טירול-התייעצות
-
חברים שלום,
צריך את העצה שלכם-
אנחנו משפחה של 5 נפשות (ילדים 12,16,18) מסיימים 9 ימים ביער השחור ורוצים לעבור לטירול.
המעבר יהיה ב 15/8 כאשר הטיסה שלנו חזרה היא ממינכן ב 19/8 בשעה 16:40, כך שיש לנו 3 ימים מלאים ועוד קצת בקצוות.
מבקש את עזרתכם בהמלצה על מקום לינה ועל מסלולים לימים הנ"ל
תודה רבה
שאול
-
טירול-התייעצותממליצה לכם על מערב טירול באיזור עמק אוטץ.
מצרפת את סיכום הטיול שלנו בקייץ שעבר, החלק השני מתאר את הטיול בטירול וגם נותן המלצה חמה על מקום לינה
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1213084/prevloaded -1/start-0
-
טירול-התייעצותשלושה ימים??? לא מעט מדי בשביל נסיעה כזו? אי אפשר למצוא משהו קרוב יותר?
רבקה
-
טירול-התייעצותלמה לא לשלב בוואריה במקום טירול? בוואריה מדהימה מבחינת טבע, נופים ועיסוקים. לא פחות מטירול. אפשר להקדיש יום אחד לטירת נוישוואנשטיין ופוסן ויומיים להרים (לישון קרוב לגבול האוסטרי, באיזור גרמיש) ויש לך הרים, רכבלים, אגמים. או ללכת צפונה יותר לאיזור שטפלזי שיש שם כמה אגמים הגדולים והחמים של בוואריה. מרחקי נסיעה סבירים ואפשר לראות דברים קצת אחרים מאשר ביער השחור
-
טירול-התייעצותתודה לעונים,
הטיסה שלנו חזרה ארצה היא ממינכן, ואזור טירול יחסית קרוב-זו הסיבה שבחרתי בו.
Salvador26 לא חשבתי על באווריה, אשמח לקבל עוד אינפורמציה ורעיונות
תודה
-
טירול-התייעצותכשתגיעו לטירול לספיח הקטן של הטיול שהקציתם לו, אתם לא תבינו למה בזבזתם 9 ימים ביער השחור. התכנון שלכם נראה קצת בנוי טלאי על טלאי. כאילו התחלתם בראש של טיול ליער השחור, וכבר התקבעתם, ואז פתאום החלטתם לפנות 3 ימים, ואתם בוחרים באזור יפהפה ועשיר בפעילויות בפני עצמו, שעולה בכמה דרגות יופי על היער השחור. אז חבל, אלא אם כן אתם רוצים בכוונה רק לקבל טעימה שתשאיר לכם טעם של עוד לשנה הבאה.

-
טירול-התייעצותאני עם "פסגות".
במיוחד לילדים בגילאים שלכם, טירול הוא יעד העולה על היער השחור עשרת מונים בכל הפרמטרים...
אם אפשר עדיין לשנות, הייתי ממליצה לחשוב שוב.
אוסי
-
טירול-התייעצותגם אני מצטרפת לפסגות מושלגות ואוסי.
אין על הטירול בנושא האטרקטיביות לנוער פעלתן.
נכון-אין פארק אירופה
אבל יש כל כך הרבה אופציות אחרות אקטיביות שזה ממש לא חסר.
והטבע? לוקח בהליכה את היער השחור
(אם חובה לעשות את ההשוואה הזו).
-
טירול-התייעצותמצטרף לקודמיי. אין מה להשוות בין שני האיזורים. למשפחה עדיף הטירול. במידה והחשיבה שלכם היתה על פארק אירופה אז הייתי עושה הפוך. מקצה 4-5 ימים ליער השחור ו 8 -9 ימים לטירול המערבי. יש אינספור המלצות בפורום על איזור זה. דרך אגב במידה ולא מצאתם לינה אתם תגלו במהרה שכמעט בלתי אפשרי להזמין כעת דירה לקיץ ביער השחור בעוד שבטירול הבעייה הרבה יותר פחותה.