החלקה יפנית
-
הימלצו לי לעשות ב MBK עולה 2800באט מישהו מכיר?
-
החלקה יפניתחמותי וכל האחיות שלה (הרבה אחיות יש) עשו באמת ב MBK - היו מאוד מרוצות
לא יודעת להגיד לך בדיוק אצל מי....
-
החלקה יפניתחברה שלי עשתה בקופנגן מול המאמר שניצל בצד ימין בירידה לחוף של הקקטוס בר אצל מישהי שכל החלון שלה שלטים של ישראלים והחנות מלאה ישראלים משקיענית ברמות ישבתי איתה 8 שעות מתישות ובשבילה זה השתלם יצא מצוין ועלה 3000 באט לשיקולך
-
החלקה יפניתאיזה כייף !!!!!!!!!תודה
-
החלקה יפניתאיזה כייף !!!!!!!!!תודה
-
ואווו איזה יופיייייייאני רוצה גם,
עושים שם רק נחלקה יפנית או שיש גם החלקת משי ועוד סוגים? מישהי יודעת
-
החלקה יפניתקפצתי רגע ל mbk אז ביררתי לך
בקומה שלישית , חנויות 39 וגם 44
הינם מכוני יופי ושם ניתן לבצע החלקה יפנית , הם משתמשים החומרים של לוריאל , המחיר תלוי באורך השיער ובסוג השיער כך שזה נע בין 2500 באט לשיער עד הכתף .
2800 ועד 4000 אפילו לשיער ארוך ובעייתי , כך שכדי לקבל מחיר מדויק חייבים לראות אותך פיזית .
יש סוגי שיער שלא ניתן לבצע בו החלקה
ובעיקר מדובר בשיער יבש עד פגום
חשוב מאוד לדעת כי לא ניתן להרטיב את השיער במשך 3 ימים כך שאם זה תחילת הטיול אז תשכחי מבריכה וים
לכן מומלץ לעשות ביום האחרון לפני הטיסה .
ההחלקה נמשכת מינימום 3 שעות ואף מגיעה גם ל 4 שעות טיפול לכן קחי זאת בחשבון .
בהצלחה
-
החלקה יפניתאכן כמו שציין הרוזן יש להתחשב בזה שאי אפשר להרטיב את השיער 4 ימים.
לצורך העיניין יש בתאילנד כמה מקומות מומלצים להחלקה ומאוד חשוב להשתמש במוצר הנכון.(לדוג' שישידו חברה מאוד מומלצת ואיכותית)
יש גם סלון יופי מומלץ ומקצועי בקוסאמוי:
-
הרוזן- אתה תותח!!!כול הכבוד על המאמץ לאיסוף המידע
רשמתי לי
המון תודה!!!!!
-
שיער צבועעוד טיפ קטן: אני מחליקה את שיערי כבר כמה שנים בתאילנד ואחד הדברים שגיליתי שנכונים לגבי כל מספרה כאן - כשהשיער צבוע ההחלקה הופכת אותו ליבש, שרוף ולא נעים... ממליצה על מספר HAIRWORLD בכניסה לסופרמקט ביג סי בקניון ג'אנגסילון בפאטונג (פוקט).
-
תודה רבה לך מכל הלב !לרוזן מקטסמוי!!!!!תודה רבה שטרחת ובדקת .!!!!!
שאלה נוספת : המנתי למלון ברקלי בבנגקוק שהמליצה לי עליו סוכנת נסיעות מאיסתא היא שהתה בו ומאד התלהבה !אמרה הוא חדש כשנה וחצי ו5 כוכבים.
האם אתה מכיר ?
-
תודה רבה לך מכל הלב !לרוזן מקטסמוי!!!!! -
תודה רבה לך מכל הלב !לרוזן מקטסמוי!!!!!לא מכיר באופן אישי וזה אומר שלא לנתי בו אף פעם אבל נראה לי שלגביו הדיעות חלוקות , ויש עליו מספר ביקורות מלהיבות וגם לא מלהיבות וברור שהכל מתייחס למלון 5 כוכבים כי אם היה מדובר במלון 3-4 כוכבים אז חלק מהביקורות כנראה לא היו נכתבות .
לדעתי הצלחה שהיא יותר בטוחה זה אמארי ווטרגייט שגם נמצא באיזור הזה
-
תודה רבה לך מכל הלב !לרוזן מקטסמוי!!!!!את יכולה לראות בתמונה את השם והמיקום של המספרה
כמו כן במספר 41 ( ממש בהמשך של התמונה ) יש עוד מספרה שביקשו מחיר זול יותר .
תבדקי בשתיהן .