חזרתי מסקי בארגנטינה!
-
שלום חברים חזרתי מטיול ארוך בדרום אמריקה שבסופו קינחתי בסקי ביבשת הקסומה. הייתי 5 ימים באתר לס לנייאס ועוד יומיים בלוס פניטנטס ליד מנדוזה. אני זוכרת את הקושי שהיה לי באיסוף מידע לגבי סקי בארגנטינה טרם נסיעתי ואני מוכנה ומזומנה לשתף מי שיהיה מעוניין בי -
חזרתי מסקי בארגנטינה!:ReI´d like to get information about Las Lenas. I´m thinking about going there and I realy donñ´t know what to look for, how mutch it will cost, where to stay etc. Thanks -
חזרתי מסקי בארגנטינה!:Reהי ניר המחירים של סקי פס, הדרכות והשכרת ציוד מופיעים באתר הנ''ל (גם באנגלית) המחירים הם לפי תאריכים. www.laslenas.com האתר קצת יותר יקר מברילוצ`ה אבל גם נותן יותר מבחינת מעליות סקי ומסלולים, כמו כן, השלג באיזור מנדוזה השנה מוצלח יותר, או לפחות כך היה -
לוס פניטנטס, אתר בארגנטינהאם אתה מגיע לאיזור מנדוזה ויש לך זמן, כדאי לקפוץ ליומיים לאתר ''לוס פניטנטס'' הסמוך (סמוך=4 שעות נסיעה) מגיעים לשם עם אוטובוס של חברת האוטובוסים Uspallata . האתר ריק (!) אין תורים למעליות, מעט אנשים במדרונות והשלג פאודר רוב הזמן. האתר קטן ולא נותן הרבה אפ
לוס פניטנטס