ציוד סקי במינכן
-
שלום לכולם, ראשית כיף לחזןר אחרי היעדרות של כמה חודשים ולראות שהפורום חי בועט וגולש (אני לא נכנס לפרום בחודשי הקיץ כי זה פשוט מורט לי את העצבים להתעסק בסקי בידיעה שהחופשה עדיין רחוקה) השנה אני והחברה מתכננים לתפור חופשה בסנט אנטון אז ראשית לכל מומחי אוס -
ציוד סקי במינכן:Reהי skido, אין ספק שבמינכן המחירים זולים משמעותית מאשר באתרי סקי, ובמיוחד בהשוואה לסנט אנטון היקרה מאד. אני ממליץ על חנות כלבו גדולה באחת הפינות של כיכר העיר. שים לב, זה לא כלבו ספורט שנמצא לא רחוק, אלא כלבו רגיל שיש בו קומת ספורט עם מחלקת סקי עצומה בגודל -
ציוד סקי במינכן:Reקנינו שנה שעברה ציוד במינכן (02/2005), מחירים לדעתי סבירים ביותר, בטח יותר זול מהארץ. בגדים תרמיים תקנה בארץ, את השאר - בחו''ל. קנינו מכנסיים ומעיל במשהו כמו 2500 שקל (400 יורו), מעולים, לא זוכר כרגע איזה פירמה). יש ליד הכנסיה הגדולה בכיכר המרכזית (Mar -
ציוד סקי במינכן:Reממה שאני זוכר המחירים במינכן היו די זהים למחירים שבארץ ולא כדאיים במיוחד. מה שכן הם היו יותר זולים מהמחירים בחנויות הסקי באתרים. בתי המלון הטובים והזולים נחטפים מהר. אני ממליץ לך להזדרז עם ההזמנה ,בקרוב לא ישארו מקומות לקבוצה בגודל שלכם. בהחלקה. c -
ציוד סקי במינכן:Reקחו בחשבון שדחיה של הקניה לרגע האחרון היא סיכון. עיכוב בטיסה, בקבלת הרכב או איזה יום שבתון גרמני שאתם לא הייתם מודעים אליו ואין ברירה, אתם צריכים לקנות למחרת ציוד בסן אנטון, במחירים יקרים ועל חשבון זמן גלישה. זה קרה לי וזה עלה לי עוד בערך 100 יורו ו3 שעות -
ציוד סקי במינכן:Reסנט אנטון יקרה - כלומר הם גובים מחיר ''מחירון'' ללא כל הנחות ומבצעים, אם כי ראיתי גם מבצעים פה ושם על דגמים נבחרים, למשל VOLK SUPERSPORT 4 STAR ב390 אירו. לא רע בכלל, במיוחד אחרי שמקבלים גם החזר מע``מ. כדאי לנסות גם את החנויות שנמצאות במקומות טיפה יותר צ
http://www.sport-schuster.de/sport-schuster_de/home/index_liste/home_aktuelle.shtml