דחוף-פריז עם ילדים???
-
לגמרי בספונטניות בודקת אפשרות לטוס כל המשפחה לפריז.
בזוג כמובן שהתאהבנו בעיר המהממת,אבל לילדים יש מה לעשות?....

מניסיון-ילדים בני 17,15,11-יהנו? לאן לקחת אותם?
מודה מראש על תגובות מהירות
סיגל
-
דחוף-פריז עם ילדים???היי סיגל,
אמנם הייתי בלי ילדים בפריז..
הלהיט הוא היורודיסני! עדיף יומיים אם מתאפשר
או יום שלם מהפתיחה עד חצות, שיכלול את שתי תהלוכות הערב המיוחדות והזיקוקים.
ממול נמצא אזור הסטודיו של הסרטים..
ויש גם את פארק האסטריקס עם רכבות הרים אקסטרימיות, שעשועי מים ודולפינים...
אוטוטו יופץ בחנויות ספר המשפחה המטיילת לפריז, תמצאי שם עוד רעיונות טובים.
תיהנו!

-
דחוף-פריז עם ילדים???לי תודה על התגובה המיידית
.לא ניסע ליורודיסני,היינו בקיץ באורלנדו ועדיין מתענגים על החוויה הזו.
שואלת בעיקר על אטרקציות לילדים בעיר עצמה,וגם המלצות למקום לינה אם יש.
תודה

-
דחוף-פריז עם ילדים???סיגל הי,
בסוכות האחרון היינו שבוע בפריז עם תאומים בני 12 וילדה בת 6, היינו איתם בכל אתרי החובה בעיר ורק אח"כ התפנינו ליומיים וחצי ביורודיסני. הילדים נהנו מאד מכל ה"אטרקציות" למרות שלא היו בשום מתקן פעלולים מסוכן ומלהיב.
עלינו לאייפל, לכנסיית הלב הקדוש, למוזיאון הימי, הלובר, שער הניצחון (גם בלילה), שייט על הסיין, נוטרדאם, גני טווילרי, מרכז פומפידו, מוזיאון המדעים, המוזיאון הצבאי ועוד מקומות קטנים...
הילדים נהנו מאד, כמו שאמרתי, אבל כבר באמצע הטיול הם שאלו מתי יוצאים לטיול שטח כמו בטיולים הקודמים... כמובן שהימים האחרונים פיצו על הכל אחרי מספיק לולאות על כל המתקנים בשני הפארקים.
בהצלחה
אמיר והלקחים
-
דחוף-פריז עם ילדים???חייבת להודות שבין כל הטיולים שעשינו עד כה, דווקא פריז היתה הכי פחות מלהיבה עבור הילדות (הפרטיות שלי). קיטרו נורא על זה שאין אוכל ואין שופינג נורמלי.
מה כן אהבו?
- מגדל אייפל, לעלות לתצפית ביום, לראות אותו מנצנץ בלילה
- מוזיאון השעווה גרבין, קולנוע רקס
- סיור בשאנז אליזה משער הנצחון ועד הלובר וגשר המנעולים
- שייט בערב על הסיין
גרנו בדירה במונפרנס שהיתה מאד חמודה (אבל לא מתאימה ל-3 ילדים).
את לונדון הן אהבו הרבה יותר.
-
דחוף-פריז עם ילדים???קוראת מה שאתם כותבים וזה מבטא את מה שחשבתי עד עכשיו....
סוכנת הנסיעות מכוונת אותנו לאופציה הזו כי נראית הכי שפויה (לא זול בכל מקרה,מה פתאום
),גם מבחינת זמני החזרה.מתחילה לחפור ,אשמח לעוד תובנות
תודה

סיגל
-
דחוף-פריז עם ילדים???הי,
לדעתי תחשבו על מוזיאון הטבע , נראה שהילדים יאהבוו...מעניין
וגם את מוזיאון המדע ..יש שם פעילויות מעניינות וגילאים שונים וגם הפארק בדרך לשם יפה ויש משחקיות שונות
בכלל הם יאהבו נראה גם את מגדל אייפל ואפילו את ההליכה בשאנס-אליזה ויש שם את חנויות הראווה של המכוניות שאם יש לך בנים יאהבו..ויש גם חנות דיסני...
בכלל נראה לי שפריז היא עיר מעניינת גם לילדים
תהנו
-
דחוף-פריז עם ילדים???אז אחרי שהתייעצתי בפורום גם לגבי אמסטרדם ,נראה שהיעד יהיה פריז!!
אנחנו קצת מכירים אז יהיה יותר פשוט.
הנסיעה היא ל 5 לילות,6 ימים.
כרגע מחפשת מקום לינה-אשמח להמלצות.
מזכירה-משפחה עם 3 ילדים בני 17,15,11 בת,בן,בת
ברור שאשמח לעוד המלצות

תודה רבה
סיגל
-
דחוף-פריז עם ילדים???סיגל היי, אני מצאתי דירה דרך אתר airbnb. מקום טוב ליד הצטלבות 3 מטרו , לא זוכר את הרובע אבל אוכל לבדוק לך.
-
דחוף-פריז עם ילדים???עד עכשיו הזמנתי תמיד דרך בוקינג-האתר מאוד מאוד נח.
ב airbnb נבהלתי כשהבנתי שחלק מהדירות הן דירות מגורים ביומיום...איך אפשר לדעת? דירות מגורים לא מתאים לי בכלל ומצד שני יש באתר דירות שנראות מהממות.
מאוד אשמח לשמוע עוד לגבי האתר הזה,תודה!!!

-
דחוף-פריז עם ילדים???אנחנו גרנו בדירת מגורים בפאריז והיה מדליק לאללה.
ממש הרגשנו פאריזאים לשבוע. אבל זה ענייין של הרגשה אישית.
-
דחוף-פריז עם ילדים???היי סיגל!!
אני בטוחה שהילדים שלך יהנו בפריז.
ילדים אוהבים לראות "מקומות חשובים / סלבס של מקומות" , קרי: מגדל אייפל, שער הניצחון, שאנז אליזה, מונמארטר ועוד...
קודם כל - להסתובב ברחובות ובגנים המקסימים.
אם הם מוכנים לבקר במוזיאונים הרי שיש את מוזיאון רודן - החצר שלו עם הפסלים מקסימה וגם סיבוב "היילייטס" בלובר - המונה ליזה ושאר מרעין. גם המוזיאון במרכז פומפידו יכול לעניין אותם (אוי תהיה תערוכה חביבה).
בפארק דה לה וילט ובאסטריקס לא הייתי. רק יכולה לומר לך שאחרי אורלנדו - כל הפארקים באירופה נראים לא משהו בעיני הילדים...
מקום אותו אתם חייבים לפקוד, כמשפחת הרצים והאצנים - הוא גני לוקסמבורג. אני בטוחה שכל חברי המשפחה ישמחו לעשות שם ג'וגינג. מהמם!!!
אם את יכולה - תנסי להשיג את ספרו של דני קרמן "המדריך לילד המטייל בפריז" - שם יש רעיונות חמודים והסברים יפים לילדים (וגם להורים).
לכל שאלה על פריז - אני פה...

שירלי