ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לונדון - תכנון טיול

פורום אירופה
    5
    6
    1476
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • imeshy
      imeshy נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

אחרי שעזרתי ונעזרתי פעמים רבות אני זקוק קצת לעזרת הפורום בתכנון טיול ללונדון.

קצת רקע: זוג בני 33, פעם ראשונה שלי בלונדון, פעם שניה שלה בלונדון (פעם ראשונה בגיל העשרה, לא הותירה חותם רב). יש לנו חמישה ימים מלאים בלונדון, באמצע אפריל.

החל מיום שישי ועד יום ג'.

שפע האתרים בלונדון והעובדה שאנחנו לא רוצים לרוץ מדי ממקום למקום, מחייב אותי לתכנן. אז הנה מה שהעליתי בחכתי, אשמח להערותיכם/הארותיכם.

יום 1:

לונדון איי (אופציונלי), ביג בן ובניין הפרלמנט, כנסיית ווסטמינסטר, פארק סט ג'יימס, החלפת משמרות, ארמון באקינגהאם, כיכר טרפלגר, כיכר לסטר, כיכר פיקדילי

סיום הערב באחד הפאבים באחת הכיכרות.

יום 2 (יהיה בשישי או בשבת)

שוק בורו, גשר מצודת לונדון, מצודת לונדון (tower), גשר לונדון, קתדרלת סט. פול,  קובנט גארדן, אופציה: תצפית מהשארד

סיום הערב –קובנט גארדן

יום 3

המוזיאון הבריטי, הליכה לאורך רחוב אוקספורד (אפשר לקצר בהתאם לעניין), הייד פארק, ארמון קנזינגטון

יום 4

שוק קמדן, הליכה מקמדן לונציה הקטנה דרך פארק ריג'נט

יום 5

נוטינג היל, פארק הולנד

ולהלן השאלות

1. מה הכי נכון לעשות ביום ראשון?

2. שוק קמדן, בכל יום או ביום מסויים?

3. האם שוק קמדן ושוק פורטובלו דומים באופי?

4. האם ימים 4+5  לא קצרים מדי? האם ניתן לעשות אותם יחד ולקבל יום נוסף?

5. ממש בא לנו על טיול רגלי מחוץ לעיר. חשבנו על גיחה לאחד המסלולים בחבל KENT הסמוך לעיר (עד שעה נסיעה) או לנסוע לטירת לידס. האם זה הגיוני? האם ימים כאלו הם מלאים? או שיש עוד זמן לטייל בעיר?

ובכלל, הגיוני לעשות יום טיול מחוץ לעיר ?

אשמח לתשובותיכם.

שבת שלום

עירא ומיכל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aviklein1
        aviklein1 נערך לאחרונה על ידי

לונדון - תכנון טיול

שוק בורו מיותר. סתם שוק אוכל, לא שונה בהרבה ממה שתראו בארץ. גם הליכה בתעלת ריג'נט לונציה הקטנה מיותרת, טיול מאכזב מאוד.
        תוסיפו את מוזיאון ויקטוריה ואלברט בעיני זהו המוזיאון הטוב בלונדון, יותר טוב גם מהמוזיאון הבריטי. מקום מעניין הוא מקדש ניסדן, לא מקום מוכר כל כך, אבל זהו המקדש ההינדי הגדול מחוץ להודו .
        אם אתם רוצים טיול מחוץ לעיר (וכל טיול כזה יהי לפחות חצי יום) למה לא את גני קיו או המפטון קורט? הם הרבה יותר קרובים ללונדון ומרשימים מאוד.
        המייל שלי הוא [email protected], אם תשלח לי את המייל שלכם, אני אשלח לך את אלבומי התמונות שלי מלונדון ותוכל לראות אילו אתרים אתם הכי אוהבים.

• noa Xscotland
          noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

לונדון - תכנון טיול

כנראה שמוצלח / יפה / מעניין וכו' זה עניין אישי לחלוטין.
          אני, למשל, בניגוד לאבי שענה לפני, נהנית לחזור בכל פעם לשוק בורו. אני גם חושבת שטיול לאורך התעלה הוא מהנה למדי... Smile

מעט התייחסות:

יום 1:

לונדון איי (אופציונלי), בהחלט ניתן לוותר ביג בן ובניין הפרלמנט, כנסיית ווסטמינסטר, פארק סט ג'יימס, החלפת משמרות, ארמון באקינגהאם, כיכר טרפלגר, כיכר לסטר, כיכר פיקדילי

סיום הערב באחד הפאבים באחת הכיכרות.
          אפשר גם להוסיף את הרובע הסיני שמשתרע צפונית לקו הכיכרות לסטר ופיקדילי. אולי גם לאכול שם ארוחת ערב.

יום 2 (יהיה בשישי או בשבת)

שוק בורו, גשר מצודת לונדון, מצודת לונדון (tower), גשר לונדון - מיותר. כיום זה פשוט גשר מודרני על הנהר, לא משהו מיוחד, קתדרלת סט. פול,  קובנט גארדן, אופציה: תצפית מהשארד

סיום הערב –קובנט גארדן

יום 3

המוזיאון הבריטי - כדאי לבדוק מה התערוכה המתחלפת באותה תקופה ואם היא נכללת ב-2FOR1 , הליכה לאורך רחוב אוקספורד (אפשר לקצר בהתאם לעניין), הייד פארק, ארמון קנזינגטון
          אם אתם מעוניינים לבקר בארמון קנזינגטון הייתי משנה את הסדר כך: המוזיאון הבריטי, נסיעה לארמון קנזינגטון וביקור בו, מנוחה (ופיקניק אולי?) בהייד פארק וגני קנזינגטון ומשם לרחוב אוקספורד. זאת משום שהחנויות פתוחות מאוחר יותר מהארמון, ומשום שברגע שתתחילו עם רחוב אוקספורד לא יהיה לכם כוח יותר לאתרים אחרים.

יום 4

שוק קמדן, הליכה מקמדן לונציה הקטנה דרך פארק ריג'נט - ומה עוד?

יום 5

נוטינג היל, פארק הולנד - ו...?

ולהלן השאלות

1. מה הכי נכון לעשות ביום ראשון?

2. שוק קמדן, בכל יום או ביום מסויים? צפוף מאד-מאד בוויקאנד. גם בימי חול יש מספיק חנויות, אנשים ואווירה.

3. האם שוק קמדן ושוק פורטובלו דומים באופי? לא. הראשון הוא שוק צעיר עם חלקים אופנתיים עד ביזאריים (לא לקפוץ! אני רק מנסה להגדיר שוני!), השני יותר ענתיק ווינטאג' ואווירה שונה לגמרי.

4. האם ימים 4+5  לא קצרים מדי? האם ניתן לעשות אותם יחד ולקבל יום נוסף? לא הייתי מכניסה את שני השווקים באותו היום.

5. ממש בא לנו על טיול רגלי מחוץ לעיר. חשבנו על גיחה לאחד המסלולים בחבל KENT הסמוך לעיר (עד שעה נסיעה) או לנסוע לטירת לידס. האם זה הגיוני? האם ימים כאלו הם מלאים? או שיש עוד זמן לטייל בעיר? טירת לידס בתחבורה ציבורית לוקחת יום שלם וכוללת בזבוז זמן שנובע מזמני התחבורה הציבורית (בעיקר - השאטל האחרון מוקדם, יחסית, מהטירה בחזרה לתחנת הרכבת).

ובכלל, הגיוני לעשות יום טיול מחוץ לעיר ? לדעתי חבל כשאתם רק חמישה ימים בעיר. אפשר ביום החמישי להוסיף את שכונת המפסטד, ואפילו אם לא, לטייל ב-Hampstead Heath ולהרגיש כמו בקאנטרי. יש גנים-שמורות נוספים כאלה בלונדון וחלקם מוזכרים בפורום זה או בפורום משפחות (בארכיון).

נעה

• imeshy
            imeshy נערך לאחרונה על ידי

לונדון - תכנון טיול

תודה רבה!

מישהו יכול לעזור לי בלינק לשרשורים שנעשו בעבר על תכנון מסלול בלונדון?

נכנסה לי "עז" כיפית, לתכנון, כך שבשניים מהימים הייתי שמח להיכנס באמצע היום ולראות משחק כדורגל בפאב אנגלי, לא לתיירים במרכז העיר.. אז צריך אולי לשנות קצת.

תודה

עירא

• yaffabe
              yaffabe נערך לאחרונה על ידי

לונדון - תכנון טיול

מצורפים מספר קישורים:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

• אמה
                אמה נערך לאחרונה על ידי

לונדון - תכנון טיול

וואו,חלק מהלינקים לא ראיתי קודם או פיספסתי.מעניין ויפה,נהניתי לראותlaugh

תודה ,גם אם לאחר לונדון כבר..

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון