טסה עם תאומים
-
אני טסה לבד לארה"ב עם התאומים בני שנה.
וחברות התעופה דורשות מבוגר על כל תינוק
מה אני עושה?
-
טסה עם תאומיםאולי תעלי את ההודעה גם בפורום ארה"ב, לקבל עצות מבעלי ניסיון.
אם תצייני את מועד הטיסה, יש סיכוי שמישהו/י שגם מתוכנן לעלות על אותה הטיסה יהיה מוכן לסייע וללוות אותך בטיסה (אפילו בתשלום מסוים)
ניתן להתייעץ גם גם בפורומים/קבוצות פייסבוק - להורים לתאומים / משפחות חד הוריות
בהצלחה

-
טסה עם תאומיםהאמת רונה חברות התעופה צודקות.
תינוק בן שנה לא משלם ואין לו מקום במטוס
מה תיכננת לעשות? לשבת במושב של מטוס במחלקת תיירים ( שכולנו יודעים כמה הוא מרווח ) עם 2 תינוקות על הברכיים ( בני שנה ) במשך 12 שעות?
ומה על מי שיושב לידך? את מבינה איזה סיוט את מתכננת להעביר אותו ( ואני לא מדברת עלייך או על הילדים שגם עבורם זו תוכנית בלתי ניסבלת ) ....זה לא תוכנית ריאלית ומובן שחברת התעופה לא תסכים לכך.
את לא יכולה לבנות על כך שתקבלי עריסה ומקום בהתאם, אין התחייבות ולא תמיד זה מתאפשר.בנוסף:
1. לא ניראה לי שאת יכולה להחזיק 2 בני שנה בצורה בטיחותית בהמראה ונחיתה.
2. מה תעשי שתצטרכי ללכת לשרותים או לחתל את אחד מהם. תקחי שני בני שנה על הידיים לשרותים של המטוס? תפקידי אחד בידי הדיילת ( אבל זה לא תפקידה)? אני בניגוד ללי לא חושבת שמישהו יסכים להרשם כמלווה שלך בתשלום סימלי כי כל התוכנית אינה ראלית.
מה עושים :
טיסים עם עוד מבוגר, או מחכים שהילדים יגדלו.
אין אופציה אחרת.
-
טסה עם תאומיםשלום רונה,
בתור אמא לתאומים בעצמי, אני מסכימה עם איילת. עברתי המון עם התאומים שלי בינקותם, ואני רואה את עצמי כמי שהמציאות אילצה אותה להתמודד עם הרבה סיטואציות לוגיסטיות לא פשוטות בלשון המעטה עם תאומים, ועדיין התוכנית שלך נראית לי לא ריאלית.
מה כן - אולי אפשר לקחת את ההצעה של לי עוד צעד אחד, לנסות למצוא מישהו/מישהי שטסה לארה"ב ולהציע לה לא רק להרשם פורמלית כמבוגר האחראי על אחד התינוקות, אלא ממש לסייע לך בעת הטיסה תמורת תשלום. סוג של בייביסיטר מוטס, רק אם תמצאי מישהו שטס ממילא זה מביא אותך לדרגת עלויות נמוכה יותר מאשר לקחת איתך מישהו מהבית.
-
טסה עם תאומיםיש אופציה נוספת, אם לא מוצאים מישהו שיצטרף לטיסה ויעשה בייביסיטינג, אבל היא לא זולה (וגם לא קלה). אם משלמים מחיר ילד על אחד התינוקות מקבלים עבורו מושב. צריך להביא כסא בטיחות לרכב שמתאים למטוס (זה כתוב על הכסא האם הוא מתאים) ולקשור אותו למושב השני, בכל רגע אחד התינוקות על אמא ואחד בכסא. מבחינת בטיחות זה חוקי שתינוק יהיה חגור בכסא בהמראה ובנחיתה (זה אפילו בטיחותי יותר מאשר על ברכי המבוגר) לכן אין סיבה לדעתי שחברת התעופה לא תאשר את זה.
אם צריך ללכת לשירותים עם אחד התינוקות, השני נשאר חגור. לא בטוח שזה ימצא חן בעיניו אבל גם להשאר על ברכי מבוגר זר כשאמא הולכת לשירותים עם התינוק השני עשוי לא למצוא חן בעיניו.
זה עדיין יהיה קשה מאד אני מניחה כי את עדיין צריכה להתנהל עם שניים בו זמנית, אבל אם אין אפשרות למצוא עזרה בתשלום/בהתנדבות ממישהו שבין כה טס גם, אז אני חושבת שזה הפתרון היחיד.