ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פטריה!!!!

פורום בריאות
    1
    5
    829
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

חברה בעייה משום מה הבוהן שלי הצהיבה כנראה סוג של פטריה של הציפורן אני כרגע בלאוס ואני טס לאוסטרליה חודש הבא ויש לי ביטוח רפואי של כלכלית משלים אך מה אני עושה איפה ללכת לטפל בזה אולי כבר עדייך באוסטרליה כי פה נראה לי לא כול כל מבינים ואך הקטע אם
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

פטריה!!!!:Re
        במקרה פטרת בציפורן מטפלים לרוב בטיפול תרופתי המחייב מעקב אחרי תפקודי כבד. לא נראה לי שרצוי לחכות חודש,אולי תגיע לרופא בתאילנד
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

פטריה!!!!:Re המשך
          תקפיד על נקיון האצבע,במידה וזה ברגל תשתדל לנעול נעליים לא לוחצות במידה ונתנו לך תרופות תקח אותן. לא כדאי לך לחכות חודש,סע לתאילנד טיפול רפואי דם ברמה סבירה,בבנגקוק ברמה מערבית וקרוב לודאי זול יותר מאשר באוסטרליה.
          http://www.lametayel.co.il/archive/article.asp?id=596&postid=126&dest_id=154&dest_type=2
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אז אני שלך לשם רק איזה טיפול יש נגד זה כי הטפול היחיד שטיפלתי בזה בארץ זה מישחה שקיבלתי בבית מרקחת ושמתי אותה רק שבוע זה לא היה במצב נורא אהל הטיול הזה גרם לזה להחמיר אז.....איזה טיפול לבקש אני כבר הסתדר בלהשיב אותו אפילו שישלחו לי מהארץ מישחה אנ
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

מה שיש לך זו פטרת ציפורניים או באנגלית Onychomycosis ברור שתנאי הטיול מחמירים מאד את המצב. המלצות כמו להקפיד על נקיון,ללכת בנעלים לא לוחצות,פתוחות לא כל כך פשוטים לביצוע. לא פעם צריך עקירה חירורגית של הציפורן ואו טיפול תרופתי ממושך לכן כדאי לך להגיע ל
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון