היער השחור
-
שלום
טסים בפסח ארבעה מבוגרים ליער השחור כולל רכב שכור ,השאלה שלי שהציעו לי דירה במקום שנקרא Bernau אם מישהו היה/ראה/שמע על המקום אשמח לשמוע וכמו כן באיזה מרחק נמצא המקום מהאטרקציות?
תודה מראש
-
היער השחוראני ואשתי גם מעוניינים לטוס ליער השחור בחודש מאי לשבוע
ורצינו לדעת איך ואיפה ובאיזה מחיר השכרתם את הרכב ?!
-
היער השחורBernau נמצאת במרחק של כ-30 ק"מ מ- Titisee-Neustadtשלדעת רבים נחשבת לנקודה המרכזית בלב היער השחור.
מה שזה אומר שהמיקום ב- Bernau נחשב מיקום טוב מאוד ביחס לאטרקציות המרכזיות ביער השחור.
כל זאת מבלי להתייחס לסוג/טיב המקום שמצאתם.
אם תפרסם את שם החווה/צימרים, ייתכן ותוכל לקבל התייחסויות מאנשים ששהו באותו המקום??
טווח מחירים?
כרטיס היער השחור האדום, ניתן?
מידע על היער וטיול שלנו מקיץ 2012 תמצא בבלוג שלי. יש עוד המון מידע, סיכומים ובלוגים. צריך רק לחפש.
לחולוני:
מידע על רכב ששכרנו בטיפ המצורף.
-
היער השחורראשית תודה רבה,לקחנו חבילה של דירה,רכב,טיסות הלו"ש לפרנקפורט למשך עשרה לילות ממוצע של 1000 אירו לאדם
רכשתי כרטיסי הנחה לאטרקציות ביער כולל כניסה אחת לפארק אירופה במחיר של 250 אירו לארבעה מבוגרים
מיקום הדירה בת שלושה חדרים ושתי שירותים/מקלחות הוא בברנאו והמקום נקרא
Beerirainweg Riggenbach
-
היער השחורזה לא שכונת נופש ?
לפחות לפי הכתובת, נראה לי.
אבל לשאלתך- אם כבר לקחת את העיסקה-אז אין על מה לדבר.
אם לא- המיקום לדעתי הוא דרומי מדי, הוא דרומה לטיטסיי ודרומה לפלדנברג
לא אסון גדול
אבל בחודש אפריל,עם תנאי גישה שעלולות להיות פחות נוחות, אולי עדיף מיקום נמוך יותר ומרכזי יותר. לעיירות האלו בשעות הלילה ולכבישים יש נטייה להיות מאד חשוכים.באפריל החושך יותר מוקדם מאשר בקיץ.
בכל מקרה העיקרון של לינת כוכב- שהלינה תהיה במרכז יעדי הטיול כלומר ממנה תוכלו לצאת ל3 או 4 רוחות שמיים.
אם הכוונה להיות ביעדים המקובלים של היער השחור- כולם יהיו צפונה מכם.
לא אידיאלי לכוכב,לדעתי.
-
היער השחוררק זהירות מקניות ברשת krastedt פרייבורג ,קניתי שם שעון יקר ב100 יורו שהתקלקל אחרי שבועיים לא עזרו עשרות מיילים ,פקסים לטובתכם !! זהירות