עזרה-תכנון לטיול במדריד
-
שלום לכם,
אז ככה אנחנו טסים 5 חברים למדריד בתאריכים ה7.3 ועד ה12.3 כולל למשחקי כדורגל...
9.3 יום א' משחק ריאל- לבנטה
11.3 יום ג' אתלטיקו - מילאן
12.3 יום ד' ברצלונה - סיטי
אני אציין שיש לנו טיסה ב12.3 יום ד' מוקדם בבוקר לברצלונה.
חשבתי להשכיר רכב בין התאריכים יום ב' 10.3 ועד יום ג' ה11.3 (כי הבנתי שימי ראשון לא כולם עובדים ולא הכל פתוח) ולטייל וללון מחוץ למדריד וחשבתי להגיע עד לגיברלטר.....
מישהו יכול להאיר לי את הדרך ולעזור במסלול מעניין?
אנחנו פתוחים לרעיונות יותר בקטע של להסתובב לראות לאכול ולשתות בלי מוזיאונים....
תודה מראש רואי.
-
עזרה-תכנון לטיול במדרידלא מבין את התכנית... באמת סליחה.
אתם נוסעים לראות כדורגל, בין לבין יש לכם כמה ימים ואתה רוצה להגיע עד גיברלטר?
נגיד שתרצו לעבור בקורדובה ומלגה, זה כ-700 ק"מ לכל כיוון?!?
שלאחריהם אתם עוד צריכים לחזור למדריד כדי לטוס לברצלונה
מדריד עצמה + ימי טיול לסביבה הקרובה כמו טולדו וסגוביה, לא יספיקו לכם?
לי נראה שזה הכיוון.
-
עזרה-תכנון לטיול במדרידמציעה כי תפתח מפה! קודם כל.
תקרא קצת מה יש למדריד וסביבותיה להציע לכם ואז...תמריאו לברצלונה ליתרת החופשה.
אתם מתפרשים במרחקי ענק לא ריאליים,חבל.
-
עזרה-תכנון לטיול במדרידאוקיי את מרחקי הנסיעות אני מבין אבל אני מבין גם ששבוע במדריד זה יותר מדי....
אולי אם תוכלו לתת לי יעדים קרובים יותר וכמובן לינה מחוץ למדריד גם מתקבלת על הדעת...
וכן עיינתי בכל החומר של מדריד ולא רק כאן....

אשמח לעזרתכם.
-
עזרה-תכנון לטיול במדרידמדריד עצמה + משחקי הכדורגל אתם אתם הולכים תספק לכם 3-4 ימים של אטרקציות ובשקט.
זה כולל את מרכז העיר, כיכר סול, שדרות גראן ויה, ארמון המלוכה, כיכר מיור, פארק רטירו, מגרש הכדורגל בהיבט המוזיאוני שלו. פארק וורנר שנמצא קצת מחוץ לעיר, מרכזי קניות ושופינג. מוזיאונים רבים. מועדונים ומרכזי בילוי לרוב.
אחרי שתרגישו שמיציתם את העיר תוכלו לצאת ליום טיול לטולדו ו/או יום טיול לסגוביה שהן ערים הסמוכות למדריד, ניתן לעשות זאת ברכבת מתחנת אטוצ'ה ולא צריך ללון מחוץ לעיר.
בבלוג שלי תמצאו המלצות למסלולים ואטרקציות ברחבי העיר.
-
עזרה-תכנון לטיול במדרידאחלה ריף הצלחת לשכנע אותי כנראה שזה מה שנעשה.....
נזרום לטולדו ליום אחד.
לגבי פארק וורנר למישהו יש מושג האים הוא פתוח במרץ כי האתר בספרדית וקצת לא מובן....
תודה רבה.
-
עזרה-תכנון לטיול במדרידבמרץ בסופי השבוע האחרונים של החודש
22-23
ו29-30
שים לב- מעבר לטולדו הציע לך ריף גם להגיע לסגוביה המרשימה מאד, ואם תוכלו (אני מוסיפה) לעמק הנופלים ויש עוד אתרים באזור מדריד.
-
עזרה-תכנון לטיול במדרידפתוח רק בתאריכים 22,23/03 או 29,30/03 בין השעות 11:30 לבין 21:00.
למה שלא תלכו לפארק השעשועים של מדריד? פתוח כל שבת וראשון מהשעה 12:00 ועד 21:00 במהלך חודש מרץ ואפילו אפשר להגיע אליו במטרו...
-
עזרה-תכנון לטיול במדרידהמון תודה שדרגתם לנו את הטיול יום בטולדו יום בפארק השעשועים ממש מגניב.