ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון טיול 17 ימים

פורום תאילנד
    2
    3
    787
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaeer1942
      yaeer1942 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו זוג באיזור ה-30 שטסים בין התאריכים 27.4 (א') ל-13.5 (ג) עם אלעל. 

מספר שאלות ברשותכם האדיבה :-):

א. האם כדאי להעביר שבועיים באיים (בהנחה שמקציבים 4 ימים לבנקוק)? או שיש זמן גם לטיול קצר בצפון.

ב. האם מבחינת הגיוון כדאי לערבב איי מזרח עם מערב או שפחות או יותר מדובר באותו דבר? (לי כבר יצא להיות בקופנגאן ולזוגתי זה הטיול הראשון לתאילנד). האם יש הבדל במצב הים ומזג האוויר  שמכריע בדילמה בין איי מזרח למערב? שווה לשרוף את הכסף בטיסות לדילוג בין הצדדים?

ג. בהנחה שאנחנו זוג שבעיקר רוצה פסטורליה ושקט (וחברה בגיל 30 פלוס) ועניין הבלגאן והמסיבות הוא משני - באילו איים (או חופים באיים) כדאי להתמקד - במזרח ובמערב (ביחס לשאלה הקודמת).

אשמח לכל עזרה!

יאיר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 72amalia
        72amalia נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון טיול 17 ימים

ב-17 יום אפשר לטייל קצת בצפון, קצת באיים ובנגקוק - השאלה היא גם זמן תאה רוצה להקדיש לכל מקום?

ולקחת בחשבון שהטיסה המצפון לאיים יקרה (כפול זמן )

לערבב את 2 הצדדים? זה ממש שיקול אישי: מצד אחד ים זה ים וחול זה חול ואני לא חושבת שיש הבדל משמעותי בקטע הזה בין הצדדים. הנוף בעיקרו דומה מאוד.

וזה אכן להוסיף עוד טיסת פנים אחת.

זה לשיקולכם מבחינה כלכלית וגם מה אתם רוצים: לנוח ולהנות במקום אחד או לקפוץ קצת?

קודם כל אתה צריך להחליט אם אתה הולך גם לצפון כי אז בטוח לא יהיה זמן לעבור מצד לצד באיים.

אישית אני הייתי בוחרת צד אחד ומחלקת בין 2 איים באותו צד כדיי לגוון קצת את המלון והסביבה.

מבחינת מזג אוויר בסוף אפריל ומאי קוסומוי עדיפה מכיוון שכמות הגשמים שם אמורה להיות נמוכה יחסית. בצד של פוקט אלו חודשים גשומים יותר

• yaeer1942
          yaeer1942 נערך לאחרונה על ידי

עזרה בתכנון טיול 17 ימים

ראשית, תודה על המענה המהיר 🙂

העניין הוא ששמעתי שאיזו מאי זו עונת אופסיזן יחסית כי חם מאוד ושבקופנגאן במיוחד יש בעיה עם הים (אולי בחופים ספציפיים?) - שהוא נמוך מאוד ומכוער. היש אמת בשמועה הזו?

תודה!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון