ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גלישה באינטרנט בארה"ב

פורום צפון אמריקה
    4
    12
    2090
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yarden25
      Yarden25 נערך לאחרונה על ידי

אהלן חבר'ה,

בקרוב מאוד מתכנן טיול למערב ארה"ב,

הנקודה הראשונה של הטיול תהיה סן פרנסיסקו.

עניין אותי לשאול איך אפשר כיום לגלוש באינטרנט בארצות הברית ללא הגבלה ומה האופציות לכך ?

האם יש אופציה לרכוש כרטיס סים מקומי ולגלוש ללא הגבלה, אם כן, איך ?

המון תודה .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • reuben13
        reuben13 נערך לאחרונה על ידי

גלישה באינטרנט בארה"ב

ברוך הבא לפורום צפון אמריקה !

יש כמה פתרונות, רצוי לפני ששואלים לעשות חיפוש בפורום, בטיפים ובכתבות שבאתר זה. הנושא עלה לדיון אין ספור פעמים.

יש קישור ל-"טלפוניה בארה"ב" בצד שמאל של עמוד הפורום, לא מעודכן אבל נותן מושג מה ניתן לעשות וכיצד.

גם השרשור הטרי הזה יכול לעזור לך:

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1226891/start-0/

• Yarden25

גלישה באינטרנט בארה"ב

תודה ראובן.

ראיתי שיש לך ידע בתחום הזה ורציתי לשאול אותך האם אני יכול להגיע לארה"ב ולאחר הנחיתה בשדה התעופה בסן פרנסיסקו לדוגמא, לחפש מוקד של at&t\t-mobile ושם לקנות סים עם חבילה ללא הגבלה?

האם יש אפשרות בשדה התעופה באמת לקנות סים שאפשר לשלם עליו במזומן ולטעון בו חבילה במזומן לחודש ?

אם כן, איך קוראים לזה ואיך אני יכול לחפש את זה? לדוג' באייבי .

• reuben13

גלישה באינטרנט בארה"ב

חנויות של AT&T ו-T-MOBILE פרוסות בכל ארה"ב, לא בעיה למצוא חנות כזאת. חפש בגוגל.

אצלהם אתה יכול לעשות תוכנית כולל רכישת SIM.

אני לא מבין למה אתה צריך DATA בלי הגבלה. לשימוש יומי עם וואטס-אפ, סקייפ, אי-מייל, קריאת עיתונים, העלאת תמונות לפייסבוק, ניווט וכד', 2 ג'יגה DATA למשך חודש זה די והותר. DATA בלתי מוגבלת צריך מי שצופה בסרטים, מוריד מוזיקה וכדומה. הרי אתה לא נוסע לארה"ב בשביל להיות "דבוק" למכשיר הנייד שלך, אז חבילה של 2 ג'יגה תספיק לך.

היכנס לאתרים של החברות הנ"ל ובדוק תוכניות DATA PREPAID.

הבעיה בחברת AT&T היא שמי שעושה תוכנית PREPAID, לקראת סיום התוכנית של חודש מקבל SMS ואם לא עונה ל-SMS הזה עפ"י ההנחיות הרשומות בו (כי לא שם לב או שכבר עזב את ארה"ב), ממשיכים לחייב אותו חודש נוסף וכן הלאה.

בחנות של BEST BUY בארה"ב, יש רבות כאלה, אפשר לקנות SIM של H2O ולהיעזר בהם לעשות תוכנית בחברה הנ"ל, ללא התחייבות.

• reuben13

גלישה באינטרנט בארה"ב

אפשר לרכוש גם SIM של חברת STRAIGHTTALK ב-WALMART (צריך לבקש SIM המתאים לרשת של AT&T) ולעשות תוכנית של 45 דולר המקנה לך DATA של 2.5 ג'יגה, אחרי השימוש בכמות זאת הגלישה מאטה אבל כפי שכבר ציינתי, 2.5 ג'יגה יספיק לך:

https://www.straighttalk.com/wps/portal/home/shop/servicepla ns/!ut/p/b1/04_Sj9Q1NDe1NLY0NTQw0Y_Qj8pLLMtMTyzJzM9LzAHxo8zi XQy8fI0DHT2MgjzMTQ08Azycg93N_QxMHI31vfSjMpNy9cqTc_UM9ICGGJga GFkaWphZmhgZmeiH60fhNcDAHL8CfzcjqAIDHMDRQD83yjU7yFFREQBS0LZE /?s=y

• Yarden25

גלישה באינטרנט בארה"ב

צודק, אני מחפש חבילה של 2gb זה די והותר , מהמושגים של החברות הסלולריות התרגלתי לקרוא לזה ׳ללא הגבלה׳.

לגבי קניית sim של H2O, בחנות bestbuy הם כבר מגיעים עם החבילות ואפשר לקנות אותם במזומן?

• reuben13

גלישה באינטרנט בארה"ב

לא חושב שבבסט ביי מוכרים את החבילות.

צריך להתקשר לחברת H2O, להפעיל את ה-SIM ולשלם על התוכנית עם כרטיס אשראי בינלאומי.

כנ"ל בחברת STRAIGHTTALK.

אם תיכנס לאתרים של החברות האלה, תוכל לבדוק כיצד מפעילים וכיצד משלמים.

רק את ה-SIM תוכל לרכוש במזומן, בשביל התוכניות אתה זקוק לכרטיס אשראי בינלאומי.

• Yarden25

גלישה באינטרנט בארה"ב

אז בעצם האופציה היא כניסה לתוכנית חודשית של אחת החברות הסלולריות הנ"ל עם כרטיס סים אמריקאי שאני אפילו יכול להזמין בEBAY והפסקתה לאחר חודש ?

אין איזשהי אפשרות לא לסכן את המשך החיוב ברכישת החבילה במזומן ?

ורציתי לשאול אותך לגבי האתר הישראלי הזה 

http://www.phone4usa.co.il/catalog.php?op=cat&id=43

מה דעתך ?

• reuben13

גלישה באינטרנט בארה"ב

בחברות H2O ו-STRAIGHTTALK, כדי למנוע חיוב נוסף אחר חודש, פשוט מדגישים לפקיד שעונה לך שאין לבצע AUTORECHARGE.

לגבי האתר ששלחת את הקישור אליו, ראיתי שיש שתי אופציות היכולות להתאים לך:

49 דולר

75 דולר עם "קליטה משופרת"

מכאן אני מסיק את המסקנות הבאות:

הגלישה בתוכנית של 49 דולר כנראה מסתמכת על הרשת של T-MOBILE בארה"ב, כאשר רוב המכשירים הישראלים יפעלו ברשת זאת על מהירות גלישה איטית של 2G או EDGE.

הגלישה בתוכנית של 75 דולר כנראה מסתמכת על הרשת של AT&T, רוב המכשירים שלנו מתאימים לרשת זאת לגלישה במהירות 3G (דור שלישי).

אפשר לברר זאת דרך החברה הנ"ל PHONE4USA.

אם נוח לך, תשלם עוד כמה דולרים ותעשה תוכנית דרכה. אני לא מכיר את החברה הזאת אז לא יכול להמליץ לכאן או לכאן.

אם שמת לב באתר החברה הזאת, יש לבצע הגדרות APN במכשיר שלך (איני יודע מה סוג המכשיר שברשותך והיכן נרכש, כי הדגם יכול להשתנות בהתאם למדינה בה נרכש). גם צריך לדעת איזה סוג SIM אתה צריך למכשיר שלך: רגיל, מיקרו-סים או נאנו-סים.

• Yarden25

גלישה באינטרנט בארה"ב

תודה רבה, עזרת לי מאוד.

ברגע שאחליט מה אני עושה אכתוב כאן.

• ari0252
                          ari0252 נערך לאחרונה על ידי

גלישה באינטרנט בארה"ב
                          • israelimom
                            israelimom נערך לאחרונה על ידי

גלישה באינטרנט בארה"ב

אם אתה מתכוון לטייל רק בחוף המערבי, מסן פרנסיסקו דרומה, אז סביר להניח שרוב הזמן תוכל להשתמש בתכנית הדאטה. אם אתה נוסע צפונית לסן פרנסיסקו, ו/או לכיוון הרוקיז, ברגע שתצא מהערים הקשר בעייתי וקשה מאד לקבל מהירות גלישה סבירה. מומחי הטלפוניה יודעים בטח להסביר למה (משהו שקשור לזה שהטלפונים שלנו לא מכוונים ל-4G, נדמה לי). אני לא מבינה בזה הרבה, רק יודעת שמניסיון באיזורים שלמים ונרחבים בקושי היתה לנו קליטת סלולר בערים ודאטה גם שם בקושי זחל.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון