ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול ל5 חודשים

פורום מרכז אמריקה
    2
    2
    1207
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shshir77
      shshir77 נערך לאחרונה על ידי

החלטתי לטוס למרכז אמריקה לטיול אחרי צבא שלי

הבעיה היא שאני לא יודעת כל כך איך להתחיל

מניסיון שלכם:

1) מה המסלול שכדאי לעשות, באיזה מדינה להתחיל לאן להמשיך משם וכך הלאה עד מלאיפה לחזור (קראתי מסלולים באתר בקשר מסלולים פר מדינה אך אותי מעניין מסלול יבשתי)

2) האם חודשים אפריל עד ספטמבר הם עונה מתאימה?

תודה רבה:)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול ל5 חודשים

קודם כל תקראי קצת בעפתי (קישור משמאל) על מסלולים- גם אם את קוראת על כל מדינה בנפרד ברגע שהיא גובלת באחרת זו רק שאלה של איפה יתבצע מעבר הגבול.

העונה שאת רוצה לטייל היא רובה העונה הרטובה- אפשרי בהחלט לטייל- אבל ממליץ גם לקרוא תחת שאלות נפוצות את תגובות הגולשים בנדון.

לגבי מה לשים במסלול- נכון שזה טיול ראשון ואולי תגלי על עצמך כל מיני תחומי עניין בדרך שישנו לך את המסלול, אבל יש כמה שאלות- האם נוח לך לטייל להבד או שתחפשי להצטרף לאנשים, האם את מישהי שמשתעממת תוך כמה שיות מחופים ורוצה ללכת הלאה או רוצה הרבה זמן חוף? האם את מחפשת מסלולי הליכה או יותר אטרקציות שקל להגיע אליהם?

שוב זה טיול ראשון ויכול להיות שאין לך מושג, אבל אם יש לך מושג זה יעזור בלתת לך כיווןץ אולי תתחילי בלמה בחרת דווקא את החלק הזה בעולם? יש איזה אתר שעניין אותך? אף אחד סביבך לא היה שם? מה מקור המשיכה לפה?- זו יכולה להיות נקודת התחלה לבנות ממנה מסלול. ובכל מקרה 5 חודשים זה הרבה זמן- ובכל מקרה תשאירי לך מקומות להחלטה במקום.

נסיעה טובה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון