קונקשיין ברומא
-
שלום,
אני טס לטריאטסה (איטליה) דרך רומא, ויהיה לי קונקשיין של 6+ שעות.
הטיסה לרומא וגם טיסת ההמשך עם Alitalia.
האם אוכל לצאת משדה התעופה ב-6 שעות האלה לטובת טיול קצרצר ברומא?
אם כן - לאן אתם ממליצים? וכיצד להגיע?
תודה

-
קונקשיין ברומאלדעתי זה יהיה קצת לחוץ.
אם אתה בכל זאת מעוניין לצאת אל העיר אז הדרך הקלה ביותר היא באמצעות האוטובוסים הישירים שנוסעים כל הזמן בין שדה התעופה לתחנת הרכבת המרכזית שממוקדמת פחות או יותר בול באמצע העיר. יש כמה חברות שמפעילות את האוטובוסים האלו, כולל אגב אלאיטליה, והם יוצאים כל הזמן. למיטב זכרוני נסיעה אורכת 45 דקות, כשאין פקקים מיוחדים, ורצוי שתחזור לשדה בערך שעה וחצי לפני טיסת ההמשך שלך (מתוך התחשבות שזו טיסת פנים ושאין צורך בצ'ק-אין נוסף).
לחילופין, אם אתה נשאר בשדה, אני ממליץ לך לשקול בחום להיכנס לאחד הטרקלינים כדי שתוכל לנוח, לאכול ולשתות, להתחבר לאינטרנט וכו'. בשדה קיימים טרקלינים של דיינרס ושל Priority Pass למקרה שאין לך סטטוס גבוה ב-SkyTeam (או טס ביזנס).
-
קונקשיין ברומאלצאת תוכל אבל לפני זה חשבון זמנים קצר נסיעה העירה וחזרה שעה לכל כוון זמן התייצבות שעה לפני הטיסה וכך חלפו שלש שעות וזאת ללא פקקים ותקלות בלתי צפויות. האוטובוס יביא אותך לקרבת תחנת טרמיני ומשם הכל פתוח לטיול ברומא של לא יותר משעתיים
-
קונקשיין ברומאאני מסכים עם קודמי. תשאר בשדה ובכסף שהיתה מוציא לנסיעה העירה וחזרה תשקיע למנוחה באחד הטרקלינים בשדה.
-
קונקשיין ברומארומא מקסימה ואם יש 3 שעות נטו ואתה בכל זאת רוצה להציץ...
אוטובוס התיירים שמחירו 20 יורו, יוצא מטרמיני ועושה סיבוב בן 100 דק', כולל בתוכו כ-8 תחנות שהן יעדים מרכזיים בעיר.
אפשר לרדת באחת התחנות... לקנות גלידה , להסתובב ולחזור שוב לאוטובוס שיבוא אחריו (כעשרים דקות).
אם זה יום ללא גשם, הקומה העליונה פתוחה.
אפשר ליהנות ממשהו.
אגב,
אם אתה טס עם אלאיטליה, אני חושב שהנסיעה לטרמיני חינם או בסכום זניח.
בכל מקרה נסיעה ב-Terravision לטרמיני עם הזמנה באינטרנט 4 יורו לכיוון.