ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נעלי טרקים

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    1095
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ester_3380691
      Ester_3380691 נערך לאחרונה על ידי

היי אני טסה לארגנטינה עוד חודש וממש בהתלבטות אם לקנות נעלי טרקים משתי סיבות:
      1. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולפי מה שראיתי מדובר בנעליים מאוד יקרות
      2. הטרקים שאעשה יהיו ברמה בינונית ולא מאמינה שאשתמש בנעליים האלה אחרי הטיול

חשבתי על לקנות בלנסטון שנראות לי יפות ונוחות ואוכל להשתמש בהן גם אחרי. השאלה היא אם הן מתאימות לטיולים ואם לא יש לכם המלצה על נעלי טרקים טובות במחיר סביר?
      ממש תודה! Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איתי א.
        איתי א. נערך לאחרונה על ידי

נעלי טרקים

כל עוד עושים טיולי יום, או איזה טרק-שניים בלי יותר מדי משקל על הגב בלנסטון בהחלט יעשו את העבודה. אם את מתכוונת לעשות טיולים של כמה ימים עם תיק גדול וכו' אז כבר עדיף לקנות נעל מתאימה וזהו

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

נעלי טרקים

השאלה היא האם את הולכת לעשות טרקים או לא. בשביל טרק בודד לא הייתי קונה נעליים, אבל אם את עושה כמה וכמה של יומיים-שלושה ויותר, שווה להשקיע - אפשר ללכת איתן גם בארץ, ואם מחפשים טוב אפשר למצוא מבצעים או עודפים במחיר מוזל יותר.

עוד דבר חשוב: אם מעולם בחייך לא צעדת עם ציוד על הגב יותר מיום אחד, כדאי לעשות זאת פה בארץ לפני הנסיעה, ובכלל ללמוד קצת על איך עושים טרקים, איך אורזים לטרק בצורה נכונה וכו'. ראיתי המון מטיילים ישראלים צעירים שנהגו בחוסר זהירות משווע וסיכנו את עצמם סתם באזורים עם מזג אוויר/תנאים קשים בדרא"מ.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון