Welcome card berlin
-
שלום,
האם כרטיס וולקאם כארד בברלין תקף לזוג + שני ילדים בגילאי 11,17?
תודה
-
welcome card berlinאם הורה קונה כרטיס לאזורים A+B+ C הילד בן ה11 שלכם יהיה כלול, בעוד שלבן 17 תצטרכו לקנות כרטיס מבוגר. הגיל הקובע הוא 14 כאשר כל עוד לילד לא היה יום הולדת 15, הוא יכול להיות כלול בכרטיס ההורה ללא תשלום.
-
welcome card berlinאם כך, זה עדיין משתלם לנו לקנות כרטיס כזב בהרכב שלנו, או היית ממליצה על כרטיס אחר?
אנחנו נהיה מיום חמישי עד ראשון בברלין
תודה
-
welcome card berlinאזור c כולל את הנסיעה מהשדה אל תוך העיר וחזרה בתחבורה ציבורית ואת פוטסדאם.
אז אם אתם לא לוקחים מונית מהשדה וחזרה החשבון שתצטרכו לעשות הוא האם משתלם לכם לקנות 3 כרטיסים לארבעה ימים לאזורים איי בי סי (לא זוכרת כמה זה עולה בידיוק, בטח סביב ה30 אירו לאחד).נסיעה הלוך ושוב עם מונית תעלה כמאה אירו כולל טיפ ואם הכרטיסים יעלו 90, אז כבר חסכת.
הכרטיס מקנה הנחות נוספות במוזיאונים, טיולים (גם בשל נדב) וכולי ולכן מגדיל עוד יותר את רמת ההשתלמות שלו גם מהכיוון הזה.
לפרטים נוספים:
-
welcome card berlinהי. לקראת הנסיעה שלנו בקיץ חקרתי קצת את הנושא בגלל שבנסיעה סולו שלי לסופ"ש לפני כמה שנים רכשתי את הכרטיס עבור עצמי וזו התבררה כהוצאה מיותרת. אבל, כאשר נוסעים עם בני נוער, זו בהחלט יכולה להיות דרך לחסוך כסף כמו שכתבה קיפודה. תכנסו לקישור שקיפודה הפנתה אליו ותראו לאיזה מהאתרים שנכללים בכרטיס אתם מתכוונים ללכת ולפי זה תוכל לראות האם הכרטיס משתלם או לא. התוכנית שלי עבורנו (זוג + בני 14 ו - 16), שננחת בשדה התעופה טגל, ומתכננים להגיע ממנו לדירה במונית, היא לקנות כרטיס אחד לאזור ABC (שמקנה זכות לנסיעה ולהנחות גם לבת ה -14 שלנו) ועוד שני כרטיסי וולקאם כארד לאזורי AB. נדמה לי שאין כרטיס ל - 4 ימים כך שיתכן ולכם עדיף כרטיס ל - 72 שעות. זה גם תלוי מתי אתם נוחתים וממריאים.