איך מכבסים חליפה?
-
אני רוצה לכבס את החליפות והכפפות. אפשר לשים במכונה? סחיטה? זה פוגע באטימות למים? -
איך מכבסים חליפה?:Reלקרוא את הוראות היצרן... רק לבן -
איך מכבסים חליפה?:Reעל הכפפות לא כתוב שום דבר.. אם כתוב על המכנס 30 מעלות, זה אומר שזה מתאים למכונה או לא? -
איך מכבסים חליפה?:Reממה הם עשויים? רק לבן -
איך מכבסים חליפה?:Reפוליאסטר/פוליאמיד (אותו דבר?) ניילון בחוץ -
איך מכבסים חליפה?:Reהדיון הזה חוזר כל שנה, כך שאפשר להעזר במנוע החיפוש ולמצא דעות שונות. באופן עקרוני- לפי ההוראות שעל התווית ( גם בתמונה וגם בכתב). שימי לב , יש בגדים עם הוראה מפורשת לא לניקוי יבש. -
איך מכבסים חליפה?:Reניתן לכבס אך עדיף לא להשתמש באבקה (או נוזל או טבליות) מסוג ''ביו'' - שזה רוב האבקות הרגילות. להשתמש בחומר ייעודי שניתן לקנות בחנויות הציוד או באבקת כביסה מסוג ''תינוקלין'' אם יש בבית. יש גם חומרים שמחזירים את הציפוי דוחה המים, פעם קניתי בארץ אבל לאחרונה ל -
לא להשתמש במרכך -
איך מכבסים חליפה?:Reאבקת כביסה עדינה ומעט (תינוקלין לדוגמא), כביסה קצרה וסחיטה עדינה. בדרך כלל היבוש הוא המייבש גדול עם חום נמוך (תבדקי על התווית). לא לניקוי יבש, לא נוזלי ניקוי (סבון או מרכך). רק לבן -
איך מכבסים חליפה?:Reלתת לניקוי יבש-30 ש''ח. יוצא בובה !!!! כמו חדש. * אם אתם משקיעים בטיפול וקס למגלשים, אז לא תשקיעו גם במעיל??? ומשהו אמר שהספורט הלבן זול???? סקיפי -
ההוראות על המכנסיים שליאוסרות בפירוש ניקוי יבש, כך שבכל מקרה צירך לקרוא מה רשום על התוית -
סקיפי:Reזה ממש לא עניין של כסף, בכל המעילים והמכנסיים שהיו לי עד היום, צויין במפורש, כביסה ב- 30 מעלות לא לשים במייבש ולא בניקוי יבש. פשוט לקרוא ואם לא כתוב הייתי הולך על פי רוב - 30 מעלות בלי סחיטה (מקדם היסטריה) וללא מייבש. -
ניקוי יבש הורג גורטקס... -
הוראות כביסה +שאלה:Reההוראות אצלי כמו אצל אלון.מודגש לוודא שטיפה טובה כך שלא ישאר כלל סבון כביסה.ללא מרכך וללא מיבש כביסה. לראשונה שמתי לב שמומלץ לגהץ בחום נמוך ומסבירים שזה בכדי לשפר את האטימות של הבד. מישהו עשה זאת בעבר? -
אחת ולתמיד - לפי הסימונים -
הוראות כביסה +שאלה:Reלא ניסיתי לגהץ, דיברתי עם מישהו שכן עשה את זה והיה מרוצה. לא הצלחתי להביא את עצמי לגהץ מעיל סקי! -
אחת ולתמיד - לפי הסימונים:Reוהלינק הזה אכן מעולה. בכל מקרה ביגוד סקי לא אוהב לא חום ובטח שלא גיהוץ! מכוון שהבגדים עשויים חומרים פלסטיים וסינטטיים הכנסתם למייבש למשל תגרום להרס מוחלט / לכווץ. ההמלצה היא לעקוב אחרי ההוראות המודפסות מטעם היצרן על תווית הבגד . בגדי סקי כולל כפפות -
להניח לייבוש בצל ולא בשמש! -
שוב גיהוץ-צארלס:Reצארלס , גם אני חשבתי שגיהוץ נשמע מוזר, אך הם רושמים על הפיתקית במפורש שמומלץ לגהץ בחום נמוך ביותר( ציור של מגהץ ובתוכו נקודה אחת) כדי לשפר את אטימות הבגד. -
איך מכבסים חליפה?:Reאני מכבסת כבר שנים ב 30 מעלות,סחיטה עדינה,יבוש בצל ומוסיפה בסוף 10 דקות במייבש בחום נמוך{זה נותן רכות נעימה} שבוע לפני הנסיעה הבאה אני מרססת את הביגוד בספרי ''סנוגארד''שיוצר ציפוי נגד מיים בהצלחה! אי אפשר להמנע מכביסות אחרי ריח הטיגון והסיגריות במ