ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלות שלג!

פורום סקי וסנובורד
    2
    4
    748
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

פרסמתי שאלה בנוגע לסקי בצרפת באמצע אפריל ואיך שזה נראה עכשיו, רוב הדרכים מובילות לואל טורנס- מבחינת עלות ומבחינת גובה האתר. אבל הייתי רוצה לדעת באמת מה צפוי להיות מצב השלג? כשאומרים טוב, מתכוונים לטוב יחסית לעונה או שבאמת טוב? אם מישהו היה בעונה הזו ויש ל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלה לנביאים!
        הרי סה''כ קשה לנבא מצב מזג אויר אפילו לשלושה ימים קדימה .אז חודש זה בלתי אפשרי. מה שכן יש אפשרות לקחת טבלאות שמדברות על סטיסטיקה של כמה שנים אחורה. בדוגמא זה לשבוע הראשן של אפריל בשלוש השנים האחרונות. למטה תוכל לבדוק לגבי שבועות נוספים. בהצלחה!
        http://uk.weather.com/outlook/recreation/ski/resorts/history?countryCdID=FR&weekNum=18&upperDepthMin=0&lowerDepthMin=0&x=23&y=11
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה אבי
          עזרת לי מאוד. הזכרת לי גם שהשתמשתי באתר זה בעבר ופשוט לא מצאתי אותו. באמת אתר מעולה. לפי האתר אמור להיות שלג מצוין בתקופה הזאת אז אני די אופטימי! אם מישהו רוצה להוסיף חוויות, אשמח!
          • yohanand
            yohanand נערך לאחרונה על ידי

לנבא קשה, אבל סטטיסטיקה...
            קישור להיסטורית השלג בוול-טורנס בשנים האחרונות. לידיעתך, כמות השלג אינה מעידה בהכרח על איכותו. גם טמפרטורות הנמוכות ממינוס 5, לאורך כל היום, דרושות לשמירה על שלג איכותי.
            שלג בואל-טורנס
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון