רכב בווגאס?
-
אנחנו נהיה 3 ימים בווגאס (זוג+3). נתאכסן במלון על הסטריפ (כמובן...). נרצה כמובן לעשות קניות באאוטלטים. האם צריך/כדאי לשכור רכב, או שניתן להיעזר בשאטלים ומונית?
-
רכב בווגאס?אם אתם מגיעים עם רכב וממילא יש לכם אותו, אז אין בעיה להיות עם רכב. כל מלון כמעט (לפחות מהגדולים) יש שירות של VALLET. אתה נותן הרכב ומחנים לך. לקבל את הרכב אתה נותן טיפ של כמה דולרים.
בהחלט זה מקל על ההסתובבות לאאוטלטים וגם בסיום ה 3 ימים למעבר לשדה התעופה.
לשכור רכב במיוחד ל 3 ימים... זה רק עניין כבר של תקציב.
-
רכב בווגאס?אם רוצים לבצע קניות, אולי עדיף להיות עם רכב. אורך הסטריפ ממלון מנדליי ביי עד למלון סטרטוספיר כ-7 ק"מ.
יש חניה חינמית בכל בתי המלון הגדולים, אפשר VALET כפי שציין may east ואפשר גם self parking.
יש תחבורה ציבורית לאורך הסטריפ, כולל ל-Downtown ולאאוטלט הצפוני, לפני מה שאני רואה כל פעם שאני מגיע לעיר, תורים ארוכים וצפיפות באוטובוסים, אני מעדיף להיות עם רכב.
-
רכב בווגאס?הפלוס הגדול ברכב בווגאס הוא שאפשר להשכיר רכבים זולים מאד ליום.
אני הייתי משכיר גם בגלל העובדה שהחנייה בכל המלונות חינם ותחסכו את הכסף הזה בנסיעה וחזרה לשדה התעופה.
-
רכב בווגאס?מסכים עם ראובן. ויש עוד סיבה לרכב. בחודשים יולי,אוגוסט חום אימים,וממש לא נעים ללכת רגלי בשעות היום בעיר.
-
רכב בווגאס? הכי כדאיאמנם יש אוטובוסים שיוצאים ונכנסים לסטריפ..אבל כמו שכבר אמרו פה..הם עמוסים מאד..אבל....מחיר העלויות של כל כיוון ( וזה נכון לפני חודש)באוטובוס עד לדאון טאון ( לאאוטלט פרימיום ) כבר הגיע ל- 14 דולר שזה ממש ממש יקר. או ל- 24 שעות 21 דולר...כמה עולה להשכיר רכב ליום? 35 דולר...ואז אתה לא תלוי בשעות המתנה בתחנות. אין ספק רכב מצפר את ההתנהלות שלך בתוך וגאס...תבקרו גם מלבד הסטריפ גם ברחובות והשכונות המרוחקות מהסטריפ. תהנו לכם.VIVA LAS VEGAS
-
רכב בווגאס?חבל על ההתלבטות מהסיבות שהוזכרו פה וכולם נכונות : חניה חינם , מזג האוויר ביולי אוגוסט
-
רכב בווגאס? הכי כדאימה גם שאתם עם ילדים..אז בכללל מייקר את העלויות באוטובוס...זמני ההמתנה בתחנות...תהנו לכם.
-
רכב בווגאס?תודה לכל המשיבים. אנחנו אומנם נהיה בווגאס רק באוקטובר (ולא ביולי אוגוסט הלוהטים), אבל בכל זאת שכנעתם אותי בכדאיות ההשקעה של 250-300$ להשכרת רכב לתקופת שהותנו בעיר.