וגאס
-
אני בהחלט מסכימה עם ראובן. להספיק לראות את רוב המלונות דרושים יותר מיומיים.
גם איזה הופע ה על הדרך. והאטולאט. ההובר דאם. לא מחייב הימורים...אך החווייה של עיר האורות הזו..זה משהו שחבל לפספס במיוחד כשזה פעם בחיים. לי אישית חודש לא מספיק שם...אהה רובן..? .
-
אני כאןאיך שנאמר, על טעם וריח....
אבל בוא נסכים שהרוב המוחלט של המבקרים כן אוהבים את וגאס, לא צריך להמר גרוש כדי ליהנות מהעיר הזאת.
אני תוהה... יש מבקרים - לפני שמגיעים לעיר - שחושבים על הימורים ואז מגיעים אליה כבר במצב "אנטי". זה יכול להשפיע על מצב הרוח שלהם וחוות דעתם לגביה.
כמעט בכל חור בארה"ב יש קזינו, לא צריך דווקא להגיע לוגאס כדי להמר. אפילו בניו יורק יש שני בתי קזינו ענקים (אחד ביונקרס והשני קרוב ל-JFK), לא בגלל זה נפסול ביקור בעיר, נכון ?
-
אני רק אחדד...ממש לא פסלתי את המקום את עניין ההימורים....
אני פשוט חושבת ובלי קשר להימורים שאין הרבה מה לעשות בוגאס עצמה מעל ל3 ימים. ביום אחד על הסטריפ אתה יכול להספיק לראות את כל בתי המלון, ביום שני בהנחה מקדישים לאאוטלט וביום שלישי פשוט סתם נופשים ונושמים וגאס או מטיילים קצת במרכז העיר.
לילות, כמובן תלוי בגילאים, חווים קצת מהן מסיבות בוגאס (אכן מרשים!) ו.... נראה לי שאם נשארים יותר זה סוג של בזבוז זמן על חשבון מקומות אחרים בטיול.
על כן, אני לדוגמא, שטסה עוד חודש לוגאס ולניו יורק, העדפתי לשהות 3 לילות (נטו 3 ימים) בוגאז ולתת יותר זמן לניו יורק... כי אם ישנה מגבלת ימים נראה לי שבניו יורק יש הרבה יותר מה לעשות.
בוגאז הכל די חוזר על עצמו...
אז זהו, אין שום קשר לעניין ההימורים ופסילת המקום בשל כך שכן, גם לא פוסלת את המקום וגם אין לי שום בעיה עם מהמרים, אך אין מה לעשות, כשמהמרים או באים להמר אכן 3 ימים לא מספיקים.
נ.ב. כל האמור לעיל לא רלוונטי אם טסים רק לוגאס משיקולים כאלה ואחרים.
-
אני רק אחדד (ערוך ומובן יותר)..ממש לא פסלתי את המקום או את עניין ההימורים....
אני פשוט חושבת ובלי קשר להימורים שאין הרבה מה לעשות בוגאס עצמה מעל ל3 ימים. ביום אחד על הסטריפ אתה יכול להספיק לראות את כל בתי המלון, יום שני בהנחה מקדישים לאאוטלט וביום שלישי פשוט סתם נופשים ונושמים וגאס או מטיילים קצת במרכז העיר.
בלילות, כמובן תלוי בגילאים, חווים קצת מהמסיבות בוגאס (אכן מרשים!) ו.... נראה לי שאם נשארים יותר זה סוג של בזבוז זמן על חשבון מקומות אחרים בטיול.
על כן, אני לדוגמא, שטסה עוד חודש לוגאס ולניו יורק, העדפתי לשהות 3 לילות (נטו 3 ימים) בוגאס ולתת יותר זמן לניו יורק.. אם ישנה מגבלת ימים נראה לי שבניו יורק יש הרבה יותר מה לעשות.
בוגאס הכל די חוזר על עצמו...
זהו, אין שום קשר לעניין ההימורים ופסילת המקום בשל כך שכן, גם לא פוסלת את המקום וגם אין לי שום בעיה עם מהמרים, אך אין מה לעשות, כשמהמרים או באים במיוחד כדי להמר אכן 3 ימים לא מספיקים. להערתך ראובן: ידוע שישנם עוד בתי קזינו ברחבי ארה"ב אך וגאס, משמעותה ככלל, היא עיר ההימורים שכן, הרוב שם סובב סביב זה.
נ.ב. כל האמור לעיל לא רלוונטי אם טסים רק לוגאס משיקולים כאלה ואחרים.
-
אני רק אחדד...אני באופן אישי ממש סבלתי בוגאס. הגענו אחר הצהריים בקיץ, בטיול זוגי (לפני יותר מ-10 שנים). עשינו בערב סיבוב לאורך הסטריפ.
החום היה נורא (גם בערב) והצפיפות מחרידה (למרות שלא היה סוף שבוע)
הכל מרגיש מלאכותי, ומוקצן. ופשוט פלסיק
כן, נחמד לראות את המזרקות ודברים כאלה. אבל השילוב של הכל ביחד הרגיש כמו קקפוניה.
הקזינו לא עשה לי את זה. כלומר אני לא מהמר בכלל. השקעתי 3 מטבעות (75 סנט) במכונות (השודד בעל היד האחת) ומיציתי את החוויה.
למחרת על הבוקר ברחנו ונסענו הלאה בטיול.
אני מודה שגם נבהלתי קצת ממחירי ההופעות והאטרקציות שהן ממש לא זולות.
ולי ארוחות הבופה ממש לא עושות את זה (כשרות ועוד)
אבל - לא באמת הייתי מוכן. לא בררתי אילו מלונות מעניין לבקר ומה לעשות בהם, לא נערכתי מראש לעלויות, ולא אילו הופעות כן מעניינות וכן שוות את הכסף (היום אני כן מוכן להוציא 100 דולר לכרטיס להופעה טובה באמת), התמקמנו רחוק יחסית (סטרטוספרה) וכו'. טוב, זה היה לפני שגיליתי את הפורום הזה

אבל באמת חשוב לזכור שלמרות מחירי המלונות יכולים להיות זולים, מחירי האטרקציות יכולים להיות יקרים (בין היתר כי יש הרבה כאלה). החום בקיץ מזוויע, הצפיפות ברחוב גבוהה, יש המון הליכה בין המלונות ובתוכם וכו'.
בואו נגיד שאולי אני אסכים לחזור בתנאים הנכונים, אבל ממש לא בעדיפות גבוהה אצלי.
-
אני רק אחדד (ערוך ומובן יותר)..בלאס וגאס בקיץ מאוד חם ומחניק. אכן לא כ"כ נעים לבקר שם בתקופת הקיץ. גם בתקופות אחרות צריך מזל לגבי מזג האויר. יכולות להיות רוחות חזקות, גשמים פתאומים וכו'.
והכי חשוב: צריך להתכונן היטב היכן לבקר, מה לראות ומה לעשות. גם לקחת בחשבון שיש מספר אתרים לא הרחק מוגאס כגון: הובר דאם, עמק האש או עמק הסלע האדום, לייק מיד וכו'.
רצוי מדריך עם ידע על העיר להוביל אתכם למקומות הנכונים, לדוגמה: אנוכי

ואני מסכים שבטיול בארה"ב 3 ימים בעיר בהחלט יכולים לספק את הסקרנות. הרי יש עוד הרבה מקומות לבקר בהם. לפסול את העיר לגמרי נראה לי מעט קיצוני. אכן מדובר בעיר "מלאכותית", אבל גם הערים האחרות בעולם לא גדלו על עצים, בני אדם בנו אותן.
-
אין כמו וגאס בעולם.....אני מהמר די קטן ,בכל זאת הייתי 5 פעמים בכל פעם בין 4 ל8 ימים .ונהניתי בגדול.
ואחזור עוד כשאוכל.
מלונות מפוארים במחיר של צימר ישן בקיבוץ בקצה פיזדייץ....
אטרקציות רבות חלקן בתשלום וחלקן ללא תשלום.
קניות בזול.
עיר ללא הפסקה 24 שעות.
אתרי טבע מסביב.
מה עוד צריך?
לכו על זה!!!
-
אני כאןהייתי בוגאס לפני כמה שנים. באים שוב ל- 3 ימים. שמעתי שיש שם כמה מוזיאונים טובים. יש לך המלצות.
יום אחד נשכור רכב לטיול באתרי הטבע
-
המוזיאוניםביקרתי רק ב-MOB MUSEUM. ממליץ לדלג עליו.
אפשר לבדוק את כל האטרקציות באתר:
http://www.vegas.com/attractions/
ויש חוות דעת של מבקרים
-
אני כאןיכולה רק לספר שאנחנו לא פסלנו מראש. אדרבא, הקצנו ארבעה ימים ולילות בוגאס בטיול הראשון שלנו בארה"ב. הכנתי רשימות עם כל האטרקציות במלונות, ההופעות וכד'. ביקרנו בתחילת אפריל ומזג האוויר היה מצוין, קריר ונעים.
בערב הראשון יצאנו לטייל בסטריפ. היה צפוף והרצפה מכוסה בכרטיסים עם נשים ערומות. לא רק זה, אלא סרסורים מקומיים לא מתביישים לנסות לדחוף ליד כרטיסים לכל גבר, כולל לבנזוגי שהחזיק בידו השנייה יד של ילד בן חמש! בתוך המלונות, אתה עובר דרך קזינו אחרי קזינו כדי להגיע לראות דברים. אין לי באופן אישי שום דבר נגד הימורים, אבל הקזינואים, לפחות נכון ללפני ארבע שנים מסריחים מסיגריות. ה"אטרקציות" עצמן, למעט המזרקות בבלאג'יו שמהן נהננו, היו ברובן קיטשיות מאד. זוכרת בעיקר את האריות האומללים ב-MGM על תקרת הזכוכית. הילד בן החמש נהנה מהמופע של הוולקנו עם האש והמים, אבל בתכלס כדי לראות את זה היה צריך להדחק ממש ולא היה כזה מדהים.
באופן כללי, האווירה היתה עמוסה, דחוקה, מעושנת ומאד sleazy עם כל התמונות והסרסורים ברחובות. אני לא מתחרטת שביקרנו, כי לדעתי צריך לראות את זה פעם בחיים ולראות מה זה, אבל כבר למחרת ניגשנו למלון לבטל את שאר הלילות וניצלנו את הזמן לביקור בפארק סקויה אנד קינגס. הכי אנטי-תזה לוגאס...
אז למי שאוהב רעש, אורות מנצנצים, הרבה אנשים, אווירת מסיבה ולא מפריע לו עשן סיגריות, וגאס מאד יכולה להתאים. לדעתי, למשפחות עם ילדים ולמי שלא אוהב את הדברים האלו היא פחות אטרקטיבית, אבל כאמור אני כן ממליצה לאנשים להגיע אם הם באיזור כדי לראות מה זה ולהחליט בשביל עצמם.
אגב, חברים אמריקאים שאנחנו מספרים להם את זה די בשוק מזה שלקחנו ילדים לוגאס. אני יודעת שזה מאד מקובל בקרב משפחות ישראליות, אבל אצלם ברור שזה מקום למבוגרים בלבד.
-
הייתי בעבר וחוזר באוגוסט לשבוע -
לראות אטרקציות בבתי הקזינולדוגמה:
THE FORUM SHOPS ב-CAESARS
MIRACLE SHOPS ב-PLANET HOLLYWOOD
הגנים של BELLAGIO והחנויות
CANAL SHOPS ב- THE VENETIAN/PALAZZO
האקווריום והחנות הענקית במלון SILVERTON
ה-CITY CENTER
לראות מופע האורות ב-FREMONT STREET
וכו' וכו', לא חייבים בכלל לעבור דרך הקזינו.
בגלל זה אמרתי ורמזתי: צריך הדרכה מראש אם רוצים להימנע מהקזינו ומהעשן של הסיגריות. בבתי המלון מחוץ לאזור הקזינו העישון אסור ועד היום לא נתקלתי באיש מעשן מחוץ לאזורים האלה.
לגבי חלוקת הכרטיסים ברחוב, מסכים שזה לא נעים, אני פשוט לא מושיט את היד. המשטרה בוגאס נלחמה נגד התופעה ולבסוף נכנעה ועשתה הסדר עם מחלקי הכרטיסים: כל לילה חייבים לנקות ולאסוף את הכרטיסים מרצפת המדרכות בסטריפ. וגם צומצם השטחים בהם אפשר לחלקם.
-
אני כאןקודם כל בואו נשים דברים בפרופורציה -אין לי אינטרס בוגאס ,אינני מוכר דבר לא בוגאס ולא במקום אחר ואין לי מניות בוגאס -לצערי.
מי שלא רוצה לבוא לוגאס אז שלא יבוא ,בטח לא עם ילדים קטנים.
אבל , יש הגזמה גדולה בתיאורים.
בוגאס מותר לעשן רק בבתי הקזינו.בתי הקזינו מאווררים וממוזגים תמידית ,המעברים רחבים וצריך ממש להתקרב למעשן ליד אחד מהשולחנות בכדי להריח עשן סיגריות.
ןלגבי "בחורות" - במרכז הסטריפ במקום ספציפי יש כמה פונקציונרים שמחלקים כרטיסים של "בחורות". אפשר פשוט להתעלם ולהמשיך בדרך.לא נטפלים לאף אחד ולא מכריחים אף אחד.
להציג את הדברים כאילו אי אפשר לעבור בסטריפ בלי להיתקל בסרסורים וכל הרצפה מכוסה בכרטיסים האלה ואי אפשר לנשום אלא עשן סיגריות -פשוט מוגזם.
נכון שיש אוירה "מסוימת" ונכון שזה לא מקום לילדים קטנים .
יש מקומות רבים שאפשר לבלות בילוי תמים גם עם ילדים ולהנות ,כל אחד בדרכו וכל אחד ימצא את מה שהוא מחפש.
-
אני כאןמוגזם או לא, זו היתה החוויה שלנו. אני עדיין חושבת שנכון לשלב ביקור בעיר במסגרת ביקור בדרום-מערב. זו חלק מהחוויה האמריקנית, לטוב ולרע. יש מי שאוהב את העיר יש מי שלא וגם זה וגם זה לגיטימי.
גולשים רבים באים ושואלים כמה ימים להקצות לה. אני חושבת שטוב שיש בפורום דעות שונות ושכל אחד יחליט עבור עצמו. אגב, כשפונים אלי בפרטי ושואלים לגבי מסלולי טיול, זו בדיוק הסיבה בגללה אני מפנה לפורום
לא כל מה שמתאים לי ולמשפחתי מתאים לאחרים. -
ועוד תגובהאני מאלו שלא סובלים את וגאס במיוחד- הייתי פעמיים
לילה אחד לראות את כל האורות בהחלט מספיק לי.
אם הולכים למופע רציני- אולי עוד לילה.....אם מהמרים- אז אולי יותר

לדעתי זה הכל מזויף, בומבסטי וקיטצ'י להחריד, צפיפות אימים בשביל לראות כלום, ועם כל הכבוד למזרקות של בלג'יו, או למופע הנורא על הסירה המרחפת בריו,.אני חושב שיש לי דברים יותר מעניינים לראות בסביבה.
מודה ומודע שאני בדיעת מיעוט, אבל למי שמכיר את עצמו ויודע מה מדבר אליו ואם משהו כזה לא מדבר אליו- שיתכנן פחות זמן...
-
אני כאןכמו שכבר דובר ונכתב ,אז גם לי אין שום מנייה בוגאס מלבד משפחתי ונכדיי שגרים שם.
ציינת את האריות על הגג באמ גי אם...נכון ומה עם כל החיות האחרות בפארקים אחרים שגם נעולים בכלובים ומשמשים כאטרקציה לכל דבר. ? קצת הגזימו פה עם ריח הסיגריות..חוץ מהאזור בקזינו שמותר לעשן משטרת וגאס ממש מקפידה..כמו בשאר המדינות. בשנה האחרונה . והחודשים האחרונים וגאס שינתה פנים..כלומר מי שהיה עכשיו הבחין שוגאס עלתה מבחינת גשרים ומעברים בין מלון למלון. כלומר פחות ופחות תיירים נפגשים עם כל ( בעלי הכרטיסים של נערות...וכו) . נכון החום בוגאס במיוחד בחודשים יולי אוגוסט ..אך תמיד כשאנו בוחרים לטייל בין הדברים הראשונים והכלל הראשון שאנו בוחרים הוא למעשה התקופה...אז לוגאס בוחרים להגיע במאי, יוני, או ספטמבר...ככה גם תעשו לגבי ניו יורק..וכו'. וצפיפות...נכון..זה וגאס...ניו יורק לא צפופה..? שוב אני לא המייר של וגאס..אבל אני מגיעה אליה פעמיים בשנה...ונופשת בה...והעיקר שרק אלה יהיו ההתכתבויות בין האנשים..חחחהה..VIVA LAS VGAS
-
אני כאןלגמרי שאלו יהיו הצרות שלנו, ויכוחים על וגאס. הכל באהבה.
אני שמחה לשמוע שהם עושים מאמצים בתחום העישון והסרסרות, אגב. לגבי האריות, הקיטש מסביב שינה לגמרי את האווירה של הצפייה בהם. הכי לא ללמוד על חיות בר, לא? גני חיות זה משהו שגם אפשר להתווכח עליו ולא כל גן חיות נעים לי לביקור או לצפייה, לפעמים מסיבות דומות. גם למופעי רודיאו אני לא הולכת מסיבות דומות ולמרות שביקרנו בסי וורלד, היום, לאחר הגילויים, הייתי נמנעת.
יש רק מקום אחד שראינו בו טורפים גדולים לא בטבע והרגשנו לגמרי טוב עם זה: בית מחסה ענק לטורפים שנמצא בקולורדו. הפוקוס שם הוא אך ורק על הצלת החיות, התנאים שלהם מדהימים, וכל ההכנסות מדמי הכניסה הן לקיום בית המחסה.
אבל זה כבר לא קשור לוגאס, סתם אמירה כללית לגבי בעלי חיים ושילובם באטרקציות תיירותיות מסחריות.
-
אני כאןמסכימה לגמרייי לגבי חיות..גם בספרד נמנעתי מלראות מלחמות שוורים...
ומופעי כלבי ואריות הים באורלנדו....אך זה כבר נושא כאוב אחר בעיניי לכל הפחות.
שרק נהנה , נטייל, ותנו לחיות לחיות.