התלבטות לגבי המסלול
-
שלום לכולם,
אני וחברה סגרנו טיסה לתאילנד ב24.4 אנחנו מתחילות בצפון וממשיכות לקוסמוי,
לאחר שסגרתי את הטיסות והתחלתי והתחלתי לחפש חופים מומלצים שמתי לב שכולם מתחילים מפוקט ומסיימים בקוסומי.
כמו כן לקוסמוי אני מגיעה ב2.5 וצריכה למצוא מה לעשות עד ה11.5 לפני קונפגאן (הפול מון ב14.5.
תודה לכל העונים

-
התלבטות לגבי המסלולבתקופת הפול מון, רוב בתי המלון מחייבים אותך במינימום 5 לילות.
את יכולה לשהות בקוסמוי עד 8-9 ימים ולעבור לקופנגאן.
בקוסמוי, את יכולה לצאת לטיולים יומיים כגון:טיול 42 האיים, הינו אחד הטיולים הפופולריים בקוסמוי.
הטיול כולל סירה מהירה, העברות הלוך ושוב, ארוחת צהרים, שנורקלים, קיאקים וביקור בשמורת האלמוגים angthon marine park.טיול לקוטאו ולשמורת הטבע קונאנג יואן:
הטיול כולל העברות בסירה מהירה הלוך ושוב, הפלגה ושנירקול באחד האיים היפים בתאילנד בקוטאו וסיורים באי.טיול ספארי באי:
הטיול כולל בתוכו טבע עם נופים עוצרי נשימה ונסיעת שטח.
בין האתרים מבקרים בסלעים של קוסמוי ״הסבא והסבתא״ סלעים ענקיים בצורה של איברי מין זכרי ונקבי.
http://namuangsafarisamui.com/4x4offroad_mountain_trip.htmlלינק לאתר של trip advisor פעילויות בקוסמוי:
http://www.tripadvisor.com/Attractions-g293918-Activities-Ko h_Samui_Surat_Thani_Province.html -
התלבטות לגבי המסלוללא כולם מתחילים בקוסמוי
אנשים מטיילים לפי מה שרוצים לעשות ואם את רוצה להיות בפולמון אז תתכנני לפי מה שאת רוצה ולא לפי מה שאחרים עושים ( למרות שאת טועה בזה שכולם מתחילים בקוסמוי ) .
את יכולה להתחיל בפוקט אין שום בעיה
את מגיעה לבנגקוק ב 25/4 וטסה ישירות לצאנג מאי
רק ב 26/4 תוכלי להתחיל טיול כלשהו בצפון נניח טיול ג׳יפים של 3 ימים
תשארי בצפון עד סוף אפריל
ב 1/5 קחי טיסה לפוקט
יש לך 10 לילות להיות בצד המערבי ולחלק בין פוקט לקופיפי או לקראבי
ב 11/4 קחי טיסת בוקר לקוסמוי ומשם מעבורת ישירות לקופאנגאן
ואז את מגיעה כמה ימים לפני הפולמון כפי שרצית .
את ההמשך תוכלי להיות בקוסמוי ואחר כך לטוס לבנגקוק בסיום .
-
התלבטות לגבי המסלולאנשים בדרך כלל ממשיכים מהצפון לפוקט בשביל לחסוך בעלוית של הטיסות, אבל אין חוק שמישהו חייב להמשיך לפוקט כל אחד והמסלול שלו.
קצת חבל שהזמנת טיסות לפני שבררת, אבל אני בטוח שבכל זאת אתם תהנו
-
התלבטות לגבי המסלולהרוזן היא כבר הזמינה טיסות, כולל טיסה לקוסמוי ב 2.5 מהצפון.
-
התלבטות לגבי המסלוללא שמתי לב שכבר הזמנת טיסות
נסי לדבר עם הסוכן שלך מה אפשר לעשות אם תרצי לשנות
לפעמים בעלות שאינה יקרה ניתן לשנות את טיסות הפנים ( כמובן שלמסלול אחר יכולות להיות עלויות אחרות אבל אני מתכוון על הקנס בשינוי היעד )