חלודה על הסכינים
-
שלום לכולם, אנחנו משפחה חולת סקי\סנובורד וכל שנה יש את אותה הבעיה - פעם ב 3-4 חודשים צריך לשמן ולגרד חלודה מהסכינים שנהיות ג`ינג`יות עם הזמן. האם יש דרך למנוע זאת? האם יש דרך יותר טובה לטפל בזה חוץ משימון? למה לא מייצרים את הסכינים מחומרים שלא מחלידים -
חלודה על הסכינים:Reאצלי אני שם וקס גם עליהם ולא היו לי בעיות עד היום! -
חלודה על הסכינים:Reאני לא גולש כל-כך אבל יש ספריי נגד חלודה .. ויש גם צבעים למתכות ששומרים מחלודה .. אתה יכול לנסות -
הבעיה בספרייבספריי החומר מתאדה מאד מהר לכן לא מחזיק בדרך כלל 11חד` באחסנה! אלא אם אתה מכיר חור מסויים שיש לך איתו ניסיון. -
ווקס הוא הפתרוןמריחה קבועה של וקס תמנע את הופעת החלודה. המקפידים מורחים וקס אחרי כל יום גלישה, אבל גם כל יומיים-שלושה זה מספיק, ו-וודאי שצריך להקפיד למרוח כמות נדיבה בתום שבוע הגלישה, ולהשאיר עודפים שייגנו על הבסיס ועל הסכינים. טריק נוסף הוא לנגב את הסכינים בתום כל יום -
ווקס הוא הפתרון:Reעשו לכם הרגל בסוף שבוע הגלישה או עונת הגלישה בצעו טיפול כללי למגלש הכולל השחזת סכינים ווקס חם ,הווקס מגן על הסכינים למשך האחסנה ובנוסף על תחתית המגלש מפני יובש . כאשר כבר הופיעה חלודה על הסכינים ההמלצה היא להתיז עליהם ספריי נגד חלודה להמתין כחצי שעה ואז -
ווקס הוא הפתרון:Reתודה רבה לכולם, אני אנסה את הווזלין והווקס.