ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לחודשיים

פורום מרכז אמריקה
    2
    9
    2383
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ליטל18291
      ליטל18291 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני וחברה שלי טסות בסוף אפריל למרכז אמריקה לחודשיים.

אנחנו סגורות על חודש במקסיקו ומתלבטות מה לעשות בחודש הנוסף, והאם לעשות את מקסיקו בתחילת הטיול או בסוף.

בעיקרון חשבנו לשלב שבועיים בשני מדינות נוספות: פנמה, קוסטה ריקה או גוואטמאלה.

אנחנו בעיקרון רוצות הרבה בטן גב, בילוים וטיולים (לא טרקים).

איזה מדינות לפי דעתכם כדי לשלב? האם מספיק שבועיים בכל אחת מהם?

בנוסף, האם כדאי להתחיל או לסיים במקסיקו? שזה הכי חשוב כדי להזמין כבר כרטיסי טיסה.

תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

טיול לחודשיים

בטן גב זה לא גווטמאלה

ככה שנראה לי שתעשו מסלול של חודש בקוסטה ריקה- פנמה

מה שאומר כרעיון התחלה במכסיקו- נגיד מכסיקו סיטי תעלו לחלק הקריבי לחופים

תטוסו מקנקון לסן חוזה בקוסטה ריקה- קחו שבוע באזור ארנל-מונטה ורדה ותצאו לצד הקריבי של קוסטה ריקה לעוד שבוע- תחצו את הגבול יבשתית לפנמה לבוקס ומשם תמשיגו דרך בוקטה לפנמה סיטי- תבקרו בסן בלאס ותחזרו לישראל מפנמה סיטי

זו הצעה- אפשרי להפוך את הדברים וכמובן שאפשר ורצוי להתאים את הההצעה למה שחשוב לכן יותר.

נסיעה טובה!

• ליטל18291

טיול לחודשיים

קודם כל תודה רבה רבה!Smile

דבר שני, המסלול שתיארת כולל בתוכו גם אפשרויות לטיולים כדי לראות נופים? כי אנחנו רוצות בטן גב אבל גם לטייל מידי פעם Smile

ועוד כמה שאלות קטנות-

האם המלצת להתחיל ממקסיקו מסיבה כלשהי?

המעבר מקוסטה ריקה לפנמה הוא באוטובוס? 

לקנות מראש את הכרטיסי טיסה ממקסיקו לקוסטה ריקה ומפנמה הביתה?

תודה מראש 

• גדליהו מהגרעין

טיול לחודשיים

בוודאי שכולל גם טיולים- בתור התחלה ממכסיקו סיטי לקנקון- אני אציע לכן לעצור בסן קריסטובל למספר ימים לטיולי יום

קוסטה ריקה אזור ארנל- מונטה ורדה- מדובר רק באטרקציות וטיולים

בחוף הקריבי של קוסטה ריקה יש שמורות כמעט ליד כל ישוב חוף

בוקטה בפנמה הוא אזור לטיולים ויש עוד- הרבה בחירה תהיה לכן במהלך הדרך.

טכנית- המסלול אפשרי גם בכיוון ההפוך. אבל הוא נכנס יותר לעונה הרטובה ולכן חשבתי שעדיף התחלה במכסיקו.

מקוסטה ריקה לפנמה לפי הצעת המסלול זה באוטובוס- מעבר די פשוט ולא עמוס בשם סישאולה.

כרטיס טיסה ממכסיקו לקוסטה ריקה- בד"כ גגל שמקדימים לקנות המחירים טובים יותר והמקום מובטח. אם אין לכן אזור תאריך ידוע, אין לכן אפשרות טכנית לקנות אותו, רק תקחו בחשבון ששם יכול להיות בעיה של מקום או עלות גבוהה יותר של רגע אחרון.

טיסה החוצה מפנמה- רצוי מראש, שוב עלות- וגם יש מדינות שיעשו לכן בעיות להיכנס אליהן מבלי להחזיק כרטיס יציאה מאיפה שהוא.... זה משהו שצריך לבדוק עבור כל מדינה במסלול. בנוסף- שני כרטיסי כיוון אחד בינ"ל יעלו ברוב המקרים הרבה הרבה יותר מהלוך ושוב. ועדיף שבכרטיס ההלוך ושוב יהיה אופציה לשינוי למקרה שאתן חושבות שיהיה בזה צורך ( וגם זה- כדאי להימנע שכן משלמים את השימוי ואת ההשלמה למחיר ביום הטיזה החדש- כך שלא ממש עשוי להשתלם)

• ליטל18291

טיול לחודשיים

מעולה, תודה רבה!

בנוגע למעבר ממקסיקו לקוסטה ריקה שרשמת שכדאי לקנות מראש, האם הכוונה שכדאי לקנות אותה מראש כבר מהארץ או ישר כשמגיעים? כי אנחנו נשהה במקסיקו בערך חודש.

שאלה נוספת- אנחנו מתכננות לשלב בטיול גם קובה (הוספנו 7-10 יום בשביל זה),איך אפשר לשלב את זה כאשר מתחילים במקסיקו והתכנון להמשיך משם לקוסטה ריקה והלאה? האם באמצע החודש שאנחנו במקסיקו? בסוף החודש ומשם לעבור לקוסטה ריקה?  האם לקנות את הכרטיסים הללו בארץ או שם?

• גדליהו מהגרעין

טיול לחודשיים

לקובה הייתי יוצא מקנקון- יהיה לכן הכי זול וקצר. איפה לקנות- תלוי ביכולת שלכן להתחייבות מראש לתאריכים.

לגבי הטיסות- אם אתם יודעות מראש או יכולות להתחייב לתאריכי טיסה- תזמינו כמה שיותר מראש בשביל לקבל מחיר יותר טוב ( בד"כ עם טיסות בינ"ל ככל שעובר הזמן הטיסה מתייקרת- לעיתים יש אחרות פחות מועדפות במחיר כמעט זהה, אבל לא תמיד)

אם אתן לא יכולות אז אין לכן הרבה ברירה אלא לקנות שם- ולשלם לפי מה שיציעו לכם.

• ליטל18291

טיול לחודשיים

היי, 

אני לא בטוחה שהבנת את השאלה שלי. ממקסיקו או קובה אנחנו רוצות לצאת לקוסטה ריקה. אז השאלה היא איך כדאי לתכנן את זה? לצאת ממקסיקו לקובה ואז לקוסטה ריקה? בשביל זה אני אצטרך לעבור במקסיקו שוב? או פשוט לצאת מקובה לקוסטה ריקה? מה יותר זול ונוח?

• גדליהו מהגרעין

טיול לחודשיים

נראה לי שקצת החלפתי אותך עם מישהו ששאל אותה שאלה וכבר עניתי לו.

מקובה לקוסטה ריקה אין לדעתי טיסה ישירה וזה עובר או בפנמה או באל סלבדור לעצירת ביניים. האם זה יותר זול מהלוך ושוב לקובה מקנקון ואז לקוסטה ריקה?- זה משהו שצריך לבדוק בדיוק על התאריכים שלכם. מבחינת נוחות זה אותו דבר- כי תהיה לכן עצירה להחלפת מטוס איפה שהוא....

• ליטל18291

טיול לחודשיים

סבבה, עכשיו הבנתי.

תודה רבה רבה Smile

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון