עלות חיסונים
-
שלום לכולם! ראיתי מהתגובות בפורום כי ניתן לבצע חיסונים גם בבתי חולים בנוסף למרפאות למטיילים, מה יותר זול? ראיתי כי יש הבדל משמעתי בין המחיר במרפאה בת''א לחיפה!! אני מהמרכז, שתפו מניסיונכם, איפה הכי זול!!! תודה מראש לנה -
עלות חיסונים:Reלא יודעת לגבי המרפאות בבתי החולים, אך בכל מקרה, אם יש לך ביטוח משלים, כדאי לברר במרפאת המטיילים השייכת לקופת החולים שלך, בה תקבלי הנחה והחזרים על חלק גדול מהסכום. -
עלות חיסונים:Reבאתר של משרד הבריאות (לשכות הבריאות המחוזיות) יש הערכת מחיר לחבילת חיסונים בהתאם ליעד הנסיעה - בלינק המצורף.
מחירי חיסונים בלשכת הבריאות המחוזית ת''א -
עלות חיסונים:Reהמחיר תלוי בסוג ביטוח משלים שיש לך וקופת חולים בה את מבוטחת -
עלות חיסונים:Reטל שלום! תודה על התגובה
היום הייתי בלשכת הבריאות המחוזית בת''א (רח` הארבעה) ואני יכולה להגיד שמחירי החיסונים זולים יותר מאשר בסניף בדיזנגוף סנטר. ממה שהבנתי מה שקיים בבתי החולים שייך לקופת חולים מכבי. אני בלאומית ותקנו אותי אם אני טועה ללאומית אין -
עלות חיסונים:Reהי לנה! אם כבר בדקת וחקרת, אני תופסת טרמפ... לאילו חיסונים ניתן לבקש מרשם מהרופא? האם ניסית לגבי טיפוס הבטן (מסתבר שזה החיסון שעלי לחדש הפעם...)? נדמה לי שיש חיסונים שפשוט קשה להשיג בבתי המרקחת... ועוד שאלה - האם גם כבעלת ביטוח משלים של קופ''ח כללי -
עלות חיסונים:Reהי טל!! לרופא עדיין לא יצא לי להגיע אבל אפרט לך את הבדלי המחירים בין דיזנגוף לרח` הארבעה צהבת A 112 ש''ח במקם 150 לכללית, טיפוס הבטן 50 במקום 95 צהבת B 25 ש''ח במקום 160 ש''ח (רק אני לא יודעת בוודאות מה זה כיון שרשום A+B ) הרשמה והרכבת חיסונים כמעט ז -
תראי מה מצאתי בטיפים!
http://www.lametayel.co.il/1001tips/tip.asp?id=26379&var_name=&var_id=&rn=1&rating=1#rating
מחירי חיסונים - הטיפ שיחסוך לכם המון כסף -
תראי מה מצאתי בטיפים!:Reגדול!!!!!