ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    1025
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Inbal3340008
      Inbal3340008 נערך לאחרונה על ידי

באתר של שגרירות סין בישראל כתוב שצריך להביא אישור שהזמנו חדרים בבית מלון...

אנחנו כרגע מתכננים בימים הראשונים להישאר בביגיינג ובהמשך לחפש בית מלון בשנגחאי ובסיאן (לא יודעים כרגע איזה מלון עדיין, ואנחנו כבר רוצים לסגור את הפינה של הויזה).

בגלל שלא הצלחתי היום להשיג את השגרירות בטלפון, מישהו יכול להסביר לי מה זה המכתב הזה? זה חובה, יש פורמט קבוע? ואם אנחנו מתכננים להישאר אצל החבר אז עדיין צריך את המכתב הזה ואיך הוא אמור להיראות אם נשאר אצלו כל הטיול?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גילי ט
        גילי ט נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסין

אפשר להזמין לילה ראשון ב-booking או אתר דומה ואז לבטל.

כך תוכלי להדפיס ולהראות להם את ההזמנה.

ממני ביקשו או אישור כזה או כרטיס טיסה.

• ענתנת
          ענתנת נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסין

אני הוצאתי ויזה לפני שבועיים, הבאתי איתי אישורים מבוקינג על אכסניות שהזמנתי אבל בכלל לא ביקשו אותם ולא הגשתי אותם. רצו דרכון + צילום דרכון + צילום כרטיס טיסה (הדפסה מהמייל) + טופס הבקשה.

כמו כן אני מקווה שיש לך את הטפסים החדשים, אני מילאתי טפסים שמצאתי ברשת ומסתבר שהם כבר לא בתוקף. באתר של השגרירות לא היו טפסים כשחיפשתי (היה לינק שבור). בכל אופן זה עלה ברבע שעה עבודה למלא מחדש, לא נורא. לא היה בטופס החדש משהו מפתיע שלא ידעתי לענות עליו.

בטופס הישן היה באמת מקום שביקשו לכתוב שמות וכתובות של מלונות. בטופס החדש ממלאים רק את שמות הערים המתוכננות עצמן.

• ronnenza
            ronnenza נערך לאחרונה על ידי

ויזה לסין

לכל המעוניינים /ות .

חזרתי עכשיו מהשגרירות הסינית .

יש צורך להצטייד בצילום דרכון - אם אין לך , גשי לבן יהודה 213 , קרוב ביותר , וצלמי בסוכנות הנסיעות ששמה דדו .

יש בשגרירות פורמטים למילוי , ובנוסף נמצאה שם היום , מניח שנמצאת תמיד , בחורה סינית , חביבה דוברת עברית , שעוזרת במילוי הפורם , ומכוונת את התנועה .

אין צורך באישור הזמנת מלון . חובה להציג כרטיס טיסה , ששמות הנוסעים  בהם זהה  בדיוק לזה שבדרכון . מה שלא היה אצלי , ונאלצתי למסור החומר שלי לסוכנות הנסיעות שציינתי לעיל .

ככה זה שלא פועלים על פי הנחיות .

בהצלחה .

רונן

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון