אומגות בצפון תאילנד
-
אני יודע שהראשונים שהמציאו את האומגות בצמרות העצים הם:"Flight of the Gibbon"
אלו שהגיעו אחריהם נקראים "חיקוי"
האם הם בטוחים כמו המקור?
האם "Jungle Flight tree top adventure" ארוך יותר מהמקור? ובטוח כמוהו?
תודה מראש
-
אומגות בצפון תאילנדהראשון שבנה רכבים באופן תעשייתי המוני היה הנרי פורד. האם כל חברות הרכב שהוקמו אחרי כן הן חיקוי?
עוד לפני שהיו אומגות בתאילנד, היו כאלו בסרי לנקה שבמרכז אמריקה. האם כל חברות האומגות שבתאילנד הן חיקוי?
התשובה לשתי השאלות היא כמובן לא!
אני יכול להמליץ לך על חברת האומגות Zipline, שמפעילה את אתרה במחוז Mae Taeng.
-
אומגות בצפון תאילנדFlight of the Gibbon הם בעיקר הכי מיוחצנים.
עשיתי אומגות מספר רב של פעמים גם איתם וגם עם חברות אחרות וכולן היו טובות ובטוחות
באופן אישי נהנתי יותר דקוא עם Jugle Flight
-
אומגות בצפון תאילנדסרי לנקה במרכז אמריקה ?
תפתח מפה
-
ronitzaw - מדובר בטעות סופר!אני בעבודה, כותב תוך כדי עיסוקים אחרים. מדובר בטעות סופר.

התכוונתי למדינת קוסטה ריקה שבמרכז אמריקה ולא לשכנתה של הודו, סרי לנקה.
בקוסטה ריקה קיימות אומגות זמן רב עוד לפני שהוקמו והפכו לפופולריות בתאילנד. -
אומגות בצפון תאילנדאני גם אהבתי יותר את החבר'ה ב-Jugle Flight.
-
אומגות בצפון תאילנדjungle flight - המדריך שהציע לנו, אמר שזו אטרקציה שצריך להקדיש לה כ- 3 שעות.
fly of the gibbon- רשום שזה 7 שעות...האם יש להם יות ר"תחנות"??
מה ההבדל?
תודה.
-
אומגות בצפון תאילנדלא יודע,אני תמיד מעדיף את המסלול הקצר(נדמה לי 22 תחנות),גם כך זמ מתיש לעשות יותר וזה כבר חוזר על עצמו,מה גם שהקצר יותר זול.
-
אומגות בצפון תאילנדמסכים לחלוטין עם סמי ידידי,
כל החברות מציעות מספר מסלולים השונים זה מזה במספר התחנות (העצים בניהם עוברים). מספר התחנות פועל אולי בתת מודע באופן שיווקי על אלו המצפים לקבל תמורה רבה יותר.
בפועל, אחרי שלוש שעות בין העצים החוויה בדרך כלל ממצה את עצמה.
חשוב לציין שאם רוצים לוותר או לקצר - אי אפשר להתחרט באמצע הדרך...
-
אומגות בצפון תאילנדקיבלתי הצעה מהמרכז למטייל , מרגע האיסוף עד החזרה למלון, תיזמנו את האטרקציה הזו כ- 7 שעות.....
-
אומגות בצפון תאילנדתלוי מה כולל משך הזמן "ברוטו"?
אין מצב שתעשה אומגות 7 שעות!
יש חברות שרוצות לעודד אותך לצרוך את האטרקציה דרכן כשהן מוכרות את האומגות בשילוב עם פעילויות נוספות כמו רכיבה על פילים, ביקור במפל, ארוחת צהרים ועוד.
גם זמן האיסוף מהמלונות, זמן ההגעה לשטח וזמן הפיזור בגמר הפעילות - כל אלו אורכים זמן לא קצר.