16 לילות בתאילנד- המלצות
-
שלום לכולם,
אני מתכנן טיול לתאילנד למשך 16 לילות כאשר 3 לילות ( הראשון וה-2 האחרונים יהיו בבנגקוק). מטרת הטיול היא ירח דבש אך היינו רוצים לשלב בין חיי לילה לבין שקט שלווה וחופים מיוחדים. הטיול יתמקד בעיקר בחופים הדרומיים וללא צפון תאילנד.
הייתי שמח להמלצות לטיול וכמה לילות מומלץ לשהות בכל אי וכמה איים כדאי לי לשלב על מנת שלא נמצא עצמו מבזבזים חצי מהטיול במעבר בין האיים.
תודה רבה!!!!
-
16 לילות בתאילנד- המלצותלא ציינת באיזה חודש אתה מתכנן להגיע. ישנם חודשים, שיורדים די הרבה גשמים וישנם שלא וכדאי שתתכנן בהתאם.
אתה יכול להיכנס לאתר מזג האויר בתאילנד, ולבדוק את כמות הגשמים לפי חודשי השנה.
Www.travelfish.com
מיותר להגיע ללילה אחד לבנגקוק ולמחרת לטוס, סתם יתבזבז לכם יום טיול. אתה יכול להתחיל את הטיול בבנגקוק או לסיים את הטיול בבנגקוק. במידה ואתה רוצה להתחיל באיים, לאחר הנחיתה בבנגקוק תיקחו טיסת המשך לאיים.
אתה מעוניין להתחיל בבנגקוק בגלל שעת ההגעה?
מחודשים מאי עד אוקטובר, מומלץ יותר לשהות בקוסמוי וקופנגאן. זהו שילוב נהדר, למה שאתה מחפש.
בקופנגאן, בחוף הדרין מתקיימת מסיבת הפולמון והחוף עמוס, חוף thong nai pan, הוא חוף שקט אשר מתאים לזוגות בירח דבש.
אתם יכולים לחלק את הימים 7 ימים קוסמוי, 3 ימים בחוף הדרין, 3 ימים בחוף טונג נאי פאן. -
16 לילות בתאילנד- המלצותהיי רן,
קודם כל שיהיה בהמון מזל,
לפי דעתי את הימים שאתה מתכנן בבנגקוק תעביר לסוף. ואכן מומלץ לחלק זאת כמו שהציע קודמי מהמרכז למטייל.
במידה ותגיע לתאריכי ה FULL MOON שזה כל 15 לחודש, או ה HALF MOON אכן מומלץ לשהות בחוף ההאדרין בזמני המסיבה, אם לא אז מומלץ לשהות כמרחק 10 דק' נסיעה מחוף ההאדרין יש מלון שמאוד מאוד מומלץ לזוגות בירח דבש המלון הוא Chantaramas.
ובקוסמויי תוכלו להנות בעצם מהכל גם חופים מדהימים ושקט וגם מסיבות וחיי לילה,
ובשלושת הימים האחרונים תהנו מהקניות של בנגקוק.

המלונות המומלצים הם :
קוסמויי - K.c overwater villa או ArkBar אם אתם רוצים מסיבות ובאלגן.
קופאנגן - Chantaramas או Cocohat
בנגקוק - מלון רנסאנס או מלון אמרי ווטרגייט.
שמח לעזור,
יוסי
-
16 לילות בתאילנד- המלצותתודה על התגובות...
אנחנו נוסעים בחודש אוקטובר.
לצערי מהתגובות שלכם לא ייעצתם לי להגיע כלל ל-קופיפי וקראבי ( הומלץ לי על ריילי-ביץ).
האם זה מפאת חוסר זמן? בכל זאת, אנחנו מגיעים ל-16 לילות, בהנחה ואנחנו נסיים ב-2 לילות ב-בנגקוק ( השאלה אם זה מספיק?), האם מפאת זמן לא המלצתם על החופים הללו או שמא כי הם לא הכי מעניינים? ושלא נדבר על פוקט....

-
16 לילות בתאילנד- המלצותקופיפי וריילי מדהימים ושווים ביקור שלא נדבר על פוקט

אבל יש לך 16 לילות האם אתה באמת רוצה להחליף כל יומיים מלון?
עדיף לך להנות במסלול הזה ולא להתרוצץ ממקום למקום.
-
16 לילות בתאילנד- המלצותמה אומרים על המסלול הבא:
7.10- הגעה לבנקוק +טיסת המשך לקוסמוי7.10-13.10- קוסמוי ( 6 לילות)13.10-16.10- קופנגן ( 3 לילות ) - Half-Moon16.10- טיסה לפוקט + מעבורת לקופיפי16.10-19.10- ריילי- ביץ ( 2 לילות)19.10-21.10- קופיפי ( 3 לילות)21.10- טיסה לבנגקוק21.10-23.10- בנגקוק ( 2 לילות).23.10- טיסה מבנגקוק לישראלהוויתור המרכזי פה הוא על פוקט.... -
16 לילות בתאילנד- המלצותאופציה 2:7.10- טיסת המשך לפוקט7.10-9.10- פוקט ( 2 לילות)9.10-11.10- ריילי- ביץ ( 2 לילות)11.10-13.10-קופיפי ( 2 לילות)13.10- טיסה לקוסמוי ומעבורת לקופנגן13.10-16.10- קופנגן ( 3 לילות) - Half-Moon.16.10-21.10- קוסמוי ( 5 לילות)21.10- טיסה לבנגקוק21.10-23.10- בנגקוק@@ ההגבלה ב-2 האופציות היא בשל העובדה שב-15/10 אני רוצה להיות בקופנגן...@@גם אם אני מוותר על פוקט ופורס את 6 הלילות שלי באיזור ל-3 קופיפי ו-3 ריילי-ביץ, אני חושב שזו אופציה מתאימה יותר מהקודמת.ההתלבטות בין שניהם היא איפה יותר מומלץ/מעניין להיות: קוסמוי-קופנגן או קופיפי-ריילי ביץ-פוקט?כי באופציה הראשונה זה מחולק לי ל-9 לילות קוסמוי-קופנגן ו-5 ריילי ביץ- קופיפי לעומת האופציה השנייה שהחלוקה היא: 6 לילות ריילי ביץ-קופיפי ( אולי אפילו פוקט?) ו- 8 לילות קוסמוי-קופנגן?לעצתכם אודה... -
16 לילות בתאילנד- המלצותאין מה להגיע לפוקט ל-2 לילות.
קופיפי וריילי ביץ הם מקומות קטנים, שאין בהם הרבה מה לעשות מעבר לבטן גב ולהנות מהיופי מסביב - אם זה מה שאתה מחפש אז מעולה.
קוסומוי וקופנגן הרבה יותר חיים עם אופציות שונות לבילויים .....
-
16 לילות בתאילנד- המלצותאז אילו מהאופציות היית ממליצה לי?
-
16 לילות בתאילנד- המלצותאם אתה רוצה ללכת על 2 הצדדים של האיים אז אני הייתי משנה את התכנית ככה:
7.10- הגעה לבנקוק +טיסת המשך לקוסמוי
7.10-13.10- קוסמוי ( 6 לילות)
13.10-16.10- קופנגן ( 3 לילות ) - Half-Moon
16.10- טיסה לפוקט + מעבורת לקופיפי נשארת בפוקט 4 לילות
16.10-19.10- ריילי- ביץ ( 2 לילות)
19.10-21.10- קופיפי ( 3 לילות)
21.10- טיסה לבנגקוק
21.10-23.10- בנגקוק ( 2 לילות). 3 לילות בנגקוק
23.10- טיסה מבנגקוק לישראל
-
16 לילות בתאילנד- המלצותלדעתי, תלך על המסלול הזה. ריילי ביץ וקופיפי, מאוד מתאימים לזוגות בירח דבש. אתם יכולים להתחיל בקופיפי לעבור לריילי ביץ, מהריילי ביץ תיקחו מעבורת לקראבי, ומקראבי טיסה לבנגקוק.
-
16 לילות בתאילנד- המלצותהיי עמליה,
תודה על ההמלצה-תילקח בחשבון...
"המרכז למטייל", אתה בעצם ממליץ לוותר על קוסמוי ו-קופנגן? אנחנו אמנם בירח דבש אבל אנחנו מאוד אוהבים חיי לילה ואפשרויות לטיולים מעניינים...וכמובן לא רוצים לפספס את החוויה של ה- Half-Moon....איך ניתן לשלב את זה בצורה הטובה ביותר?
-
16 לילות בתאילנד- המלצותלא, האפשרות הראשונה שלך היא בסדר, ויש בה את קוסמוי וקופנגאן.
בנוסף לקוסמוי וקופנגאן דעתי היא, שכדאי שתשהו בריילי ביץ וקופיפי כפי שמתוכנן ולא תשנו את התכנית לפוקט.
-
16 לילות בתאילנד- המלצותאם אתה מתכנן להגיע גם לצד של פוקט קופיפי אז טוס קודם לפוקט הטיסות בדרך כלל לפוקט הרבה יותר זולות מהטיסות לקוסמוי.טיסה בנגקוק פוקט ,פוקט קוסמוי בערך כמו הטיסה בנגקוק קוסמוי כמובן שצריך לבדוק מראש מה משתלם יותר בתאריכים שאתה צריך,בהחלט יש מקום ל3,4 ימים פוקט תהנו.
-
16 לילות בתאילנד- המלצותתודה רבה לכולם!