פריז עם ילדות
-
שלום לכולם
אנחנו זוג + 2 ילדות בנות שנתיים וארבע. מתכננים נסיעה באמצע יוני לשבוע לפריז.
מתוך 7 ימים 2 יהיו מוקדשים לדיסנילנד, כנראה שנרצה ללון שם לילה אחד, אז אולי נשאיר את זה לסוף וניסע לשדה התעופה הישר מדיסנילנד.
לגבי שאר 5 הימים בפריז - אני קצת אובד מאובר-דאטה..
דבר ראשון - באיזה איזור ללון? איזה רובע? 2/3/4? או אולי 5/6? או משהו אחר? אנחנו נהיה עם עגלה ועוד ילדה שתצטרך ללכת ברגל..
דבר שני - מלון או דירה? מה עדיף? קצת חוששים מהתניידות בדירות בקומות גבוהות עם עגלה.
שאלות נוספות יהיו בהמשך, אני בטוח, אבל אני מרגיש שאני קצת אובד ואשמח להכוונה.
תודה
-
פריז עם ילדותראשית מציעה לך להעביר את השאלה לפורום טיולי משפחות שם התשובות יהיו יותר ממוקדות בצרכים שלכם.
שנית גילאי הילדות צעירים יחסית, אתם בטוחים שאתם רוצים להיות בדיסני? או אולי יש פארקים אחרים (למשל יער בולון ופארק השעשועים שלו) שיותר יתאימו לגילאים שלהן.
השיקול לגבי גובה הדירה משמעותי מאד כשמדובר עם פספוסות-וחובה עליכן לבדוק בכל לינה -דירה או חדר מלון באיזו קומה המיקום, כמה מדרגות והאם יש מעלית !
לגבי רבעים -בעיקרון רבעים 1-9 במעגל הפנימי של העיר, אבל תלוי מרחק מתחנת מטרו,ואיזה קוי מטרו (למשל הייתי משתדלת ללון ליד תחנות שיש להן אופציה לנסיעות בלי החלפות מרובות) ובכל רובע כמעט יש רחובות יותר ופחות נעימים ללינה. יתרה מזאת- שולי רובע 9 הצפוניים אולי פחות נעימים למרות שהם ברובע 9, אבל ברובע 14 בשוליו הצפוניים או רובע 15... לעיתים יותר נוח ללון.
בקיצור- אחרי שתחפשו לינה -ויש הבדל משמעותי בין דירה (עם מטבחון,הכנת אוכל עצמאי,מרחב מגורים) לבין מלון (ארוחת בוקר לרוב בתשלום נוסף,מנקים את החדר,מחליפים מגבות ומצעים).