ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ארגנטינה

פורום דרום אמריקה
    3
    4
    1025
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אסתר_3321388
      אסתר_3321388 נערך לאחרונה על ידי

היי חברים
      אני נמצאת בדרום אמריקה והייתי רוצה לנסוע לארגנטינה בתחילת חודש מאי
      אני מנסה לתכנן מסלול כולשהו ולא ברור לי איפה לא כדאי לי להיות בגלל שמזג האוויר גרוע בחודשים אלו באזורים מסויימים.
      אשמח לעזרתכם
      אסתר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתי א.
        איתי א. נערך לאחרונה על ידי

ארגנטינה

הי אסתר, מאי הוא אכן חודש בעייתי בכל איזור הדרום (פטגוניה וארץ האש) אבל הוא דווקא אחלה תקופה בכל מרכז וצפון המדינה, ולכן לשם שווה למקד את הביקור. אפשר בכיף לטייל בבואנוס איירס, מפלי האיגואסו, מנדוזה, קורדובה וכן האיזורים הצפוניים יותר (סלטה, טוקומאן, חוחוי) ואפילו לשלב את צפון צ'ילה ו/או את הסלאר בבוליביה שממש סמוכים לגבול. אני חושב שהכי כדאי זה לקרוא על המקומות האלה פה באתר (הנה הלינק) ואז להחליט מה מעניין אותך ומה לא.

אם בכל זאת את ממש רוצה לבקר גם בדרום זה אפשרי, גם בבארילוצ'ה וגם בקרחון המתנפץ בקלפאטה, אבל קחי בחשבון שהמזג אוויר עלול להרוס לך לפחות חלק מהביקור ושבכל מקרה טרקים וטיולים לא ממש באים בחשבון...

• רוני
          רוני נערך לאחרונה על ידי

ארגנטינה

איתי  שלום.  אני לא  בטוח  אם  שמורת הקרחונים  בכלל  פתוחה  בחודש  זה.

וכמו  שציינת  מזג  האויר  הקר  מאוד  יכול  להרוס  את הטיול  .  יש  סיכוי  סביר לירידת שלג  וקור  מקפיא  של  כמעט  מינוס  10 באזור  בתקופה  זו.

• איתי א.
            איתי א. נערך לאחרונה על ידי

ארגנטינה

הי רוני,

למיטב ידיעתי שמורת הקרחונים פתוחה כל השנה - עם זאת, ליתר ביטחון הייתי מוודא את זה כמובן לפני שאני מגיע (נניח לשלוח מייל להוסטל בקלאפטה או להתייעץ עם סוכנות בארגנטינה).

ולגבי הקור ומזג האוויר בכללי - כמו שאמרתי זו תקופה בעייתית וקרה, ומדובר באיזור עם מזג אוויר לא יציב גם ככה ועוד בעונת מעבר. מצד שני, מאי זה ממש ממש לא שיא החורף באיזור וטמפ' של מינוס 10 אולי אפשריות אבל ממש לא סבירות. אפשר בהחלט להגיע ל"תיירות חורף" בדיוק כמו שיש באלפים בתקופה המקבילה ועדיין להינות מהנופים המדהימים (ואפילו לעשות סקי עם קצת מזל והתחילה כבר העונה) - פשוט זה לא יכלול טיולים בטבע ובהחלט אפשר גם ליפול על גשם/שלג/ערפל שלא יאפשרו לראות כלום. בקיצור - הימור laugh

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון