תכנון טיול לקובה- עזרה?
-
היי! יש כאן מישהו שהיה בקובה ויוכל לענות על כמה שאלות ולעזור בקוים כלליים של תכנון? אגב כבר שאלה ראשונה- האם יולי זו תקופה סבבה לטייל שם או שכבר מגיעים הוריקנים? תודה רבה!
-
תכנון טיול לקובה- עזרה?יש מידע רב בפורום זה על נושא תכנון טיול בקובה.מציע שתחפשי ובאם יהיו לך עדיין שאלות תנסי למקדן.
עונת ההוריקאנים אכן מתחילה ביולי.אין זה אומר שביולי תהא סופת הוריקאן ואם כן שהיא תעבור מעל קובה.האם היית מבטלת טיול ביולי בפלורידה,למשל,רק בגלל שעונת ההוריקאנים היא בדרך כלל בין יולי לאוקטובר?אני לא הייתי פוסל טיול בקובה עקב שיקול זה.
בחודש יולי נערכים שני קרנבלים בעיר סנטיאגו דה קובה ולמי שמחפש אטרקציות מסוג זה התקופה מתאימה.
-
תכנון טיול לקובה- עזרה?תודה רבה! האמת שדוקא כן הסתכלתי אחורה בפורום אבל לא מצאתי תשובות שקונקרטית מתאימות לי.. תגיד מעבר להווריקנים איך המזג אויר ביולי? אפשר לטיול?
-
תכנון טיול לקובה- עזרה?היי אני טס לקובה ב24.6 עד ה11.7 חקרתי המון על קובה באתר my cuba
-
תכנון טיול לקובה- עזרה?זו אולי לא העונה האופטימלית אבל אפשר לטייל- תקראי תחת שאלות נפוצות את תגובות הגולשים לעונה הרטובה.
בנוסף- טיול בקובה הוא יותר ממוקד באנשים ובעם מאשר בטיולי נוף או בשהות בחוף ולכן למזג אוויר רטוב יש פחות השפעה על טיול כזה וגם אפשר לראות בבוקר שיש מזג אויר טוב או רע ולהתאים את תוכנית היום למזג האויר ולהסתייע במקומיים -
תכנון טיול לקובה- עזרה?תודה רבה!! שאלה נוספת- תוכל לתת לי כיוון כללי של איך כדאי לתכנן טיול של חודש ולהספיק לחוות כמה שיותר מהמדינה? בהנחה שאני נוחתת בהוואנה בתחילת יולי.. מסלול מומלץ? ובאיזה אופן כדאי להגיע ממקום למקום?
-
תכנון טיול לקובה- עזרה?שלום כדאי להתחיל את הטיול במיוחד ביולי בסנטיאגו דה קובה בגלל הקרנבל שמתקיים בעיר ,יש טיסה של חברת קובנה יחד עם אלעל שנוחתת בסנטיאגו
בחברת ממן תעופה אפשר לקנות את הכרטיס + ויזה
חברת האוטובוסים ויאזול מיועדת לתיירים מגיעה לכל מקום ,צריך בדרך כלל להזמין כרטיס יום מראש.
-
תכנון טיול לקובה- עזרה?בחודש את יכולה לעצור בכל היעדים המרכזיים ואף מעבר לכך
היעדים המרכזיים הם הוואנה-וינאליס-טרינידד-סנטיאגו-ב רקואה, אם את מתחילה בסנטייגו משם תמשיכי לברקואה וחזרה ליעדים במערב.
תנועה בין מקומות היא באוטובוסים או אירגון של רכב/מונית/שאטל תלוי מה קיים. מאחר ויש לך חודש את גם יכולה לשקול עצירות קצרות בין היעדים המרכזיים כמו סיינפוגס ואחרות