טיול לפריז - עזרה בבקשה
-
שלום
מתכננים טיול לפריז :זוג + ילדה (טיול בת מצווה),טיול עצמאי (לא מאורגן).לחודש יוני. ל-4 לילות.
רציתי לדעת כמה כסף בממוצע כדאי לקחת לאדם ביום?
כולל אטרקציות,אוכל ,בילויים.
לא כולל מלון וטיסות.
לא כולל קניות.
אשמח לתגובות ולטיפים בכלל
תודה
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהקארין שבת שלום.
אולי זה העמוד מאתר למטייל,שלא מצאתם.המלצות נוספות - בפורום ובטיפים.בהצלחה וטיול מהנה .שבת שלום חיים.
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהתודה על התשובה, אך לא רציתי שיפנו אותי לכתבות אלא תשובה מניסיון ממי שהיה שם.היית שם?
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהקשה מאד לענות על השאלה
שכן תלוי מה אוכלים, האם אוכלים במסעדות, כאלו שמישלין כיכב אותן או במקדונלדס?
האם נכנסים למוזיאונים? כמה? האם במסגרת הטיול נכלל יורודיסני? האם מתוכננות לערוך גם קניות?
בהנחה שמדובר על פריז עצמה-תביאי בחשבון (ללא לינה,או טיסה) סדר גודל של כ150-200€ ל2 ליום (כולל כלכלה, כניסות,תחבורה) פלוס מינוס כמובן.
-
טיול לפריז - עזרה בבקשההיי
תודה על התגובה.
מה הכוונה 150 - 200 אירו ל2? לא הבנתי.
האם את חושבת ש 110 אירו לאדם ביום זה יספיק? בהנחה שזה לא כולל מלונות ולא יורדיסני, אלא כולל אטרקציות(פארקי מים,מוזיאונים,מגדל אייפל וכו)אוכל (לא מסעדות יוקרה).קניות - בקטנה רק למשפחה.ולא תחבורה (אנו נשכיר רכב).
תודה
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהלאור מה שאת כותבת אני חושב שכדאי ללכת על 150€ לאדם ליום בהנחה שאת כוללת קניות אוכל וכניסה לאתרים, פריז יקרה מאוד הן בקניות והן באוכל ואפילו מקדונלדס יותר יקר מהארץ, לגבי כניסות לאתרים כדאי מאוד לבדוק מחירים באתרי האינטרנט שלהם וכמובן לצאת מנקודת הנחה שמה שמעניין אתכם ( אולי מוזיאון לובר לדוגמה) לא יעניין באותה מידה את הבת שלכם. ואם אתם הולכים לאייפל אז מומלץ לרכוש כבר עכשיו כרטיסים באתר האינטרנט לתור המהיר, אחרת תתיבשו הרבה בתור וכך גם לגבי לובר וארמון ורסאי.
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהשבוע טוב קארין.
ראשית לשאלתך כן הייתי שם.אך לא אהבתי את פסילתך הכוללת,של הקישור שקיבלת
ואת ההפנייה לפורום ולטיפים.הם לא המצאות בעליל,או סיפורי אגדות.הן נכתבו מנסיון רב,והשקעת זמן ורצון טוב,לנחלת הכלל.לדעתי!.אולי תגובתך - היתה בהיסח הדעת, אך נוסחה בצורה בוטה, ולא מכובדת.טיול מהנה ושבוע טוב חיים.
-
חיים צודקלי בכלל נראה שזה טרול-שהרי אם מסבירים אם 220 זה לשניים ברור שזה 110 לאחד
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהראשית בתוך פריז- לא משכירים רכב!
נוסעים אך ורק בתחבורה ציבורית (מעולה)
קשה להתנייד בתוכה גם למי שגר בצרפת
קשה עוד יותר למצוא חניה
את פריז הולכים ברגל ומשתמשים בתחבורה ציבורית.
לכל משפחה תכנון טיול אחר- סדר עדיפויות אחר והעדפות אחרות לטיול-ולכן מאד קשה לחשב לך "לאדם"
בגדול
כריך יעלה בסביבות 5€ שתיה קלה כ2-3€
ארוחה במזון מהיר - כ10€ לאדם
ארוחת מניו (תפריט מוגדר מראש,ולרוב רק בצהרים)- כ20-30€ לאדם
ארוחת ערב או לפי התפריט בבחירה - כ35€ לאדם.
זה לגבי כלכלה.
תראי את סדרי העדיפות שלכם (ארוחה קלה +ארוחה במסעדה ביום= כ50€ לאדם)
מחירי אתרים (לא יורודיסני או וורסאי) אפשר לחשב בסביבות 10€ לכניסה
(יש אפשרות להוזיל עם כרטיס מוזיאונים תלוי בכמות היעדים והאם הם רציפים בלוח הזמנים של הטיול).
תחבורה ציבורית- עלות 10 כרטיסי נסיעה בתוך העיר כ13€
מכאן תחברי את הסכומים--- ותגיעי להוצאה מוערכת.
תביאי בחשבון ששוטטות בעיר גוררת גם קניות והוצאות נוספות בגלל הפיתוי.
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהשלום לכולם
איני מבינה מדוע חלקכם תוקפים אותי. שמש1122 - כתבת: "לי נראה שזה טרול?"מה זה התגובות האלה?חשבתי שבפורום כזה מכובד של אתר למטייל יהיו אנשים טיפה יותר נחמדים.שמוכנים לעזור .
כנראה לא הבנתי את הכוונה שמנהלת הפורום רשמה: "סדר גודל של כ150-200€ ל2 ליום (כולל כלכלה, כניסות,תחבורה) פלוס מינוס כמובן.". לא הבנתי למה היא התכוונה ב2 כי כתבתי מלכתחילה שאנחנו שלושה אנשים (זוג וילדה),אז חשבתי שהתבלבלה, זה הכל.בכל מקרה ממש לא פסלתי את ההפנייה לקישור וכן קראתי בו.אך חשבתי שאולי יהיה יותר קל להתייעץ על הסכום של הטיול מכיוון שכל אחד בטיפים בקישור רושם משהו אחר ועושה טיול מסוג אחר.רציתי סהכ התייעצות.
מצטערת אם פגעתי במישהו,זו לא היתה הכוונה.באמת ובתמים רציתי עזרה.
רציתי רק לשאול,למה לא כדאי להשכיר רכב?אני לא מכירה את פריז אף פעם לא הייתי אך בכל הטיולים שלי כולל לאירופה השכרתי רכב והיה יותר קל.
נראה לי פשוט יותר סיפור לחפש אוטובוסים ורכבות וכיוונים במקום שלא מכירים.
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהלמנהלת הפורום
רשמת שעדיף לאייפל לקנות כרטיסים מראש באינטרנט לתור המהיר.אנו מתכנננים לטוס בתחילת יוני,האם גם בוחדש זה כדאי לרכוש כרטיסים מראש?האם זהו חודש גם יחסית תיירותי כמו יולי אוגוסט?
תודה
-
טיול לפריז - עזרה בבקשההיי קארין,
נתחיל בזה שפריז בכל עונות השנה תיירותית עד מאוד. כדי להקל עליכם, יש אפשרות לקנות כרטיסים מראש (אפילו שבוע לפני הנסיעה) ליום מסוים ולא לעמוד בתור האינסופי. הזמן בטיולים הוא ערך יקר.
אם אתם מתכוונים לבקר ביורודיסני, אז כדאי לקנות גם לשם כרטיסים מראש דרך אתר fnac, הכרטיסים דרך האתר הזה יותר זולים ולפעמים יש גם הנחה כמו 1+1.
לגבי הרכב, גם אני בתכנונים לקראת הנסיעה לפריז. ולא עלה בדעתי לשכור רכב, כי לא מתכוונת לצאת מהעיר. בדיוק כמו בכל הערים הגדולות האחרות-אין טעם. יש בעיית חניה, זאת אומרת שתצטרכי כל יום לבזבז זמן יקר לחיפשים אחרי החניות. וזה גם עניין לא זול בכלל.
בפריז יש תחבורה ציבורית מעולה-מטרו, אוטובוסים, רכבות.
קיימים כרטיסים יומיים, שבועים, כל מה שתרצי.
תנסי לחפש גם בפורום מידע על פריז. בפורום טיולי משפחות רק לפני שבוע היה אשכול מעולה של שירלי על פריז.
אם לא לסתדרי, אוכל לצרף לך כמה שרשורים.
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהמאוד מאוד כדאי להזמין כרטיסים לאייפל מראש.
אנחנו נסענו באפריל... כמעט ולא היו כרטיסים לזמן שרציתי ונאלצתי להזמין למועד שהכי לא התאים...
בקיצור... הזמיני ובהקדם
תהנו
מירב
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהאת טועה לגבי תחבורה במכונית בעיר גדולה .
ללא ספק יותר נוח ,גם למטיילים מאד מנוסים ומיומנים ,להשתמש בתחבורה ציבורית בעיר גדולה מאשר עם מכונית.
לגבי האייפל- היות ופריז היא העיר המתוירת ביותר באירופה ,בכל עיתוי של השנה-ממליצה להזמין כרטיסים מראש.
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהשלום לכולם
כנראה שלא אשכיר רכב בסוף.תודה על העצות של כולכם והעזרה
עזרתם לי רבות

-
טיול לפריז - עזרה בבקשהקשה לענות על שאלת התקציב, מפני שיש כל כך הרבה סימני שאלה לגבי המקומות שאותם אתם רוצים לבקר ולגבי המקומות שבהם אתם רוצים לאכול, לדוגמא תוכלו למצוא עסקית שווארמה ב5 יורו אך מצד שני גם לאכול ב20-30 יורו במסעדה חביבה. כנ"ל לגבי האטרקציות, יש אטרקציות שיעלו לכם 10-20 יורו ויש אטרקציות כמו יורודיסני שאם אני לא טועה, המחיר מתקרב ל40-50 יורו.
לגבי השכרת רכב, אין צורך, יש תחבורה ציבורית מצוינת בפריז והסביבה, ובנוסף תיתקלו כנראה בבעיות חנייה או במחירים מופרזים בחניונים הפזורים בפריז.
-
טיול לפריז - עזרה בבקשהשלום קארין
מנסיון שלי בטיול דומה לשלך (זוג+ילדה בת 12)בקיץ שעבר , כרטיסים לאייפל - להזמין עוד היום , הייתי ביולי האחרון בפריז ולאייפל נגמרו הכרטיסים באתר כבר בחודש אפריל כשניסיתי להזמין באתר הרשמי. נאלצנו לחכות בתור עקב כך כ- 45 דקות כבר בשעת הפתיחה 9 בבוקר וזה נחשב יחסית זמן המתנה סביר.
את מוזמנת להתרשם מהתור ההוא בסרטון הזה . -
טיול לפריז - עזרה בבקשההיינו בפריז 6 ימים בסוכות עם שתי בנות (12, 10).
הוצאנו על אטרקציות 420 אירו (אייפל בסיור מודרך, דיסני יום אחד, שייט בערב, אורנג'רי, סיינט שאפל, מוזיאון השעווה וקולנוע רקס).
הוצאנו על תחבורה 170 אירו (כרטיסי מטרו בקרנה, רכבת לדיסני ומונית לשדה).
אני ממליצה לך לפתוח אקסל ולבדוק ממש את האטרקציות שאתם רוצים לעשות ולחשב בדיוק (מסויים). ככה אני עושה לפני כל טיול ויש לי הערכה טובה של עלויות. כנ"ל לגבי תחבורה.
אוכל זה סופר אינדיוידואלי, אנחנו היינו בדירה אז אכלנו הרבה "בבית".
ובשום פנים ואופן אל תקחו רכב בפריז. הנהיגה שם מטורפת (אנחנו הגענו עם רכב מנורמנדי, והנהגים הפריזאים הם... מאתגרים).