ויזה לתאילנד - צריך טיפ
-
אהלן,
אז ככה.
אני רוצה לטוס בתאריכים 7.4 - 24.5. כי יש לי כרטיס יחסית בזול לתאריכים האלה כולל זמני נסיעה נוחים. כרגע חבר באיסתא שומר לי בו מקום, והוא יוכל לעשות את זב עד היום ב16:00.
אני רוצה לדעת האם זה יהיה בסדר לקנות קודם את הכרטיס ורק אחר כך לסדר את עניין הויזה? ז״א אין סיכוי שיעשו לי פה בארץ בעיות עם הויזה?
למה בכלל עולה הסוגיה הזו? כי כמו שאני מבין בשדה תעופה שם מקבלים ויזה, אבל לחודש. תאריכי הטיסות שלי עוברים את תקופת החודש. אך, אני רוצה להישאר בתאילנד באיזור השבועיים, להמשיך לשאר המדינות ליד ורק בתאריך חזור , לחזור חזרה לתאילנד על מנת לחזור לארץ. אז איזו מין ויזה צריך בכלל? או שאפשר להסתפק הויזה שמנפיקים במקום ואחר כך במעבר היבשתי לקבל לעוד 15 יום?
חוצמזה, לא עדיף לסגור הכל בארץ?
בקיצור הכל מסתכם בשאלה האם הם עלולים לעשות לי בעיות (פה בארץ) עם עניין הויזה אחרי שכבר קניתי כרטיס...?
תודה רבה! עדן.
-
ויזה לתאילנד - צריך טיפשגרירות תאילנד בישראל לא תעשה לך שום בעיה, ותנפיק לך ויזה גם אם קנית כבר את הכרטיס.
ואם באמת אתה מיכוון לצאת אחרי שבועיים של שהייה בתאילנד למדינות השכנות, אז אתה בכלל לא צריך להוציא ויזה מראש, אלה מספיקה לך הויזה בהגעה של ה 30 יום, וכאשר תחליט לחזור לתאילנד, אם בגבול יבשתי אז תקבל 15 יום, ואם בגבול אווירי אז תקבל שוב 30 יום.
-
ויזה לתאילנד - צריך טיפובשדה תעופה בתאילנד לא יעשו בעיות כשיראו שהתאריכים הם מעבר לחודש?
-
ויזה לתאילנד - צריך טיפלא הם לא יעשו בעיות
-
ויזה לתאילנד - צריך טיפלא יעשו לך בעיות בשדה''ת ואתה תקבל ויזה ל-30 יום בכניסה.
בחודשים האחרונים תאילנד ספגה ירידה ניכרת באחוזי התיירות עקב ההפגנות בבנגקוק
ובדרך כלל שדברים מסוג זה קורים אז כל תייר שכבר מגיע מתקבל באובר חמימות לפחות במעמד הצ'ק אין וקבלת הויזה בשדה''ת. -
ויזה לתאילנד - צריך טיפעל הכיפאק תודה רבה חברים!