סוני 3
-
סוני 3טוב אז ככה חברים אשמח אם תעזרו לי פה במשהו,אני אמור להיות בתיאלנד-בנגקוק בעוד 5 ימים ככה.אני רוצה לקנות בMBK סוני 3,מי שהיה בזמן האחרון(שנה-שנתים),תגידו לי בבקשה כמה עלה לכם בערך בבאטים,איזה חנות ספציפית ואם זה אמור לעבוד עם המשחקים של הארץ.אם שכחתי פרטים חשובים אחרים שיעזור לי,אשמח!!! -
סוני 3תיגש ל- mbk או לכל סנטרל ושם תמצא פלייסטיישן 3, לפני שאתה רוכש את המכשיר, תוודא האם הוא פרוץ.
במידה והמכשיר פרוץ, ניתן לשחק רק במשחקים מועתקים, לא ניתן לשחק אונליין באינטרנט במשחקים מקוריים. במידה ותשחק במשחק אורגינל המכשיר יחסם אוטומטית.
עלות מוערכת של המכשיר כ-15,000 באט.
-
סוני 3אז ככה חשבתי בכלל על לקנות סוני 3 מקורי ולא הפרוץ,השאלה אם המקורי עולה פחות או יותר כי חשבתי בכלל על כיון של 10,000 באט לשלם שאני אדע אם זה מציאותי בכלל(ואם כן איך לזהות אם זה פרוץ או לא-לפי מה שזכור לי קוראים לזה jailbreak,ואם זה מקורי,המשחקים של הארץ יקראו את זה?)
תודה שוב על העזרה -
סוני 3אל תתבלבל. הסוני הפרוץ הוא גם כן מקורי, פשוט פתחו אותו למשחקים מועתקים ולא ניתן לשחק אונליין דרך האינטרנט עם אנשים אחרים וילדים עלולים להשתעמם. היתרון בסוני 3, שילדים משחקים עם ילדים אחרים מכל העולם.
לפני שאתה רוכש את המכשיר, תשאל האם אפשר להשתמש ב: Copy game, במידה וכן - המכשיר פרוץ. המוכר אמור להסביר לך שאסור לשחק משחקים אונליין.
במידה ותרכוש את הסוני, המשחקים שבארץ אמורים להתאים.
-
סוני 3כן את זה הבנתי אחי,השאלה שלי כמה סוני 3 מקורי שהוא לא פרוץ אמור לעלות?יותר זול או יותר יקר?(חשבתי על הקצבה של 10,000 באט או שאני לא בכיון בכלל?)
-
סוני 3השבוע הייתי בחנות שמוכרים את הסוני ומישהו רכש את הסוני החדש שיצא דגם SLIM אם אני זוכרת נכון הוא שילם בסביבות 15,500 באט או 16,000 אני לא ממש זוכרת. יכול להיות שהמחיר של הדגם הישן ירד ותמצא את הדגם הישן ב-10000 באט, אתה צריך לבדוק את זה כי כשיוצא דגם חדש המחירים משתנים.