טיול ל3-4 חודשים למזרח
-
שלום לכם!
אני מתכננת לנסוע עם החבר ל3-4 חודשים למזרח
חשבנו על סין-טיבט והודו
יש לי כמה שאלות:
1- האם הטיול הזה נשמע טוב? חשבנו לעבור להודו דרך טיבט ולהוסיף את נפאל- השאלה היא אם זה לא יותר מדיי- כי גם בהודו וגם בסין אנחנו רוצים להיות יותר מחודש
2- מה בערך העלויות בסין? הבנתי שזה אזור ה1000 דולר בחודש- השאלה שלי אם זה עדכני כי הבנתי שהמחירים עולים
תודה רבה רבה על זמנכם
טליה
-
טיול ל3-4 חודשים למזרחנשמע טוב מאד, אבל נשמע לי גם קצת יותר מדי (בטח אם מדובר בשלושה חודשים ולא ארבעה). באופן אישי הייתי משלבת מדינה גדולה עם ביקור במדינה שכנה. נגיד חודשיים-שלושה להודו או סין, וחודש לנפאל או טיבט (אולי לטיבט קצת פחות. תלוי בויזה ובעלויות וכו'). לחילופין, חודשיים בהודו וחודשיים בסין.
-
טיול ל3-4 חודשים למזרחאהלן טליה
לדעתי עלייך לחלק את הטיול שווה בשווה בין הודו לסין. שתיהן מדינות עצומות ובשתיהן יש מה לראות והרבה.
בעניין טיבט, כשהייתי בסין רציתי גם אני להיכנס לטיבט אך באותו זמן (יוני-יולי 2013) היה אפשר להיכנס לטיבט אך זה היה כרוך בהרבה מאוד כאב ראש וכסף רב- צריך היה להתארגן בקבוצה מאותו לאום (שני אנשים ומעלה = קבוצה), לשכור מדריך, להוציא כמה וכמה היתרים, ואחרי הכל היה מותר לטייל רק באיזור לאסה. נוסף לזה, לפעמים הסינים סוגרים לגמרי את הכניסה לטיבט כך שתצטרכי לקחת גם את זה בחשבון.
העלויות בסין הן בסביבות ה1000$ וקצת בחודש (בהנחה שתישנו בחדרים משלכם ולא ב"דורמס").
בכל מקרה תעשי חיים !
-
טיול ל3-4 חודשים למזרחוכמובן וכמובן וכמובן (!) אני ממליץ בחום להחליף את טיבט בגבול סין טיבט (בכינויו המוקר : "הbackdoor של טיבט) שהוא למעשה טיבט הכבושה- כל האוכלוסיה טיבטית וכל המנהגים והתפילות הטיבטיים שמורים ומיושמים שם, כך שלמעשה זוהי חלופה מצויינת לטיבט.