Top 10 U.S. National Parks
-
-
Top 10 U.S. National Parksאה. בחירות לא משהו. כלומר, כל הפארקים מהממים ונפלאים, אבל להכניס את איי סן חואן לפני גליישר??? לפני הרדוודס?? ארצ'ס?
-
Top 10 U.S. National Parksחסרים לי הברייס קניון וציון פארק...
ארה"ב היא מקום מדהים לטייל בו... אי אפשר לשבוע ממנה...
סיגל
-
Top 10 U.S. National Parksברייס קניון היה הראשון ברשימה. מודה שזכיתי לראות רק 4 פארקים מכל ה- 10.
-
Top 10 U.S. National Parksדורון, גם לי חסרים לפחות ארבעה מהרשימה. לעומת זאת, יש רשימה של הפארקים המתויירים ביותר לשנת 2013
National Park Recreational
Park Visits 1. Great Smoky Mountains National Park (TN, NC) 9,354,695 2. Grand Canyon National Park (AZ) 4,564,840 3. Yosemite National Park (CA) 3,691,191 4. Yellowstone National Park (WY, MT, ID) 3,188,030 5. Olympic National Park (WA) 3,085,340 6. Rocky Mountain National Park (CO) 2,991,141 7. Zion National Park (UT) 2,807,387 8. Grand Teton National Park (WY) 2,688,794 9. Acadia National Park (ME) 2,254,922 10. Glacier National Park (MT)מאמינה שמצבך ברשימה הזו טוב יותר
אנחנו היינו בכולם. -
Top 10 U.S. National Parksמתוך הרשימה שלהם, לא הייתי וכנראה גם לא אהיה ב-:
- Death Valley National Park
- Denali National Park
- San Juan Island National Historical Park
ושוב, כל אחד והעדפותיו. ישנם פארקים שבעיני יפים יותר גם ביחס לחלק מה-7 שבהם כן הייתי.
-
Top 10 U.S. National Parksאסור לשכוח שישנם פארקים נהדרים שאינם "על הדרך" ולכן מן הסתם כמות המצביעים עבורם קטנה יותר.
אנו מזמן לא עובדים לפי רשימות, פשוט מגיעים לילוסטון כל פעם שאפשר, ומתמלאים....

כל השאר, בחלקם היינו, בחלקם נהיה בטיול הקרוב, ועל השאר, נמשיך לחלום.
חוץ מזה, "ברייס" נהדר, אבל ראשון???
-
Top 10 U.S. National Parksאני הייתי כמעט בכולם. בחלקם אפילו פעמיים. ל- Glacier טרם הגעתי.