טיול הולנד
-
שלום לכולם
אנחנו בודקים אפשרות להגיע להולנד לשבוע כאשר בלילה הראשון נישן באמסטרדם ? או בעיר אחרת לטייל בה ביום ההגעה ולמחרת ואז לנסוע לכפר נופש לעוד ששה לילות
מה דעתכם נשמח להצעות
הבנתי שהלינה באמסטרדם די יקרה
אנחנו זוג + 3 ילדים בוגרים כך שנזדקק לשני חדרים הצעות למקומות טובים אך לא יקרים?
תודה רבה
-
טיול הולנדלינה בכפרי הנופש בהולנד מסודרת בפרקי זמן של שבוע (או חצי שבוע - כניסה ויציאה בימים קבועים, שימו לב לגבי מועדי הטיסות). כך שאם תסעו לשבוע ובו תשנו 6 לילות בכפר הנופש (אך תשלמו על 7) ולילה נוסף באמסטרדם - זה כמובן אפשרי, אך זה אומר שעל לילה אחד שילמתם פעמיים...
לינה באמסטרדם אכן יקרה משמעותית יותר מלינה בכפר נופש או בחווה, במיוחד כשההרכב דורש 2 חדרים במלון. בהרכב שלכם ניתן לשהות בדירת נופש, חווה או בונגלו בכפר נופש שיש בו מספיק חדרי שינה לכולכם.
אנחנו היינו בכפר הנופש דה-אמהוף, שהוא מוצלח בעיקר בשל פארק המים המשודרג שיש בו ומיקומו המרכזי יחסית, אך יש זולים ממנו, ובהסתמך על עדויות כאן בפורום מוצלחים מאוד אף הם, רק עם פארק מים/בריכה צנועים קצת יותר. לשיקולכם.
-
טיול הולנדהיי. לא כתבת כמה הילדים בוגרים... אנחנו היינו עם בני 12 ו - 14 גם כן לשבוע וגם כן בכפר הנופש דה-אמהוף ונהננו כולנו הנאה רבה מאוד. הילדים היו מוכנים להשתקע... אבל, אם הילדים שלכם גדולים יותר, כדאי אולי לחשוב לגור כל השבוע בדירה באמסטרדם, ללא רכב ולעשות גיחה או שתיים מחוץ לעיר (לוולבי/אפטלינג, עיר או עיירה אחרים וכד') בתחבורה ציבורית. אני לא בטוחה שזה יהיה יותר יקר. אולי להפך. אמסטרדם מקסימה בעיני ואם מדובר בביקור ראשון בהולנד, נראה לי שהיא תקרוץ לבוגרים יותר מכפר נופש, יהיה יפה ככל שיהיה. גם השהות בעיר גדולה תתן לכם כמשפחה יותר גמישות. למשל, מידי פעם להתפצל לפי העדפות של בני המשפחה. אני יודעת שכשנוסעים כמשפחה רוצים לבלות יחד כמשפחה, ובכל זאת נראה לי טוב ומועיל גם קצת לתת אוויר לנשימה.
-
טיול הולנד