מופע פנטסי פוקט
-
מישהו היה במופע ויכול להמליץ לי?
חחק אומרים לא לפספס את זה וחלק אומרים שזה מופע לילדים.
-
מופע פנטסי פוקטסליחה שאני נדחפת לשאלה בזוית אחרת לגמרי. כל הופעה שהמערבת בעלי חיים בעיני באופן אישי פסולה. אני לא צמחונית, ואין ספק שלא נעים להיהרג בשביל להיאכל, אבל הצורה שבה מאלפים את החיות האלה היא נוראית. מאוד אלימה. הן מפוחדות מאוד. הכי לא טבעי להן להיות שעשוע עבור בני אדם. יש טורפים בטבע, אבל אין מכות וקשירה בשלשלאות או הכרח ברכיבה על בעלי חיים של בעלי חיים אחרים.
ולמרות האופי התוקפני של מה שרשמתי, הכוונה שלי היא לא לפגוע אלא להאיר

אני לא מתערבת יותר ובאמת מאחלת שתהיה לכם הנאה רבה בטיול.
-
מופע פנטסי פוקטגם אני הייתי ממליץ לא לפספס, נכון שישנם אטרקציות רבות לילדים אבל המופע עצמו שווה כל רגע.
-
מופע פנטסי פוקטהמופע מקסים ומיוחד יש בו תלבושות יפות, הילדים מאוד יהנו ממנו ויחזרו עם חוויות. לדעתי, אל תוותרו עליו.
-
מופע פנטסי פוקטמופע מהמם, אל תפספסו, חבל!
-
מופע פנטסי פוקטגם וגם שניכם תהנו
-
הפסטיגל מומלץ או לא ?ומשחק של מכבי ביד אליהו ביום חמישי מומלץ ?
וקונצרט של הפיהלרמונית בניצוחו של זובין מהטה שווה הגעה או לא ?
וערב שירי משוררים וסופרים עם אתגר קרת ורם אורן ?
והצגה בהבימה ? וצפייה בתחרות שוורים ? ומשחק של בית'ר נגד סכנין (בדוחא) ?
חלק יגידו לך שכן וחלק יגידו לך שלא. תלוי את מי שואלים.זרקת שאלה לחלל הפורום - לאיזה תשובות תתחברי יותר ? לאלו שאמרו לך שלא מומלץ או לאלו שאמרו לך שכן מומלץ ? (וכולם ראו בדיוק את אותו מופע)
צייני מי אתם+גילאים, ואז אולי אבל רק אולי, ניתן יהיה לומר אם המופע הזה כדאי בשבילכם או לא (למרות שגם אז - הנאה או לא, היא עניין סוביקטיבי לחלוטין)
אני אישית במקומך, הייתי בהחלט עורך מחקר קטן ברחבי הרשת,ובתור התחלה מחפש קטעי צפייה ביוטיוב-לדוגמא זה:Phuket Fantasea
אחר כך נכנס לאתר האינטרנט ומנסה להבין עוד קצת phuket-fantaseaובודק גם באתר trip advisor ביקורות
זוהי התחלה של בדיקה רצינית לגבי סוגיות מסוג זה. אמנם לא מדובר בקניית דירה,ובסופו של דבר מדובר בסביבות ה100 ש''ח לאדם, אבל עדיין, אם יש אפשרות לבדוק בתיק תק לפני ההגעה ולחסוך כסף וזמן, אז למה לא ? (או כמובן להשתכנע סופית שזה מה שאתם אוהבים)
-
מופע פנטסי פוקטהמופע נחמד עד מאוד, הילדים ייהנו,(לדעתי) עוד יותר אם יש להם זיקה לסוג של ריקוד/תנועה/מחול...
מלבד המופע, הפנטסי משלב גם חוויה של צילומים לפני הכניסה, ואחרי היציאה.
וכן המתחם עצמו.(ללא צילום)
מומלץ
-
הפסטיגל מומלץ או לא ?הפעם אני נוטה להסכים לחלוטין עם זיקו....
זו שאלה כללית מדי בשביל שיהיה אפשר לתת תשובה מתאימה ומדוייקת.