שאלות שלג!
-
פרסמתי שאלה בנוגע לסקי בצרפת באמצע אפריל ואיך שזה נראה עכשיו, רוב הדרכים מובילות לואל טורנס- מבחינת עלות ומבחינת גובה האתר. אבל הייתי רוצה לדעת באמת מה צפוי להיות מצב השלג? כשאומרים טוב, מתכוונים לטוב יחסית לעונה או שבאמת טוב? אם מישהו היה בעונה הזו ויש ל -
שאלה לנביאים!הרי סה''כ קשה לנבא מצב מזג אויר אפילו לשלושה ימים קדימה .אז חודש זה בלתי אפשרי. מה שכן יש אפשרות לקחת טבלאות שמדברות על סטיסטיקה של כמה שנים אחורה. בדוגמא זה לשבוע הראשן של אפריל בשלוש השנים האחרונות. למטה תוכל לבדוק לגבי שבועות נוספים. בהצלחה!
http://uk.weather.com/outlook/recreation/ski/resorts/history?countryCdID=FR&weekNum=18&upperDepthMin=0&lowerDepthMin=0&x=23&y=11 -
תודה רבה אביעזרת לי מאוד. הזכרת לי גם שהשתמשתי באתר זה בעבר ופשוט לא מצאתי אותו. באמת אתר מעולה. לפי האתר אמור להיות שלג מצוין בתקופה הזאת אז אני די אופטימי! אם מישהו רוצה להוסיף חוויות, אשמח! -
לנבא קשה, אבל סטטיסטיקה...קישור להיסטורית השלג בוול-טורנס בשנים האחרונות. לידיעתך, כמות השלג אינה מעידה בהכרח על איכותו. גם טמפרטורות הנמוכות ממינוס 5, לאורך כל היום, דרושות לשמירה על שלג איכותי.
שלג בואל-טורנס