימה על נכסים נבחרים ובמסגרתו ניתן למצוא מציאות נפלאות - אפילו מתחת לרף 150$ בניו-יורק למלונות מצוינים. כל אלו הם רק דוגמאות למבצעים שיגרתיים שכמעט בוודאות יחזרו גם בעתיד.
גג של 150$/לילה לזוג הוא לא גבוה באופן יחסי לניו-יורק אבל בהחלט סביר. אם אתם מוכנים להעלות את התקרה ל-200$/לילה אז תוכלו למצוא בקלות מלונות טובים למדי.
המלצתי: התחילו כבר עכשיו בסקר שוק במטרה לבצע הזמנות מוקדמות למלון/ות שנראים לכם - ובתנאי שההזמנות יבוצעו בתעריפים גמישים (ביטול ללא קנס). רצוי גם דרך אתרים שלא מחייבים את האשראי באופן מיידי (סה"כ הנורמה). כך תוכלו אפילו להקים כמה הזמנות מקבילות רק כדי להבטיח מחירים. מאוחר יותר בשנה, להערכתי באזור סוף אוגוסט, יהיה כדאי לערבב מחדש את הקלפים ולראות האם קיימות עסקאות טובות יותר בשוק - ואני מאמין שיהיו.
בהצלחה!
-
המלצות למלונות בניו יורקמלון la quinta ברחוב 32 קרוב לשדרה החמישית ולא רחוק מהטיימס סקוויר.
לדעתי בתקופה שלך זה יעלה קצת יותר מ-200$ ליום לפני המס.
100-150$ בתוך מנהטן מחיר לא ריאלי לתקופה זו. יכול להיות רק בחורף.
-
המלצות למלונות בניו יורקכשאתם אומרים לבטל.. למה הכוונה?
הרי נניח חייבו את הכרטיס אשראי שלי-מתבצעת המרה של שער דולר, מחזירים-שוב המרת שער דולר
אם החיוב הוא בעת הצ'ק אין-אני יכולה לבטל הזמנה בלי לשלם על זה שקל? גם לא את המיסים? איך עושים את זה?
-
המלצות למלונות בניו יורקnew yorker hotel
יושב על השדרה השמינית, בין 34 ל35, מיד ביציאה יש את כל קווי הסאבווי המרכזים, מרחק 5 דקות הליכה מהטיימס סקוור, מלון מעולה, אמנם קצת יקר אבל שווה כל סנט.
-
המלצות למלונות בניו יורקיש הזמנות שרק לוקחים את כרטיס האשראי לפיקדון ולא מחייבים כלום.
צריך לבטל לפני הדדליין שמוגדר בהזמנה.
יש הזמנות שלוקחים את הכסף, ואפשר עדיין לבטל ואז מחזירים. נכון יש המרות לשני הכיוונים.. ואם שער הדולר זז, יכול להיות שתפסידו כמה לירות או לחילופין.. שתרוויחו. לא משהוא שצריך לקחת בחשבון לדעתי.
יש הזמנות שמשלמים מראש ואין אפשרות ביטול בכלל.
אגב, החיוב אף פעם לא בצ'ק אין, אלא בצק אאוט. בצ'ק אין לוקחים את הכרטיס ומגהצים לאישור ובטחון התשלום. (למעט הזמנות PREPAID שמשולמות כבר מראש)
-
המלצות למלונות בניו יורקמחזקת את דבריו של רפי, אכן מלון מעולה וממוקם במרכז העניינים
-
המלצות למלונות בניו יורקתודה לכל העונים אממש את כל הטיפים וההמלצות אנסה אחרי רישום גם באוגוסט
אשמח לעוד המלצות על מלונות
האם זה המלון שהמלצת עודד?La Quinta Inn Manhattan
רפי האם זה מה שהמלצת? The New Yorker Hotel
-
כן -
-
כןתודה רבה יבדק!!
-
המלצות למלונות בניו יורקכן, זה המלון.
-
המלצות למלונות בניו יורקשוב תודה לכולם
1.רפי יש לך המלצות לסן פרנסיסקו למלונות? האם גם לוס אנג'לס צריך להזמין מראש נהיה +- בסביבות 15-18 לאוקטובר?
2. אנחנו נהיה בתאריך 10-11-12 באוקטובר באזור יוסימיטי יש לאמריקאים חג קיבלתי המלצה להזמין גם שם מראש בגלל החג?
3. כמו יוליה65 גם אני שואלת אם רוצים לבטל מלון שהזמנתי באתרים הללו כמו בוקינג וכו' צריך רישום כלשהוא מראש לאתר? איך מבטלים?
-
המלצות למלונות בניו יורקתיקון טעות הבקשה להמלצות לרפי וכולם