ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברצלונה לצעירים תפרנים - עזרה!

פורום אירופה
    3
    3
    1403
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Liza_3323734
      Liza_3323734 נערך לאחרונה על ידי

שלום! אנחנו מתכננים טיסה בקיץ ואחרי התלבטויות בין המון מקומות העלינו גם את ברצלונה על הדעת. 
      שאלתי אליכם - האם ברצלונה מתאימה לחסרי תקציב? יש לנו בערך 4000 שקל לחמישה\שישה ימים (כולל הכל: לינה, הוצאות, בזבוזים, תחבורה וכדומה)

*אני אשמח אם אנשים שהיו בברצלונה יחלקו מידע עדכני על מה שהולך שם מבחינת הצעירים, יש הוסטלים זולים? מה האטרקציות המומלצות? (האם הן יקרות ברובן?) 

תודה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום. אנסה לעזור לך לעשות חשבון. שני דברים לא הבנתי האם "אנחנו" הכוונה לזוג והאם 4000 ש"ח לא כולל טיסה? אני ובעלי כשטסים לאירופה מגדירים לנו תקציב ליום 100 יורו לזוג. זה כולל אוכל, תחבורה, כניסה לאתרים וקצת מתנות קטנות. כמובן אפשר גם להסתדר עם הרבה פחות, אם למשל לא אוכלים במסעדות אלה רק קונים אוכל בסופר. בתי מלון אני בדרך כלל לוקחת 3* קרוב למרכז העיר וזה יכול לעלות בין 80 ל- 100 יורו ללילה. אם אתם תקחו מלון מרוחק יותר ופחות מ 3* תוכלו לחסוך. בברצלונה אני ממליצה לכם להזמין מלון הרבה זמן מראש מאחר והעיר מאוד מתויירת בקיץ. כך תוכלו למצוא מחיר טוב במיקום סביר. אני מאוד אוהבת אתר Booking.com ובדרך כלל מזמינה מלונות דרכם. 

ברצלונה היא עיר שמאוד מתאימה לצעירים והיא יחסית לא יקרה. בכל מקום יש נקודות מידע, אוטובוס משדה תעופה לעיר עולה 6 יורו לאדם. רכבת תחתית שמחברת אותכם לכל נקודה בעיר. לגבי נקודות עניין קשה להמליץ, זה עניין של טעם. יש המון מידע גם באינטרנט וגם בספרים. תהנו. אשמח לענות לשאלות יותר ספציפיות. הייתי בברצלונה פעמים יחסית לאחרונה

• keves160
          keves160 נערך לאחרונה על ידי

מיטה בחדר משותף באכסניה בברצלונה תעלה הרבה פחות - תריץ חיפוש ברשת כדי להתרשם מהמחירים. אפשר לקנות אוכל בסופר ולבשל במטבח של האכסניה וכך לחסוך עוד כסף.

היתרון הנוסף של אכסניות - מכירים המון חבר'ה מכל העולם.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון