טרופה גריל בבודפשט
-
שלום,
נתקלתי בהמלצות על מסעדת אכול כפי יכולתך - טרופה גריל.
חיפוש באינטרנט העלה את שתי המסעדות הבאות:
http://www.trofeagrill.com/slide-hu.php#!/slice-one/
http://www.trofeagrill.net/en/node/545
מי מהשתיים היא המומלצת? האם מומלץ להגיע לארוחת צהריים או ערב?
פורים שמח,
עפרה
-
טרופה גריל בבודפשטהקישור השני
המסעדה היא ברחוב KIRALY 30-32
לא הייתי בצהרים.היינו בערב ונהננו.
-
טרופה גריל בבודפשטאנחנו היינו בצהריים של סופ"ש והיה סבבה אם כי מעט עמוס וזה מפריע בגריל (כי מכינים לך לפי הזמנה).
-
טרופה גריל בבודפשטריקי, תודה.
לפי האתר המסעדה שאת ממליצה עליה נמצאת ב-
Visegrádi utca 50
1132 Budapest, Magyarországאז מה הכתובת הנכונה?
עפרה
-
טרופה גריל בבודפשטהיי ענת,
גם אתם הייתם במסעדה שבקישור השני?
יש יתרון להגיע בסוף שבוע או דווקא רצוי להגיע באמצע השבוע על מנת להימנע מהלחץ של סופ"ש?
עפרה
-
טרופה גריל בבודפשטהיה פה כבר לא מזמן דיון בשאלה איפה בדיוק המסעדה נמצאת ולמה לא רואים את הסניף בקיראלי (שהרבה מהפורום היו בו, כולל אני) באתרים.
אם אני זוכרת נכון אחד ממומחי העיר, LBD או המטייל המתמיד מצאו את התשובה.
תנסי אולי להריץ חיפוש בפורום על שם המסעדה ותמצאי את זה.
בכל אופן היינו כאמור בקיראלי. הלכנו בסופ"ש כי אז ילדים עד גיל 12 אוכלים חינם. מצד שני המחיר למבוגרים יקר יותר - לנו זה עדיין השתלם, אבל זה תלוי בהרכב המטיילים. אם הייתי יודעת מראש כמה יהיה עמוס בסופ"ש (המון משפחות עם ילדים, כמה לא מפתיע) אולי לא הייתי בוחרת ללכת דווקא אז - עברנו ליד המסעדה גם בהזדמנויות אחרות והיה הרבה פחות עמוס.
-
טרופה גריל בבודפשטבקישור השני, אם את לוחצת על הבאנר הכתום למעלה LAST MINUTE, אז בדף שעולה למעלה באמצע יש במשבצת חומה את המסעדה שבה היינו ב-KIRALY
-
טרופה גריל בבודפשטלרשת הזאת 6 סניפים בבודפשט, כאשר 3 מהם בפרברים ושלושה יותר מרכזיים:
1. KIRALY UTCA 30-32 המרכזי ביותר.
2. ליד גשר מרגיט בצד בודה (חשמליות 4,6) : MARGIT KRT. 2
3. לא רחוק מתחנת LEHEL TER של מטרו 3: VISEGRADI UTCA 50.
כמו שנאמר, בסופי שבוע יותר עמוס, וגם יותר יקר.
אגב, במסעדה הכשרה CARMEL , היה עד לאחרונה בכל יום ראשון בין 12-16 גם אכול כפי יכולתך עם מגוון רחב של מנות במחיר 3990 פורינט. עכשיו יש הנהלה חדשה, יש לברר אם ממשיכים במסורת.
-
טרופה גריל בבודפשטאבל כשר? מה זה העונש הזה גם בחו"ל?
-
טרופה גריל בבודפשטתודה לכולם.
ריקי, שיחקתי קצת עם האתר ולחיצה על הסמל בצד שמאל למעלה פותחת את רשימת הסניפים ואכן הסניף ברח' קיראלי מופיע.
-
טרופה גריל בבודפשטהיי עופרה ,
הנה האתר של טרופאה גריל שבו ניתן לראות את כל סניפי הרשת (כולל הסניף הראשי בקיראלי) :
ותודה למטייל המתמיד !
-
טרופה גריל בבודפשטואת יכולה לקרא מה כתוב שם?
-
טרופה גריל בבודפשטלא , אבל הקשה על החץ הכתום מובילה אותי ישירות לאתר של הסניף (במקרה של החיפוש שלי - הסניף בקיראלי ) ושם כן יש אנגלית...