מצעד איחורי חברות התעופה
-
משום מה אל-על במקום אחרון, איך זה יכול להיות ?.....

-
מצעד איחורי חברות התעופהאלעל במקום האחרון עם אחוזי דיוק הכי נמוכים. כן?

-
מצעד איחורי חברות התעופהראובן----זה מתאים בדיוק לראשי התיבות של אל על:
Every Landing Always Late
-
מצעד איחורי חברות התעופהקראתי גם בטוקבקים. זה נכון מה שכתוב שם שבאל על מזיזים נשים למושב אחר כדי לא לפגוע בחרדים? הכי הזוי שכתוב שם שבאל על חוסכים במדחס והאוויר יבש יותר ועם פחות חמצן. שנים לא טסתי עם אל על, אבל זכור לי כאב ראש בסיום כל טיסה איתם.
-
מצעד איחורי חברות התעופהגם אני לא מחסידים המושבעים של אל על, אבל צריך להיות גם הוגנים. בעבר טסתי די הרבה איתם (היתי FREQUENT FRIER), לא היה חסר לי אף פעם חמצן. גם התירוץ של האיחורים בגלל הפיקוח האוירי בקפריסין נכון. כמובן שזה בעצמו לא מצדיק 35% איחורים. בטיסה האחרונה של לארץ ב-WIZZ, עמדנו חצי שעה על המסלול והטייס הסביר שהעיכוב נובע מבעיות הפיקוח של קפריסין.
-
מצעד איחורי חברות התעופהאין הרבה הפתעות ברשימה. אלעל יכולים לתרץ את הביצועים הגרועים שלהם כמה שירצו ובאיזו יצירתיות שירצו, אבל הרי לא מדובר בבעיה חדשה. זה לא שאלעל הציגו תוצאות מצוינות במשך עשורים ופתאום ב-2013 התחילו בעיות עם השליטה האווירית של קפריסין שהרסו להם את הרקורד. אחד יכול לצפות שחברת תעופה מסודרת, כביכול-מודרנית לטענתה, נושאת דגל של אחת המדינות הכי מובילות טכנולוגית בעולם - תדע לצפות את כל אותם אתגרים שמגבילים את הפעילות שלה (מסלולי טיסה, תחזוקת מטוסים, תנאי מז"א בשדה הבית, בטחון וכיוצ"ב). אני לא מצפה ממנה ל-100% דיוק, אבל פחות מ-65% זה פשוט מביך.
יפה מאוד ש-SAA עקפו אפילו את JAL שאפשר היה להעריך שינצחו בדירוג. היפנים האלו עובדים כמו שצריך. דלתא עם מעל 84% עושה בית-ספר לשתי החברות הגדולות שלה בצפון-אמריקה, ורק אלסקה עוקפת אותה... אבל זה מרגיש כמו חוכמה קטנה.