צלילות בתאילנד - 24/9 ועד 7/10
-
בשיא תמימותנו חשבנו שנוכל לצלול בספארי צלילות בשמורות ימיות כמו איי סימילאן וסורין בזמן הטיול שלנו, אך גילינו שהן נפתחות רק באמצע אוקטובר.
אפילו חשבנו לקחת טיסה מתאילנד לאנדמן שבהודו כדי לצלול אבל אז הבנו שצריך לעצור בדרך בהודו והטיול שלנו לא מספיק ארוך לסיבובים מיותרים.
מישהו צלל בתאילנד וממליץ על אזורים לצלול או על אתרי צלילה?
מעדיפים אתרי צלילה עם טבע - בע"ח, אלמוגים.
-
צלילות בתאילנד - 24/9 ועד 7/10כל אתרי הצלילה בתאילנד הם טבע של אלמוגים ודגה - זהו ים טרופי כמו הים האדום (אילת וסיני) ושונה מים תיכון. אפשר לצלול בצד המערבי (קו-פיפי וגם אולי פוקט). אני יודע שבקו-פיפי יש אתרי צלילה מצויינים. בצד המזרחי יש את קו-טאו עם אתרי צלילה מאד נחמדים סביבו. בכללית הצד המערבי נחשב קצת יותר טוב, אבל גם בקו-טאו יש בהחלט מה לראות
-
צלילות בתאילנד - 24/9 ועד 7/10בתור מדריכת צלילה לשעבר - אכן קשה להשוות אחד מהבאים לאיי סימיליאן אך גם בקופיפי, קרבי וקוטאו תוכלו למצוא צלילות יפות ומעניינות. בכל המקומות תוכלו למצוא גם הדרכה בעיברית (במידה וזה משנה לכם)