ניו יורק באפריל
-
היי,
לאיזה צד נוסעים בחודש אפריל?
מה המקומות המומלצים?
תודה!
-
ניו יורק באפרילצד של מה? של ניו יורק? של ארצות הברית?
מתי באפריל - יש הבדל גדול במזג האויר בין תחילת אפריל ובין סופו,
בכל מקרה אפריל חודש עם מזג אויר לא צפוי ויכול להשתנות מיום ליום.
-
ניו יורק באפרילאני שוהה במנהטן אצל משפחה
האם יש המלצות לטיולים של יום- ימיים מחוץ למנהטן?
-
ניו יורק באפרילכדאי שתענה לשאלות של ריקי. גם כי זה קצת לא מנומס להתעלם מתגובה שכתבו עבורך וגם כי זה יעזור לאחרים לענות לך.
מתי באפריל? איך אתה מתכוון להתנייד? ברכב שכור? מה מעניין אותך? ערים אחרות, כמו פילדלפיה, בוסטון וושינגטון? או אולי טבע?
-
ניו יורק באפרילסליחה, לא בכוונה....
אשהה בארה"ב מסוף מרץ ועד אחרי פסח.
אתנייד עם רכב שכור
חשבתי לצאת ממנהטן לכיוון בוסטון דרך עמק ההדסון. יש כ"כ הרבה מידע שזה קצת מבלבל דרך איפה לנסוע....
-
ניו יורק באפרילאפשר לנסוע דרך עמק ההדסון ואפשר גם לנסוע רק לאיזור עמק ההדסון. השאלה העיקרית היא כמה ימים אתה רוצה להקדיש לטיול כזה ומה אתה רוצה לראות בו. בבוסטון עצמה אפשר לטייל יום או יומיים בלי בעיה, בלי קשר לדרך (לשם אגב, שווה לנסוע בתחבורה ציבורית מניו יורק, לדעתי - תשווה מחירים וקח בחשבון מחירים מאד גבוהים לחניה בתוך בוסטון).
-
ניו יורק באפרילאני מתארחת במנהטן אצל משפחה, כך שאני צריכה לצאת ממנהטן ולחזור ממנהטן
אני חושבת על מסלול של כשבוע ימים שמשלב טבע, עיירות ואת בוסטון.
אחרי שיטוטים בפורומים ואיסוף טיפים מצויינים מחברי הפורום, בניתי את המסלול הבא:
ניו הייבן--- גרוטון--- מיסטיק---ניו פורט---קייפ קוד---בוסטוןזה בגדול, אין לי עדיין חלוקת זמן.
השאלה היא איפה לעצור בדרך חזרה?
תודה -
ניו יורק באפרילעמק ההדסון איזור נפלא ובמקומך הייתי מקדיש לו את כל היום יומיים אבל
אתה מגיע בעונה מוקדמת מדי ויהיו לא מעט אתרים שסגורים. בכל אופן אם
תחליט לנסוע לשם בטוח שתוכל לבקר בסכר המדהים בקרוטון או הדסון
וכן בווסט פואינט שבה יש את נקודת התצפית היפה ביותר על ההדסון במקום
שבו הנהר מתעקל.
-
ניו יורק באפרילקחי בחשבון שהמרחקים מאד קצרים. אין סיבה מיוחדת לעצור בדרך מהבחינה הזו. את יכולה למצות את הזמן במקומות בהם תרצי להיות ובסוף פשוט לעלות על הרכב היום באחרון ולנהוג בחזרה למנהטן.