ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זהירות - קוסטה - בולגריה!!!

פורום סקי וסנובורד
    2
    5
    1881
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

רמאי, נוכל וקומבינטור... כשאתם שומעים תשם קוסטה תיזהרו! הוא יבטיח לכם הרים ולא יתן לכם אפילו גבעות. הבן אדם הזה הוא נוכל שאין כמותו. והייתי שמח לרשום לכם את כל הדברים הניבזיים שהוא עשה לי למשפחתי ולחברי שבאו איתנו לחופשה לסקי בבולגריה, אבל לא יהיה מספי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

זהירות - קוסטה - בולגריה!!!:Re
        תודה על ההערות. תוכל בבקשה לספר לנו יותר על האתר הבולגרי שמעניין לא מעט אנשים לאחרונה. הפורמט שנמצא כיעיל ביותר הוא דוח ארבעת השאלות ואתה יכול להוסיף גם שאלה חמישית:מה עשו הילדים''? הלינק בצד שמאל-----> charls
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

מצטער אבל אני חזרתי עם רושם שונה לגמרי. הבחור עובד בעיקר עם אופיר טורס ועם בלקן טורס מיפו. הייתי כבר חמש פעמים בבורובץ, גם לפני התקופה שהאתר נהיה פופולרי. לקוסטה היה בעבר יתרון גדול שהוא הכיר את כל החבר`ה שעבדו שם והיה עם כולם ביחסים טובים, מה שאיפשר ליש
          • shimonru
            shimonru נערך לאחרונה על ידי

לדן ולכל החברים שלום הייתי בקבוצה שנפשה עם דן וחבריו המילה היחידה שיש לי להגיד עליהם זה ביזיון- אותה חבורה סרוחה ביישה את מדינת ישראל,הם הקימו צעקות במלון, לאחר שסידרו להם צ`ק אווט מאוחר בחמש בערב במקום בשתיים עשרה (בליל סילבסטר) הם ניסו למשוך עוד זמן-
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

יש משהו במה שהם אמרו הייתי שם הבנאדם קובינטור לא קטן צריך לשים לב שהוא לא מקמבן אותכם חברים שלי חזרו משם שבוע שעבר והיו אמורים להיות במלון 5 כוכבים והוא זרק אותם לצימר מז\סריח מחוץ לאתר רק שאיסתא התערבו הוא הוציא אותם פשוט צריך להיות יותר קשוח איתו ולא לו
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון