בוסטון - שאלות
-
ערב טוב,
שאלות בקשר לבוסטון: זוג+3 ילדים (17,14,6)
1. האם כדאי להזמין מונית שתחכה לנו בשדה התעופה בבוסטון למלון או שאין בעיה לקחת מונית במקום? או אולי בכלל כדאי לשכור רכב? נהיה בבוסטון מ-4/8 (נוחתים בערב) ועד 7/8 בבוקר צריכים לחזור לשדה התעופה לטיסה לבאפלו. אולי בעלויות המונית עדיף להיות צמודים לרכב...מצד שני יש עלות לחנייה...
2. האם אפשרי/כדאי להגיע לקיימברידג' בשעות הצהריים המאוחרות, 15:30-16:00 ,
האם זה מספיק זמן להסתובב עד הערב, האם יש משהו שנסגר? עדיף בשעות הבוקר ולהפוך את שעות השיט לצהריים? באותו יום אנו מתכננים שייט ליוויתנים בבוקר שיהיה בערך עד שעות הצהריים.
3. האם מישהו ביקר ב- http://www.marybakereddylibrary.org/exhibits/mapparium
ויכול להמליץ.
תודה, הילה
-
בוסטון - שאלותבוסטון לא עיר זולה. אם תלונו במרכז העיר, לדעתי לא שווה לקחת רכב. החניונים בבוסטון מאד מאד יקרים (הרבה יותר מאשר בסן פרנסיסקו או בוושינגטון למשל). אנחנו לא מצאנו חניון ליום בפחות מארבעים דולר ליום. לזה תוסיפו את עלות שכירות הרכב ונראה לי שתחבורה ציבורית או מוניות יהיו לכם זולים יותר. אם תלונו במרכז העיר גם לא תצטרכו את אלו, לפחות לחלק מהימים.
לגבי מונית משדה התעופה, אין לי ניסיון בבוסטון, אבל אני חושבת שבכל שדה תעופה יש מוניות. אם משתלם יותר להזמין מראש זו כבר שאלה אחרת אבל אני מאמינה שלא תהיה לכם שום בעיה למצוא מונית.
-
בוסטון - שאלותשלום,
היינו ב-mapparium לפני כמה שנים. זה נחמד מאד. גלובוס מזכוכית בקוטר של 9-10 מטרים בערך. הולכים בתוכו, מקבלים קצת הסברים, כולל סרטון הסברה שמוקרן על הגלובוס עצמו. אם אתם או ילדיכם חובבי גיאוגרפיה אז כדאי מאד.
לא טיילתי בעיר עם ילדים אז קחו את דבריי בע"מ, אבל מנסיוני התחבורה הציבורית בעיר מאד טובה ואין צורך ברכב.
-
בוסטון - שאלותיש מוניות בשפע וזמינות 24 שעות בכל שעות היממה.
השדה ממוקם קרוב למרכז העיר כ- 15 ד'ק נסיעה.
-
בוסטון - שאלותבאשר לקיימברידג' -מתי אתם מתכננים להיות שם?.. בקיץ יש פעילות אחה"צ, מקסים לסייר שם וכמובן בקמפוס של הרווארד. יש מוזיאון זכוכית מיוחד הראוי לביקור.
-
בוסטון - שאלותאנחנו נהיה בתחילת אוגוסט. נלון במרכז, דיל מעולה 650$ כולל מיסים ל-3 לילות, דרך אתר HOTWIRE, ב- Hilton Boston Back Bay , אז משתמע מכם שבעיית מוניות לא תהיה וגם אין צורך ברכב.
קמברידג' אחר הצהריים נשמע מעולה אחרי השייט ליוויתנים.
אז נשאר לנו רק לחכות לטיסה

תודה לכול המשיבים. אני מניחה שעוד תהיינה שאלות על המשך הטיול...
-
בוסטון - שאלותאם בכוונתכם להצטרף לסיור בהרוארד, כדאי לבדוק עד איזה שעה מתקיימים הסיורים. השעה שנקבת בה נראית לי קצת מאוחרת לכך, אבל אולי אני טועה.
-
בוסטון - שאלותלוייתנים, כמו בני אדם, יותר פעילים בשעות הצהריים מאשר בבוקר, בד"כ בהפלגה האחרונה של היום, המשיט פחות לחוץ לחזור בזמן למזח.
-
בוסטון שאלה לגבי המלוןהיי
אשמח לדעת לגבי ה- Hilton Boston Back Bay
האם הזמנתם בהזמנה "עיוורת" כשלא ידעתם איזה מלון בדיוק , רק לפי אזור ה- "back bay - copley squere area" ?
אם כן - אני רואה שם 2 מלונות, איזה מהם יצא ההילטון?
מעבר לכך, האתר של HOTWIRE, לא מאפשר להכניס מעבר ל-2 ילדים בחדר. מה עשיתם כדי להירשם עם שלושה?
תודה
ארז
-
בוסטון שאלה לגבי המלוןהי ארז,
עניתי לך להודעה הפרטית
-
בוסטון - שאלותאז שייט בין 10:00-14:00 פחות מומלץ? פשוט חשבתי שלקחת באמצע היום קצת בעייתי מבחינת הזמנים, אם בבוקר ניסע לקיימברידג', נצטרך למהר לשייט, עדיף נראה היה לי להתחיל איתו בבוקר ואז מהצהריים חופשיים להסתובב בלי איזה לו"ז מתוכנן.
עוד מישהו היה בשייט בשעות האלו ויכול לחוות דעתו בעניין? האם כדאי לי לדחות את השייט לשעות מאוחרות יותר?
-
בוסטון - שאלותאנחנו יצאנו לשיט בניו המפשייר, שעתיים צפונית לבוסטון. יצאנו בשיט של הבוקר וראינו שני לוויתנים. הילדים התלהבו, אבל אנחנו פחות, מן הטעם הפשוט שהיה צריך לשוט שעתיים כל כיוון בשביל לראות פה ושם סנפיר מציץ. השיט המונוטוני בכל כיוון היה מעייף ובחזור ממש נרדמנו על הסיפון. אני ואחד מהילדים גם קיבלנו מחלת ים, כשהוא ממש נאלץ לבלות את החלק הראשון של השיט עם הראש מעל הים כדי להקיא. אני חושבת שבשיט לוויתנים, כמו ברוב תצפיות חיות, צריך כנראה גם מזל. לא היינו רחוקים מלא לראות לוויתנים בכלל וממש בחמש דקות האחרונות של השהות ב"איזור הלוויתנים" הם הופיעו. אלו גם לא היו לוויתנים גדולים כמו אלו שראינו באורגון.
-
בוסטון - שאלותבתוך העיר תוכלו לדעתי להסתדר עם התחתית,
אנחנו השתמשנו בה, התדירות סבירה (כל מספר דקות) וניתן להגיע קרוב לכל המקומות המתוירים.
במרכז העיר האתרים לא רחוקים וניתן לטייל ברגל
-
בוסטון - שאלותתודה לכול המשיבים