ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

Dana3

פורום צפון אמריקה
    3
    7
    1447
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • TVpanasonic50
      TVpanasonic50 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברי פורום,

אני קוראת את שאתם כותבים וממש נהנית ואשמח גם לקבל טיפים והמלצות.

אנחנו זוג הורים+3 קטנים 10,8,4

אנחנו נוסעים באוגוסט ומתכננים את המסלול כולו ברכב:

המסלול ניויורק-מפלים- וושינגטון  - בכ6 ימים. עם עצירה אצל משפחה בצפון קרולינה. משם ממשיכים שבוע אורלנדו ומקנחים בסוף שבוע במיאמי.

אני מחפשת נקודות לעצור בהם כולל לינה במסלול של הצפון עד וושינגטון. אשמח להמלצות ללינה בדרך.

בנוסף, מחפשת מלון דירות באורלנדו למשך שבוע ימים

תודה מראש

דנה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • israelimom
        israelimom נערך לאחרונה על ידי

dana3

דנה ברוכה הבאה לפורום צפון-אמריקה. מומלץ בעקרון לתת כותרת לשירשור שמשקפת את עיקר השאלה/דיון. כמעט ולא נכנסתי כי חשבתי שזו הודעה אישית לדנה3 כלשהי.

לא כל כך הבנתי את המסלול שלכם.

מפלים - האם הכוונה היא למפלי הניאגרה? אם כן, אתם רוצים לנסוע ברכב מניו יורק ישירות למפלים ומשם לנסוע לוושינגטון וכל זה בשישה ימים? אתם מודעים לכך שנסיעה מניו יורק לניאגרה אורכת 8-9 שעות נהיגה? מניאגרה לוושיגנטון בערך אותו הדבר. האם אתם מסוגלים, כמשפחה, לעמוד ביום נסיעה כזה? או שתרצו לחלק ליומיים כל חלק כזה? במקרה כזה, יוצא שאתם נוסעים יומיים עד ניאגרה (בכל יום כזה, שווה ערך לנסיעה מת"א לאילת), מבלים שם יום, ואז שוב, נוסעים יומיים קו ת"א-אילת.

מה לגבי ניו יורק ווושינגטון עצמן? יש לכם מספיק ימים להיות בכל אחת? נראה לי ששלושה ימים בכל אחת זה די מינימלי. איך צפון קרולינה נכנסת? בנסיעה מוושינגטון? כי זה עוד נסיעה של 6-9 שעות (תלוי איפה בצפון-קרולינה). משם לאורלנדו, סדר גודל של 8-9 שעות נסיעה שוב.

אני לא מנסה להרתיע אתכם עם הנסיעות הארוכות. אני הכי בעד נסיעות ארוכות, אבל חשוב שתבינו את סדרי הגודל ותחשבו אם זה מתאים למשפחה שלכם. הנהיגה קלה יחסית יותר מאשר בארץ וחשוב שתהיו עם רכב מרווח (מיני-ואן) ועדיין. 

אישית, אני חושבת שלא כדאי לכם לשלב את ניאגרה פולס בטיול הזה. זה מוסיף לכם המון שעות. ארה"ב ענקית ויש כל כך הרבה מה לראות ולעשות בין ניו יורק לפלורידה, שממש אין סיבה להוסיף נהיגה צפונה. מפלי הניאגרה הם נקודה מצוינת לביקור בטיול של צפון-מזרח, אבל זה לא הטיול שלכם הפעם.

• TVpanasonic50

עצות לטיול משפחה ראשון לארה"ב

היי ענת,

כפי שכתבתי אני חדשה ולכן גם ישנן תקלות טכניות... השתפרתי שמתי נושא.....

לגבי המסלול , באמת יכול להיות שלא הבהרתי את עצמי:

אנחנו מאוד רוצים להגיע למפלים וליתר דיוק תהיה לנו עצירה בהמפטון שזה כשעתיים צפונית לניויורק ונצא למפלים לאחר לילה שם(חברים), נגיע למפלים בצהריים ונשהה שם עד למחרת וכאן מתחילה ההתלבטות-היכן לעצור במסלול הזה של מפלי ניאגרה וושינגטון מאחר ואנחנו משפחה. מעבר לכך, צפון קרולינה היא ביקור משפחה וגם מנוחה לפני אורלנדו ומיאמי. אני ממש בשלבי למידה ושימתי לי מס נקודות: הירשי פארק, אלף האיים, היימיש .....

את חושבת שזה עמוס מדי לשלושה וחצי שבועות? בגלל זה אני כאן ללמוד .

אגב קראתי את הבלוג שלך וממש נהניתי , מקווה שגם אני אעשה זאת עם סיום הטיול.תודה,

דנה

• דור.ד
            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

האם הטיסות הוזמנו? אם כן רצוי לפרט מועדי טיסה/שעות והיכן נוחתים והיכן ממריאים

6 ימים כולל מפלי ניאגרה + ניו יורק + וושינגטון  - לא הגיוני ולא מומלץ.

אם יש לכם עוגנים כמו ביקור חברים רצוי שתפרטו.

האם שלושה וחצי שבועות זה כל הזמן העומד ברשותכם? אם כן לא מומלץ לעשות הכל ברכב ושווה לשקול טיסת פנים.

• TVpanasonic50

לגבי הטיסות : טיסה 6.8.14 לניו יורק , חזרה ממיאמי ב 1.9.14.

להלן התוכנית - ניויורק 3 ימים

לאחר שלושה ימים, לשכור רכב ולצאת לכיוון מפלי הניאגרה - מחפשת נקודה ללינה +אתר יפה בדרך (רצוי טבע)

מפלים יום אחד כולל לינה של לילה אחד . (בעלי לא מוותר על המפלים).

יציאה לכיוון וושינגטון - מחפשת אטקרציות בדרך (רוצה אלף האיים והאיימיש האם זה הכיוון?).

הגעה לוושינגטון לאחר יומיים , שהייה בוושינגטון יומיים(בהנחה שיש מה לעשות עם קטנים, אם לא נסתפק גם ביום אחד).

לאחר מכן ביקור משפחה 4-5 ימים בקרולינה.

נסיעה לאורלנדו מהמשפחה כ 5 שעות , ולכן מתכננים נסיעה ישירה.

שהייה באורלנדו 6 ימים , יומיים מיאמי והביתה.

מסכימה שעמוס אך נראה לי אפשרי??? או שאני טועה בגדול??

תודה רבה

דנה

• דור.ד
                דור.ד נערך לאחרונה על ידי

בגדול אפשרי ישנם כמה ימים מרובי נסיעות (4-6 שעות)

האם בהרכב המשפחתי שלכם אתם מסוגלים לעשות נסיעות ארוכות  - רק אתם יודעים ומכירים את הילדים?

בדרך מניו יורק למפלים  - אפשר לעצור באיתקה ומפלי האצבעות

בדרך מהמפלים לוושינגטון-  אפשר לעצור באזור הרשי (מעל 5 שעות נסיעה)

מציע לך לחלק לפי תאריכים כולל יום הגעה (לוקח בד"כ לפחות יום אחד להתאושש) ושעת הגעה ויום המראה. ולראות בעזרת גוגל  - כמה שעות עליכם לנסוע בכל יום (תוסיפו על זה לפחות 30% בהרכב שלכם).

• israelimom
                  israelimom נערך לאחרונה על ידי

זה אפשרי וזה יחסית עמוס בנסיעות. זה לא בהכרח דבר רע, אבל זה משהו שכדאי מאד לדבר עליו עם הילדים ולהכין אותם מראש. תתכוננו גם עם אפשרויות לבידור בנסיעות: טאבלטים, סרטים, מה שעובד אצלכם. 

מסכימה עם דור שאיזור אגמי האצבעות יכול להתאים לכם לעצירה של יום. תוכלו לטייל בווטקינס גלן או באית'קה. מוזיאון הזכוכית חביב, אבל לדעתי דורש הבנה טובה למדי של אנגלית.

בוושינגטון יומיים יאפשרו לכם טעימה מהעיר ותו לא. זו עיר שאפשר לבלות בה הרבה יותר. איך הילדים שלכם במוזיאונים? כי יש שם כמה וכמה מוזיאונים שילדים יכולים מאד להנות בהם (והם חינמיים). 

אל תבני יותר מדי על האמיש (לא יודעת למה ישראלים קוראים להם איימיש, זה אמיש, עם קמץ באלף Wink ). יש שם שתיים-שלוש מלכודות תיירים שמתיימרות "להראות את חיי האמיש". אני בספק אם לילדים יהיה קשב לזה. מעבר לזה, אפשר לנסוע בשתי העיירות שלהם שם ולראות בצידי הדרך עגלות שחורות שלהם וכאלה. זה לא כזה שוס, לדעתי. דווקא פארק השעשועים של הרשי יכול להתאים לכם. איזור אלף האיים לא בדרך שלכם לדעתי. 

האם זה טיול ראשון בארה"ב? טיול ראשון עם הילדים? אם כן, ממליצה בחום לשבת ולהרכיב תכנית מפורטת, כולל ימים ואפילו שעות, מה תרצו לעשות. לא חייבים בכלל לפעול לפיה כשמגיעים, אבל צריך בסיס טוב כדי שאפשר יהיה לשנות אחר כך. במילים אחרות, לא התכנית היא החשובה אלא תהליך התכנון שיאפשר לך להבין טוב יותר איך לחלק את הימים ומה יתאים לכם.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון