ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מעשה בטבעת ברחובות פריז

פורום אירופה
    7
    7
    1917
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • doritnu
      doritnu נערך לאחרונה על ידי

חזרתי מסוף שבוע אביבי ונעים בפריז.

ביום ראשון בבוקר בעודנו מטיילים, התקרבה גברת מרימה טבעת זהב מהמדרכה, על ידינו. שואלת אם שלנו , מראה שיש חותמת שאכן זו טבעת זהב, ומציעה לי לקחת את הטבעת. אני כמובן לא לוקחת שהרי לא נפלה לי הטבעת. בשלב הזה אני עדיין חושבת שאכן נמצאה טבעת על ידי אותה גברת. בעלי שואל אותי איך יכול להיות שטבעת נופלת, אבל היות ואני אכן איבדתי פעם טבעת, אומנם מכסף, לא רואה בעיה בכך.

למחרת, שוב תוך כדי טיול באותו איזור, אותו טריק , הפעם על ידי בחור צעיר , מרים מהריצפה טבעת ושואל את בעלי אם היא שלנו. כמובן שלא והוא התרחק, והפעם נפל לנו האסימון שגם מה שקרה אתמול היה טריק. הפעם המשכנו להסתכל מה יעשה הבחור, וראינו ממש כיצד ניגש ליד בחורה, בזריזות מפיל את הטבעת  מידו, מרים לידה ומציעה לה... היא כנראה סרבה והוא הצטרף לחבורת בחורים. לא ממש ברור לי מה היתה המטרה. כשרה בטח שלא. האם נתקלתם במקרה כזה? האם ידוע לכם מה  קורה אם  ...?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Simon27
        Simon27 נערך לאחרונה על ידי

מעשה בטבעת ברחובות פריז

אני לא נתקלתי אבל קראתי על כך אינספור אזהרות בפורום ולכן לא התייחסנו לאף אחד שניגש אלינו מיוזמתו. כנראה שמדובר בחבורת צוענים או אפריקנים שמנסים ל"התפרנס בכבוד".

• tal yehuda
          tal yehuda נערך לאחרונה על ידי

מעשה בטבעת ברחובות פריז

ישן נושן נושן. קרה לי בפריז ובאתונה. את אמורה להתלהב שמצאו לך את הטבעת זהב שאיבדת ולתת טיפ למוצא. כמובן שהטבעת שווה גרוש וחצי. 

• שירלי 4
            שירלי 4 נערך לאחרונה על ידי

מעשה בטבעת ברחובות פריז

ראה הודעה מס' 226

• ליאל_אורי
              ליאל_אורי נערך לאחרונה על ידי

מעשה בטבעת ברחובות פריז

תחשוב, הם נותנים לך טבעת בשקל, אתה חושב שזכית במציאה של טבעת זהב אמיתית, נותן להם טיפ של כמה יורו.  אתה נשאר עם הרגשה טובה והם עם כספך, זה טריק ידוע שעובד היום בכל אירופה. תחשוב לרגע..מי שמוצא טבעת זהב ,שואל תיירים אם הטבעת שלהם?

• zafrirp
                zafrirp נערך לאחרונה על ידי

מעשה בטבעת ברחובות פריז

לנו קרה אותו מקרה בפסח שעבר.

כמובן שלא הסכמנו לקחת את הטבעת, אבל אחר כך המשכתי להתסכל על אותו אדון והוא המשיך עם השטיקים שלו.

אני הייתי בטוח שמיד לאחר שאקח את הטבעת, הוא יקרא למשטרה או יעשה איזו פרובוקציה אחרת, אבל הרעיון עם הטיפים לא עלה במוחי..

• yaffabe
                  yaffabe נערך לאחרונה על ידי

מעשה בטבעת ברחובות פריז

זה קרה גם לנו בפסח שעבר, ואנחנו כן נתנו כמה יורו, אמנם מהר מאד הבנו את הטריק אבל הרגשתי טוב שיש להם כסף לאוכל לאותו היום

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון